Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177742 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Anadolu Efes 56-73 Fenerbahçe Beko (BSL Final Serisi / 1. Maç)
« Yanıtla #1035 : 10 Haziran 2019, 12:32:16 »
Yabancı sınırı oldukça işimize yaradı ve yarayacakta. Biz zaten alıştık böyle oynamaya ancak Efes alışık değil. Euroleague'de ne rahat ilk beş iş görmedi mi getir benchten Anderson'u ,Pleiss'ı,Beaubois'yı çöz işi ama şimdi öyle mi ilk 5 batırdı mı benchten Sertaç,Metecan,Onur Alp falan geliyor. Efes üçlükle yaşayan bir takım yok efendim ters eşleşme yakalıyim ordan saha içi yerleşimini iyi yapıp boş şutlar bulayım falan Ergin Ataman'ın işi değil bu. Micic ve Larkin atacak ki Efes kazansın başka bir planları yok zaten. Bu sebeplerden dolayı da pota altında çok sıkıntı yaşamayız. Hele bir de Datome dönerse şampiyonluğu alırız kesin. Şunu da belirteyim Sloukas acil kendine gel gidişin gidiş değil.

telekom serisi ile başlayalım sonra tofaş maçlarını da yazıcam bakalım kostas neler yapmış

18 sa 2 rib 4 as
16 sa 1 rib 5 as
13 sa  2 rib 3 as

telekom serisini 2 1 geçtik bu seride 15,6 sa 1,6 rib 4 as ortalamaları ile oynamış

gelelim tofaş serisine
6 sa 3 rib 6 as
10 sa 1 rib 2 as
9 say 4 ri 4 as

bu seriyi 3-0 ile geçtik 8,3 sa 2,6 rib 4 asist ile oynamış..

f4 sonrası genel ortalaması 11,9 sa 2,1 as 4 asist

taktık mı birisine acayip takıyoruz ben de bunu anlamıyorum
maçı kazanmışız Dixon ve Melih zaten ön plana çıkmış 3. çeyrek sonunda ma bitmiş kalan son çeyrek yedekler ile ve tamamen formalite oynanmış Kostas sayı atmasına gerek kalmamış , işin hücum tarafında Kostas kendine gel gidişin gidiş değil denilecek bir durum yok yani hatta f4 sonrası ligde en iyi en iyi rakamlar yapan oyuncumuz konumunda
müsaade edelim bir maç etkisiz kalsın ona gerek olmadığı bir maçta

eleştiri mi ? yapalım
Micic sahadaylen çok sayı attı savunma tarafında daha çok konsatre olsun diyin hep beraber gömelim o kısmı da diğer taraf biraz haksızlık oluyor sanki :(

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1036 : 10 Haziran 2019, 13:08:23 »
telekom serisi ile başlayalım sonra tofaş maçlarını da yazıcam bakalım kostas neler yapmış

18 sa 2 rib 4 as
16 sa 1 rib 5 as
13 sa  2 rib 3 as

telekom serisini 2 1 geçtik bu seride 15,6 sa 1,6 rib 4 as ortalamaları ile oynamış

gelelim tofaş serisine
6 sa 3 rib 6 as
10 sa 1 rib 2 as
9 say 4 ri 4 as

bu seriyi 3-0 ile geçtik 8,3 sa 2,6 rib 4 asist ile oynamış..

f4 sonrası genel ortalaması 11,9 sa 2,1 as 4 asist

taktık mı birisine acayip takıyoruz ben de bunu anlamıyorum
maçı kazanmışız Dixon ve Melih zaten ön plana çıkmış 3. çeyrek sonunda ma bitmiş kalan son çeyrek yedekler ile ve tamamen formalite oynanmış Kostas sayı atmasına gerek kalmamış , işin hücum tarafında Kostas kendine gel gidişin gidiş değil denilecek bir durum yok yani hatta f4 sonrası ligde en iyi en iyi rakamlar yapan oyuncumuz konumunda
müsaade edelim bir maç etkisiz kalsın ona gerek olmadığı bir maçta

eleştiri mi ? yapalım
Micic sahadaylen çok sayı attı savunma tarafında daha çok konsatre olsun diyin hep beraber gömelim o kısmı da diğer taraf biraz haksızlık oluyor sanki :(

Benden müsaade hocam, son 4 senenin önemli rol oyunculardan biri. Öyle bitti bir adam çıkacak da 30 40 sayı atacak devirleri... Atanı da gördük son final four da. Yine yetmiyor şampiyonluk için.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1037 : 10 Haziran 2019, 13:39:47 »
Bizim deplasman tribünlerine bayılıyorum. Ataşehir böyle organize çalışmıyor. :D

