Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177668 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Ynt: Anadolu Efes 56-73 Fenerbahçe Beko (BSL Final Serisi / 1. Maç)
« Yanıtla #1020 : 09 Haziran 2019, 23:44:32 »
Yolda olduğum için izleyememiştim maçı. Sonuçu görünce bütün yol yorgunluğum geçti.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1021 : 09 Haziran 2019, 23:48:06 »
Ne mi oldu?Geçen sezonu sonuncu bitiren loser Efes'ini tarihte ilk kez final oynattı ayağının tozuyla.

Tarih ikincileri hatırlamıyor maalesef, misal ben Real finalini hatırlamıyorum. Efesli ezikler için güzel bir sezon oldu tabi...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1022 : 09 Haziran 2019, 23:53:27 »
Tarih ikincileri hatırlamıyor maalesef, misal ben Real finalini hatırlamıyorum. Efesli ezikler için güzel bir sezon oldu tabi...

Aman hoca sen gene de dilini ısır daha seri bitmedi. Diğer mac atar 30 sayı yeniliriz falan Allah korusun.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1023 : 09 Haziran 2019, 23:56:26 »
CSKA'ya kaybettiğimiz finali hatırlıyor musunuz?

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1024 : 10 Haziran 2019, 00:12:21 »
Gittik, gördük, kazandık.
Bu takım kulüpteki en karakterli takım.
Daha ötesi yok.

Yaptığım 3 saatlik yolculuğa da, sesimin kısılmasına da, ellerimin alkıştan ve skorboard üstündeki sunta zemine vurmaktan kıpkırmızı olmasına değdi.
Takımın yarısı sakat, kalanlarında çoğu sakat sakat oynarken bunları başarabilmek büyük olay.

Ev sahibi avantajını aldık.
Üstüne üstlük f4'da can sıkıcı olan tepkisizliğin üstüne ev sahibi avantajını alabilmemiz çok önemliydi.
Darısı salı gününe.

...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1025 : 10 Haziran 2019, 01:37:33 »
Ben ikincilikleri hatırlıyorum. Tek derdimiz Avrupa ikinciliği olsun... Berlinde Belgradda oralara gelinene kadar ne çileler çekildi...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1026 : 10 Haziran 2019, 08:13:36 »
bu gerginin psikoljisi kesinlikle normal degil gelmeyecekmiş keyfin bilir ister gel ister gelme

Ortam hazirliyor... ceza aldirip seyircisiz oynamak istiyor it
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1027 : 10 Haziran 2019, 08:23:38 »
Ben ikincilikleri hatırlıyorum. Tek derdimiz Avrupa ikinciliği olsun... Berlinde Belgradda oralara gelinene kadar ne çileler çekildi...

ben ilk sekize kalmak icin yaptigimiz son mac hesaplarini ... milletin bizi averaj takimi olarak gordugu zamanlari hatirliyorum ....

Her sene Final 4 .... ve bir kupa .... umarim gerisi de gelecek bu ekip buradayken.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1028 : 10 Haziran 2019, 08:26:54 »
Çok güzel hadlerini bildirdik.Ergin efendi azmettirici Ali Koç demiş.Ulan Akatlarda,Karşiyakada ana avrat edilen küfürlerin sorumlusu da mı Ali Koç.Bu arada Fenerbahçe euroleague şampiyonu olduktan sonra baskete küsen,basketbol denilince kulak üstüne yatan Galatasaraylılar dün yine futbolda Galatasaray basketbolda Efes moduna geçmişler.Adam umursamıyor gibi göründüğü basketbola susamış resmen 😄

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1029 : 10 Haziran 2019, 09:28:59 »
Adam işine gelmeyince yok oraya gitmem can güvenliğim yok içine ediyor basketbolun

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1030 : 10 Haziran 2019, 10:25:59 »
Adam işine gelmeyince yok oraya gitmem can güvenliğim yok içine ediyor basketbolun

GS serisinde de once kukredi, gelmedi bizim sahaya vs .... sonra unal basganim kandirdi beni .... bize butce saglayacakti vs dedi aglayip ayrildi ....

it ittir ... havlatmamakta mutlu etmemekte fayda var .... Keske 4-0 bitse cts de got olup otursa

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1031 : 10 Haziran 2019, 11:36:30 »
beyler isin sakası yok..her ne olurs aolsun bu macta artık ergin'le ugrasmamalıyız..
en azından kufurlu..
saha avantajı alınmısken tekrar seyircisiz oynayıp bir terslik olmasın..herke ynaındakine mukayyet olsun..

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1032 : 10 Haziran 2019, 11:45:51 »
Bence de. Kulüpten de seyircinin dikkatli olması yönünde açıklamalar geldi.(Cenk renda) İşin ciddiyetini anlamak lazım.
Gergin, Anadolu Efesle 10 sene önce "cathine" maddesi yoluyla kazandığı  şampiyonluktan sonra bu sefer de bu şekilde yol almanın sevdasında.O zaman "Cathine"  devreye girmeden önce yanılmıyorsam seride 2-0 öndeydik. oradan dönmüştü.

Aman dikkat edelim...
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2019, 11:46:30 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1033 : 10 Haziran 2019, 11:50:30 »
Yabancı sınırı oldukça işimize yaradı ve yarayacakta. Biz zaten alıştık böyle oynamaya ancak Efes alışık değil. Euroleague'de ne rahat ilk beş iş görmedi mi getir benchten Anderson'u ,Pleiss'ı,Beaubois'yı çöz işi ama şimdi öyle mi ilk 5 batırdı mı benchten Sertaç,Metecan,Onur Alp falan geliyor. Efes üçlükle yaşayan bir takım yok efendim ters eşleşme yakalıyim ordan saha içi yerleşimini iyi yapıp boş şutlar bulayım falan Ergin Ataman'ın işi değil bu. Micic ve Larkin atacak ki Efes kazansın başka bir planları yok zaten. Bu sebeplerden dolayı da pota altında çok sıkıntı yaşamayız. Hele bir de Datome dönerse şampiyonluğu alırız kesin. Şunu da belirteyim Sloukas acil kendine gel gidişin gidiş değil.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1034 : 10 Haziran 2019, 11:58:11 »
sloukas a ihtiyac kalmadı ki bu mac..gelir kendine o da..
hatta gudu bile devreye girmedi..