Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177646 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Anadolu Efes 56-73 Fenerbahçe Beko (BSL Final Serisi / 1. Maç)
« Yanıtla #1005 : 09 Haziran 2019, 19:56:11 »
erginin tek amacı 2.maç içinde olay çıkartıp seyircisiz falan oynatmak herhalde. Herkes kötü bir bu temiz. İspanya da taraftarların anasından girdi başka tarafından çıktı hiç utanma yok tek amacı gerginlik yaratmak

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1006 : 09 Haziran 2019, 20:38:00 »
Ben bu maç en çok Melih'i beğendim. Guduric'in penetre ve turnike kabiliyetinin neredeyse ben kadar yetersiz oluşu göz önüne alınırsa, çok kritik yerlerde içeri daldı ve Efes savunmasının ezberini bozdu. Tabii Dixon'da aynı şekilde... Fakat Melih'in en güven verici maçlarından biriydi. Tabii nasıl ki Melih ve Dixon onların savunma stratejisini alt üst ettiyse, hücum stratejisini de Kalinic parçaladı. Harikaydı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Tofaş 71-76 Fenerbahçe Beko | Play-off Yarı Final 3.Maç
« Yanıtla #1007 : 09 Haziran 2019, 20:44:42 »
Böyle de adamdır:
https://twitter.com/TofasSporKulubu/status/1109870888072237056
Aynen. Ben de büyük reisimiz gibi kadroya yazmadan evvel karaktere de bakıyorum. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1008 : 09 Haziran 2019, 20:54:45 »
Tamam skor olarak ağır sokuyoruz ama Anadolu Efes kafa olarak hiç hazır gelmemiş maça. Ne savunma yaptılar ne de hücum.

2.maç böyle bir Efes çıkmaz karşımıza, çok motive bir şekilde saldıracaklardır.

Neyse, saha avantajını ele geçirdik:)
Efes'in oyuncular mental olarak savruk tipler zaten. Son dönem bir gazla geldiler ama Larkin, Micic bunlar hep istikrarsızlıklarıyla meşhur tipler zaten. Larkin istikrarlı olsa yolu buraya düşmez o yetenek repertuarıyla.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1009 : 09 Haziran 2019, 20:55:35 »
Ben bu maç en çok Melih'i beğendim. Guduric'in penetre ve turnike kabiliyetinin neredeyse ben kadar yetersiz oluşu göz önüne alınırsa, çok kritik yerlerde içeri daldı ve Efes savunmasının ezberini bozdu. Tabii Dixon'da aynı şekilde... Fakat Melih'in en güven verici maçlarından biriydi. Tabii nasıl ki Melih ve Dixon onların savunma stratejisini alt üst ettiyse, hücum stratejisini de Kalinic parçaladı. Harikaydı.
Şaka maka adam artık rotasyon oyuncusu gibi. Bakalım seneye nasıl devam edecek.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1010 : 09 Haziran 2019, 20:56:12 »
efes'in üçlük yüzdesi 3/25 - 12% de kaldı. perimetrede bayılttık bunları hiç nefes alamadılar, savunma takımı olduğumuzu hatırladık ve hatırlattık oh be.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #1011 : 09 Haziran 2019, 21:07:23 »
Maç öncesi bu seride yerli oyuncu katkısının çok önemli olduğunu yazmıştım. Sağolsun onlarda çok güzel yürek koydu bugün tüm takım gibi. Bobby yi de sayarsak yerli oyuncu rotasyonumuzdan tam tamına 53(ELLİÜÇ) sayı katkı aldık. Yol uzun seri uzun her maç 0-0 gibi düşünüp oynamaya devam etmeliyiz. Daha kazanılması gereken 3maç daha var.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1012 : 09 Haziran 2019, 22:17:19 »
Takımımız daha doğrusu seyircimiz ceza sınırında. En küçük olayda seyircisiz oynama cezası alacağız. Ergin bunu biliyor ve buna oynuyor. Şikayetçi olduğu Ali Koç açıklamaları bundan 20 gün kadar önce olmuştu. O süreçte ses seda yok, final serisini bekledi ortalığı gerip bundan beslenmek için. Oyuncular ilk hamleyi yaptı ve saha avantajını aldılar, bundan sonrası seyircimize düşüyor. Ergin'e falan bulaşmadan tam destek lazım. Şampiyonluğu kazanmamızın belli olduğu dakikalarda uğraşan uğraşır erginle, ama şampiyonluk gerçekleşmeden kesinlikle bulaşılmamalı. Bana kalsa hiç bulaşmamak lazım. Böyle marazi tiplere verilecek en büyük ceza kaale almamaktır...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1013 : 09 Haziran 2019, 22:21:25 »
Ergin Ataman'ın basın toplantısının sonundaki tripleri ne öyle?"Maça çıkmayacağım" diyip odayı terk etmeler falan.Yunanistan Basketbol Ligi'ne özeniyor.Ortamı biraz daha gerip seyircisiz cezası aldırmaya çalışıyor sanırım.

Bizim taraftarın "mola alsana ,doping yapsana" şeklindeki sataşmalarına tahammül edemiyor ama İzmir'de, Akatlar'da ana avrat dümdüz gidiyorlar buna, bu kadar gündem etmiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1015 : 09 Haziran 2019, 23:15:25 »
Final4'da kaybettiğimiz maçtan sonra bazı zat-ı şahaneler Larkin hakkında methiyeler düzüyordu. Onları bugün de pistte görmek isteriz. Larkin gibi adamlar tek maçların adamıdır. Bunu anlamak için basketbol dehası olmaya gerek yok...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1016 : 09 Haziran 2019, 23:18:29 »
murathanoğlu da twitter da güzel giydirdi ergine

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1017 : 09 Haziran 2019, 23:29:37 »
Final4'da kaybettiğimiz maçtan sonra bazı zat-ı şahaneler Larkin hakkında methiyeler düzüyordu. Onları bugün de pistte görmek isteriz. Larkin gibi adamlar tek maçların adamıdır. Bunu anlamak için basketbol dehası olmaya gerek yok...
Adam çeyrek final serisinde Barca'ya 100 sayı , F4'te bize ve CSKA'ya 60 sayı attı.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 23:30:03 Gönderen: kenz »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1018 : 09 Haziran 2019, 23:40:34 »
Adam çeyrek final serisinde Barca'ya 100 sayı , F4'te bize ve CSKA'ya 60 sayı attı.

Attı da ne oldu ? Kötü oyuncu diyen yok ama Nando de Colo muamelesi nedir ? Ergin'in düzen dışı boktan takımının eline geleni sallayan oyuncusu olarak sivrildi. Obra gibi bir koç bugün olduğu gibi rahatlıkla kilitler, kilitledi de...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1019 : 09 Haziran 2019, 23:43:58 »
Attı da ne oldu ? Kötü oyuncu diyen yok ama Nando de Colo muamelesi nedir ? Ergin'in düzen dışı boktan takımının eline geleni sallayan oyuncusu olarak sivrildi. Obra gibi bir koç bugün olduğu gibi rahatlıkla kilitler, kilitledi de...
Ne mi oldu?Geçen sezonu sonuncu bitiren loser Efes'ini tarihte ilk kez final oynattı ayağının tozuyla.