https://www.youtube.com/watch?v=qNM00UsAiHI

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1038 : 10 Haziran 2019, 15:20:06 »
Attı da ne oldu ? Kötü oyuncu diyen yok ama Nando de Colo muamelesi nedir ? Ergin'in düzen dışı boktan takımının eline geleni sallayan oyuncusu olarak sivrildi. Obra gibi bir koç bugün olduğu gibi rahatlıkla kilitler, kilitledi de...
Kadro aynıydı hocam, orada neden kilitleyemedi o zaman? Savruk olduğuna ben de katılıyorum ve takımda istemem Larkin gibi oyuncu şahsen. Ama bence bu tarz muhabbetlere de gerek yok. Ben istemem ama Larkin istikrarlı bir oyuncu olsa şu yetenekleriyle NBA'de orta üstü bir oyuncu olur zaten.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #1039 : 10 Haziran 2019, 16:07:01 »
Kadro aynıydı hocam, orada neden kilitleyemedi o zaman? Savruk olduğuna ben de katılıyorum ve takımda istemem Larkin gibi oyuncu şahsen. Ama bence bu tarz muhabbetlere de gerek yok. Ben istemem ama Larkin istikrarlı bir oyuncu olsa şu yetenekleriyle NBA'de orta üstü bir oyuncu olur zaten.

Larkin'i kitlemek ozelinde degil fakat kisa savunmasinda dun Final4'a kiyasla ufak bir iki degisiklik vardi gordugum kadariyla. Oncelikle biraz da mecburiyetten daha kisa 5'lerle oynamamiz sanirim bunu mumkun kildi.

1- Kisadan kisaya yardim: Top Micic veya Larkin'e geldiginde - Dogus gibi oyuncularin sutunu hafif riske edip Efes'in oyun kurucularini iki kisiyle rahatsiz ettik.

2- PNR Savunmasi: Macin buyuk bir bolumunde Dunston'i Kalinic savundu, bu da gorebildigim kadariyla Efes'in PNR oyunlarinin dengesini baya bozdu. Ya Kalinic show up yapip hizli bir sekilde Dunston'i tekrar bulup kolay pozisyona izin vermedi. Ya da kisa uzerinde kalip, arkada Dunston'a zayif taraftan yardim getirdik.

Genel olarak savunmada kaymalari, yardimlari ya da adam degisimlerini alsitigimiz seviyenin de bir tik uzerinde yaptik. Bu da hem kisa 5'in daha hizli olmasindan hem de takimin konstanrasyonunun daha iyi olmasindan kaynaklandi diye dusunuyorum.

Hucum tarafinda dikkatimi cekense Melli'nin Dunston'i disari cekmesiyle bosalttigi alana penetreyle cok iyi saldirmamiz oldu. Melih ve Bobby ozellikle korkmadan iceriyi zorlayip ozellikle 3. ceyrek basinda arka arkaya kolay sayilar buldular.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1040 : 10 Haziran 2019, 17:30:21 »
O saatte kendi maçımız olduğu için izleyememiştim. Her ne kadar temenni etsem de kazanacağımıza dair fazla inancım yoktu. Sonucu görünce müthiş sevindim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ergin Ataman'ın kendisine yapılan küfürlü tezahüratı ile ilgili basın toplantısını görünce yine abarttığını düşünmüştüm. Lakin Hakan bey'in eklediği linki görünce üzülmedim desem yalan olur. Ergin Ataman bu zamana kadar sergilediği tavır ve karakterle başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere birçok kesimden her türlü protesto ve tepkiyi hak ediyor. Fakat söz konusu Ergin Ataman'ın annesi olursa orada bir durmak lazım.  Hiçbir anne çocuğunun hatasından dolayı öyle küfürlere maruz kalmamalı. Ne demek "Ergin Ataman, annenin kıçını s..k y.m !"

Benim hoşuma gitmedi şahsen.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1041 : 10 Haziran 2019, 17:31:28 »
Bu arada ikinci maçın biletleri satışa çıktı.
...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Anadolu Efes 101-93 Fenerbahçe Beko | Final Serisi 2.Maç
« Yanıtla #1042 : 10 Haziran 2019, 20:49:02 »
Salı, 18.45, Sinan Erdem

Takım 5 maçtır çok iyi oynuyor ve erkenden fişi çekiyor:

Son Telekom maçında son 5 dakikaya 38 sayı önde girdik.
İlk Tofaş maçında 3. çeyrekte 34 sayı fark yaptık.
2. Tofaş maçında son 5 dakikaya 18 sayı önde girdik.
3. Tofaş maçında son 9 dakikaya 20 sayı önde girdik.
Efes maçında son çeyreğe 26 sayı önde girdik.

2.5 handikapla Efes favori gösterilmiş.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2019, 21:02:33 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 2.Maç
« Yanıtla #1043 : 10 Haziran 2019, 21:01:58 »
Biracılar topla tüfekle saldıracaklar.
Aşırı agresif olacaklar.
Muhtemelen Simon yerine Anderson ile oynayacaklar.
O da bize aşırı ters gelen bir oyuncu.
Ayrıca ilk maçta işlemeyen neleri varsa oun üzerine gidecekler.
Sanırım %12 ile 3'lük atmışlardı.
Bunun yanında en sıkıntılı olduğumuz pota altında Dunston'ı daha efektif kullanmaya çalışacaklar.
Sadece bunlara bile baktığımızda ilk maçın senaryosu bu maçta zor gerçekleşir gibi geliyor bana. :(

Tribün olarak ilk maçtaki aşırıya kaçan(keşke gayet medeni bir tezahürat olan mola alsana ve küfür etsene ergin ataman'ı söyleyeseydik)küfürün dozunu iyi ayarlamalıyız.
Çünkü ergin oraları iyice kaşıyacaktır.
Hele ki hakemin olaylı telekom maçının hakemi Yener Y olduğunu düşünülürse anonslar ardarda gelip başımıza bela alabiliriz.

