Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 179081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Fenerbahçe Beko - Tofaş | Play-off Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #915 : 04 Haziran 2019, 08:28:44 »
Dostum şöyle bir sıkıntı var yalnız, takım mağlup değil. Kazandı bugünkü maçı. Keza mağlup geldi diyelim, benim de gram değişmez fikirlerim. 2005 öncesi de kilogramlarca, tonlarca umrumda. Kolay gelinmedi bu noktalara. Kızarsın, sitem edersin, eleştirirsin de utanmak nedir onu anlayamıyorum ben de. He bu senin bireysel hakkın, utanamazsın diye bir söylemim yok. Utanmak sonuna kadar hakkın, bireysel özgürlük var. Yalnız birilerinin utandığı takım ile birileri gurur duyuyor ise orada normal olmayan bir şeyler vardır. Saygılar...

Kesinlikle haklısınız. Utanmak  bu maç özelinde yazdığım bir kelime( hatta son 5 dk için) genel bir söylem değil. Evet maçı kağıt üstünde kazandık ama aynı zamanda bir şeyler kaybettik. Ne kaybettiğimizi umarım Bursa da gormeyiz.

İyi bayramlar dilerim

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Beko 68-64 Tofaş | Play-off Yarı Final 2.Maç
« Yanıtla #916 : 04 Haziran 2019, 08:37:19 »
Ya rahat olun arkadaşlar. Ne kaybetmesi ? neyi kazandık ? Bende diyorum ki çok şey kazandık, takım ilk maçta biraz sıkınca da ne olacağını gördü, bu maçın son 5 dakikasında biraz ciddiyetten uzaklaşınca da ne olacağını gördü. Kaldı ki Melih-Guduric-Bobby-Sloukas-Melli-Kalinic-Sinan dan oluşan bir kadronun sadece 1 tane üçlük isabeti bulduğu bir maçı rahatça kazandık (evet rahatça, o 5 dakikaya rağmen). Kaç senede bir böyle kötü şut atarız bilemiyorum..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #917 : 04 Haziran 2019, 08:40:09 »
Maçın yıldızı adaylarına kimi yazacağımı bilemedim.

Oy vermek de çok zor.
Anketteki isimler aşağı yukarı aynı seviyede etkili oldular maç içinde.
son basketine ve 5 sayılık hücüm yapmamızı sağlayan basket faulune rağmen Kostas ı seçmeyeceğime eminim.
Sinana daha yakın gibiyim, seviyesinin üzerinde katkı verdi bence.
Melli-Guduric-Kalinic-Melih beklenenden daha iyi oynamadılar.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #918 : 04 Haziran 2019, 08:57:42 »
Utanan istediği yere siktirolup gidebilir. Bu takım, bir taraftarın en son utanacağı takımdır. Mesela lokomotif falan var, oraya gidebilir bu takımdan utanan.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #919 : 04 Haziran 2019, 09:09:05 »
iyi bayramlar arkadaşlar, sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dilerim.

macta ilgimi çeken bir şey oldu datome Green ..Vs kenarda patlamış mısır yerken vesely fizyoterpaist yanında ısınma hareketleri falan yapıyordu çarşamba günü benchte olabilir belki.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #920 : 04 Haziran 2019, 12:11:16 »
Bu takımdan utanan, sik kırığı görmek istiyorsa aynaya bakabilir. Bu takımdan utanan, tekrar söyleyeyim, siktirsin gitsin Efes'i falan tutsun. Kimsenin haddi değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #921 : 04 Haziran 2019, 12:52:29 »
Bu takımdan utanan, sik kırığı görmek istiyorsa aynaya bakabilir. Bu takımdan utanan, tekrar söyleyeyim, siktirsin gitsin Efes'i falan tutsun. Kimsenin haddi değil.

Hocam gençlerin anlık yorumları uç noktalarda olabiliyor. Ki hepimiz bu noktalardan geçtik. Benzer çıkışlarımız olmuştur. En azından toy dönemlerimde benim de olmuştu. Acıyla, hüzünle, travmalarla piştik. Genç arkadaşlara da yumuşak bir dille anlatabiliriz diye düşünüyorum. Bu sert dilin gerek forum özelinde ve gerekse taraftar genelinde kimseye faydası yok. Cüretimi mazur görün, lütfen bir kardeş tavsiyesi olarak görün. Saygılarımla iyi bayramlar...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #922 : 04 Haziran 2019, 13:04:44 »
Kesinlikle haklısınız. Utanmak  bu maç özelinde yazdığım bir kelime( hatta son 5 dk için) genel bir söylem değil. Evet maçı kağıt üstünde kazandık ama aynı zamanda bir şeyler kaybettik. Ne kaybettiğimizi umarım Bursa da gormeyiz.