Takım içinse tek umudum direnç göstermemiz ve mümkün mertebe dengeli bir maç oynayıp, son ana kadar savaşıp kazanmamız.

Bir aksilik olmazsa yine yeniden Sinan Erdem'de olacağız.
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1044 : 10 Haziran 2019, 21:22:34 »
Dünkü maçtaki küfürlü tezahürat nedeniyle 61 bin TL ceza almışız.
...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1045 : 10 Haziran 2019, 22:32:57 »
İlk maçı biz maçın başında fındık beyinli Gergin'in yabancı tercihleri ile kazanmıştık.

Bu maçta mal değneği, Moerman ve Simon'u kesip Motum ile Anderson'ı oynatmayı akıl edecektir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1046 : 11 Haziran 2019, 01:30:49 »
Birileri alınabilir ama bunun takıma destekle bir ilgisinin bulundupuna inanmıyorum

https://www.eurohoops.net/tr/tbl-tr/891289/fenerbahce-bekoya-para-cezasi-geldi/

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1047 : 11 Haziran 2019, 01:59:05 »
Birileri alınabilir ama bunun takıma destekle bir ilgisinin bulundupuna inanmıyorum

https://www.eurohoops.net/tr/tbl-tr/891289/fenerbahce-bekoya-para-cezasi-geldi/

Bunun alınacak bir durumu yok.
Olay sadece 61 bin lira da değil artık.
Bugünkü maçta yapılacak ilk anonsla birlikte, seri uzarsa Sinan Erdem'de ki ilk maçta deplasman seyircisi olmayacak.
Ha bu o arkadaşların umrunda olacak mı?
Olup olmadıklarını bu maçta yapılacak anonslar akabinde yiyeceğimiz ceza ile öğreneceğiz.

İlk maçta bende bahse konu tribünün üst katındaydım.
Büyük tribün grubundaki arkadaşlara hemen yanlarında bulunanlar tarafından küfür etmeyelim anons gelecek sonunda ceza yiyeceğiz denmesi akabinde adamların yedikleri küfürler, el kol hareketleri ergin'den falan fazlaydı.
İlk maçta yaşananlar yüzünden gidipte en azından maç oynanırken küfür etmeyelim arkadaşlar vs diyen birilerinin çıkabileceğine ihtimal vermiyorum.
En azından ben denemem.
Neme lazım maç izlemeye giderken kendi taraftarımdan dayak falan yeyip millete madara olurum.
Saygılar.
...

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu
« Yanıtla #1048 : 11 Haziran 2019, 08:50:25 »
O saatte kendi maçımız olduğu için izleyememiştim. Her ne kadar temenni etsem de kazanacağımıza dair fazla inancım yoktu. Sonucu görünce müthiş sevindim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ergin Ataman'ın kendisine yapılan küfürlü tezahüratı ile ilgili basın toplantısını görünce yine abarttığını düşünmüştüm. Lakin Hakan bey'in eklediği linki görünce üzülmedim desem yalan olur. Ergin Ataman bu zamana kadar sergilediği tavır ve karakterle başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere birçok kesimden her türlü protesto ve tepkiyi hak ediyor. Fakat söz konusu Ergin Ataman'ın annesi olursa orada bir durmak lazım.  Hiçbir anne çocuğunun hatasından dolayı öyle küfürlere maruz kalmamalı. Ne demek "Ergin Ataman, annenin kıçını s..k y.m !"

Benim hoşuma gitmedi şahsen.

Sonunda benim gibi düşünen birisini gördüm.
Ergin Atamandan zerre hazzetmem. Kendisine de pek küfür etmek istemem ara ara öfkelenip 1-2 laf söylesemde ama annesine böyle çirkin küfretmek... Bilmiyorum, kendisine yakıştıran için diyecek lafım yok.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu
« Yanıtla #1049 : 11 Haziran 2019, 08:54:24 »
Bizim deplasman tribünlerine bayılıyorum. Ataşehir böyle organize çalışmıyor. :D

https://www.youtube.com/watch?v=qNM00UsAiHI

Küfür için değil ama organize olmakla ilgili bir yorum yapayım.
Ataşehir de kombine sahipleri yan yana oturuyor ve en fazla ben diyeyim 4-5 siz diyin 8-10 arkadaş yan yana kombine alıp oturabilir, ama deplasmana 20-30 kişi organize olup çok rahat yan yana maç seyredebilirsiniz. Bu da bu şekilde organize olmayı kolaylaştırır haliyle :)