İyi bayramlar dilerim

Dostum öncelikle bayram dileğin için teşekkür ederim. Bilmukabele sizlere de iyi bayramlar diliyorum. Bu yıl normal sezon maçında iki defa geriden gelip -biri 19-0 ile- CSKA'yı yendik. Sezon sonunda ipi CSKA göğüsledi. Bunları neden yazıyorum. Sporda bunlar var. Oyuncular da insanlar. Takım halinde kötü olabiliyorlar. Özellikle de seyircinin genelinin sana saygısının azaldığı ve salonu dolduramadığı günlerde. Benim şampiyon oluruz gibi bir iddiam yok, belki de dediğin gibi Tofaş geri gelip eler bizi, bilemiyorum. Asıl bu durumlarda sahip çıkmak gerekiyor takıma. Bu kadro ve gidenler son beş yılda yaptıklarıyla sınavı geçmişlerdir benim gözümde, şimdi sınav vermesi gereken Fenerbahçe seyircisi. Final four özelinde sosyal medyada yazılanlar ve çizilenler bağlamında Fenerbahçe seyircisi sınıfta kalmıştır benim nazarımda. Lig bağlamında da yaşanılacak olumsuz bir durumda akıbetin değişmeyeceğini düşünüyorum ne yazık ki. Dostum son  olarak; futbol takımının bir haline bak. Sonuç odaklı konuşmuyorum. Futbolcuların ruh durumuna bak. Ondan sonra Kalinic'i düşün, Datome'yi düşün, Vesely'i, Bobby'yi düşün. Bu karşılaştırmayı yaptıktan sonra yine utanacaksan utan, senin seçimindir, saygı duyarım. Ama şunu bil genç arkadaşım, buralara kolay gelinmedi. Acı var, gözyaşı var, ter var... Biraz bunları göz önünde bulundur. Saygılarımla...
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2019, 13:05:46 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #923 : 04 Haziran 2019, 13:23:54 »
Öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum.  İsteyen tabiki utanabilir ama ben 5 yıllık resmin tamamına bakıyorum ve Bu takımla gurur duyuyorum. Duymaya da devam edeceğim. Obra reis enin de sonunda bir gün gidecek, o gittiği zaman bugünlerin değerini daha iyi anlayacağız. Bakınız paonun durumu.

Yaklaşık bir senedir bu yazdıklarınızı anlatmaya çalışıyorum.  Anın tadını çıkarmak varken insanlar zulüm ediyorlar kendilerine. Yapılan işleri kolay zannediyorlar. Öyle yıldız transferiyle bilmem neyle yapılabileceğini düşünüyorlar. Örnek mi Messi, ondan yıldızı mı var, yok. Barcelona 4 yıldır Avrupada şampiyon olamıyor. Galatasaray, aldı UEFA'yı, geçtim şampiyon olmayı bir daha gelebildi mi oralar. Basketbol mu. Al sana CSKA; oynadığı final four sayısına bak aldığı kupa sayısına bak. Bizim taraftar geçtim şampiyonluğu artık Barcelana, Pana, Olympiakos, Zalgris, Maccabi galibiyetlerini galibiyetten saymamaya başladı.  Neymiş bu maçlarda iyi olan Sloukas final fourlarda yoklardaymış. Herkesin gelsin dediği De Colo'su Teodosic'i kaç şampiyonluk yaşadı. İlki 2 ikincisi 1. O şampiyonluk da Berlin'de hakem hediyesi. Real Madrid kazandığı iki kupa için 10 yıllık yatırım yaptı. Senelerin Maccabi'si ilk 8 göremiyor. Ne diyim keşke 3 finali de alabilseydik, ama bu işler öyle kolay olmuyor. İşin lobisi, geleneği vesairesi var. Ne desek boş...

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #924 : 04 Haziran 2019, 15:01:52 »
Dostum öncelikle bayram dileğin için teşekkür ederim. Bilmukabele sizlere de iyi bayramlar diliyorum. Bu yıl normal sezon maçında iki defa geriden gelip -biri 19-0 ile- CSKA'yı yendik. Sezon sonunda ipi CSKA göğüsledi. Bunları neden yazıyorum. Sporda bunlar var. Oyuncular da insanlar. Takım halinde kötü olabiliyorlar. Özellikle de seyircinin genelinin sana saygısının azaldığı ve salonu dolduramadığı günlerde. Benim şampiyon oluruz gibi bir iddiam yok, belki de dediğin gibi Tofaş geri gelip eler bizi, bilemiyorum. Asıl bu durumlarda sahip çıkmak gerekiyor takıma. Bu kadro ve gidenler son beş yılda yaptıklarıyla sınavı geçmişlerdir benim gözümde, şimdi sınav vermesi gereken Fenerbahçe seyircisi. Final four özelinde sosyal medyada yazılanlar ve çizilenler bağlamında Fenerbahçe seyircisi sınıfta kalmıştır benim nazarımda. Lig bağlamında da yaşanılacak olumsuz bir durumda akıbetin değişmeyeceğini düşünüyorum ne yazık ki. Dostum son  olarak; futbol takımının bir haline bak. Sonuç odaklı konuşmuyorum. Futbolcuların ruh durumuna bak. Ondan sonra Kalinic'i düşün, Datome'yi düşün, Vesely'i, Bobby'yi düşün. Bu karşılaştırmayı yaptıktan sonra yine utanacaksan utan, senin seçimindir, saygı duyarım. Ama şunu bil genç arkadaşım, buralara kolay gelinmedi. Acı var, gözyaşı var, ter var... Biraz bunları göz önünde bulundur. Saygılarımla...

Kırıcı olmadan tüm saygıniz ve  iyi niyetinizle düşüncelerinizi bu genç kardeşinize açıkladığıniz için öncelikle size çok teşekkür ederim. Yazdıklarıniz da son derece haklısınız. Daha iyi açıklanamazdi.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #925 : 04 Haziran 2019, 15:14:19 »
24 yaşında bir insanın yazdığı her şeye hak veririm, ama işte o da 44 yaşına gelince anlar bizi :D
Her şey çok güzel olacak, en başta Fenerbahçem, müslüman renkdaşlarıma iyi bayramlar dilerim.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #926 : 04 Haziran 2019, 20:07:04 »
Şu takımla üzlürsün veya sevinirsin ama utanmazsın. bu takım 16-0 seri de verir gün gelir 20 sayıdan maçıda kaybeder neyin derdine düşüyor insanlar anlamıyorum. azıcık sallansa takımın koluna girip kaldırmayacak kimse bir tekme de onlar atacak.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #927 : 04 Haziran 2019, 20:31:50 »
Yaklaşık bir senedir bu yazdıklarınızı anlatmaya çalışıyorum.  Anın tadını çıkarmak varken insanlar zulüm ediyorlar kendilerine. Yapılan işleri kolay zannediyorlar. Öyle yıldız transferiyle bilmem neyle yapılabileceğini düşünüyorlar. Örnek mi Messi, ondan yıldızı mı var, yok. Barcelona 4 yıldır Avrupada şampiyon olamıyor. Galatasaray, aldı UEFA'yı, geçtim şampiyon olmayı bir daha gelebildi mi oralar. Basketbol mu. Al sana CSKA; oynadığı final four sayısına bak aldığı kupa sayısına bak. Bizim taraftar geçtim şampiyonluğu artık Barcelana, Pana, Olympiakos, Zalgris, Maccabi galibiyetlerini galibiyetten saymamaya başladı.  Neymiş bu maçlarda iyi olan Sloukas final fourlarda yoklardaymış. Herkesin gelsin dediği De Colo'su Teodosic'i kaç şampiyonluk yaşadı. İlki 2 ikincisi 1. O şampiyonluk da Berlin'de hakem hediyesi. Real Madrid kazandığı iki kupa için 10 yıllık yatırım yaptı. Senelerin Maccabi'si ilk 8 göremiyor. Ne diyim keşke 3 finali de alabilseydik, ama bu işler öyle kolay olmuyor. İşin lobisi, geleneği vesairesi var. Ne desek boş...

Neredeyse aynı yaşta sayılırız, dolayısıyla sizde barselonadan bu akşam 40 fark yemesek iyidir diye düşündüğümüz dönemleri dün gibi hatırlıyorsunuzdur. Obra reis geldikten sonra ise son şampiyon maccabiyi süpürdük, ardından son şampiyon reali sürklase ederek süpürdük. Pao yu ev sahabi avantajı olmadan süpürdük. Bunlar benim için unutamayacağım zaferler. Anlık performanslarla bu takımı asla değerlendirmem. Uzak bir hayal olan f4 ü üst üste 5 kez yaşamak muazzam bir başarı. Yıllar sonra bugünleri ah çekerek anacağız.
Dediğiniz gibi anın zevkini çıkaralım.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2019, 20:32:48 Gönderen: Intermed »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #928 : 04 Haziran 2019, 20:58:14 »
Bu takım, yarısı sakatlandığı için şerefsizin birisinin koçluk yaptığı yarak kürek bir takıma f4’da elenip bizleri üzebilir, maç içinde ama konsantrasyon kaybından ama başka nedenlerden düşüşte yaşayabilir ama bu takım utanılacak bişey yapmaz.
Aradıktan sonra kulüp içinde utanılacak bi dünya şey bulunur.
Lakin bunun öznesi kesinlikle bu takım olamaz
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Tofaş - Fenerbahçe Beko | Play-off Yarı Final 3.Maç
« Yanıtla #929 : 06 Haziran 2019, 18:57:49 »
alırız ama finalde inşallah tam takım oluruz