Gönderen Konu: Tyler Ennis  (Okunma sayısı 45535 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Tyler Ennis
« Yanıtla #150 : 23 Ekim 2018, 10:41:32 »
İlker üçer şimdi fb tv de iyileşme sürecinin 3 ay süreceğini söyledi. İdmana başlaması falan mart ayını bulur gibi her şey iyi giderse

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #151 : 23 Ekim 2018, 10:57:07 »
Bu sene iptal fakat seneye mutlaka kadroda olmalı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #152 : 23 Ekim 2018, 10:59:20 »
Bu sene iptal fakat seneye mutlaka kadroda olmalı.
Abi sizce transfer yapılacak mı yerine? Yoksa 7 yabancı mı devam ederiz?

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #153 : 23 Ekim 2018, 12:47:37 »
Bu sene tekrar verim alınması mümkün değil, takım içindeki eskilerden birisi olsa, 3 ay sakatlıktan sonra dönse belki doğrudan katkı vermeye başlar ama ennis, takıma yeni alışyordu, setleri daha anca anca oturtmaya başlamıştı, ennisin seneye olacağını düşünerek, yaşlanan dixon ve sinanı da dikkate alarak doğru tercih yapılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #154 : 25 Ekim 2018, 12:00:01 »
Geçmiş olsun kendisine. Mart başı muhtemelen oynamaya başlayacaktır. Allah başka sakatlık vermezse en kritik bölüme çok geniş bir rotasyonla gireceğiz.

İyi oldu sakatlandı anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yetersizliğini vurgulamaya çalışıyorum. Bence Ennis'in takıma yapabileceği en büyük katkı Green transferine vesile olması. Sağlam hali bu kadar katkı yapmazdı.

Hürmetler...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #155 : 25 Ekim 2018, 12:19:16 »
Geçmiş olsun kendisine. Mart başı muhtemelen oynamaya başlayacaktır. Allah başka sakatlık vermezse en kritik bölüme çok geniş bir rotasyonla gireceğiz.

İyi oldu sakatlandı anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yetersizliğini vurgulamaya çalışıyorum. Bence Ennis'in takıma yapabileceği en büyük katkı Green transferine vesile olması. Sağlam hali bu kadar katkı yapmazdı.

Hürmetler...

Rica ediyorum, bundan böyle kimse bu şekilde bir yorum yazmasın. Direk silecektim ama diğer arkadaşlardan da benzer şekilde yazacak olan çıkarsa diye tutuyorum. Rica ediyorum. Israrla rica ediyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #156 : 04 Aralık 2018, 20:51:51 »
Daha üçüncü maçında ciddi sorumluluk alan, eli titremeden şutlar sokan ve deplasmanda bir Euroleague maçının alınmasında çok büyük pay sahibi olan şanssız yıldız... Olsaydın, şu günlerde cidden takım rotasyonunun en önemli parçalarından birisi olman işten değildi.

Çok az izleme şansımız olduğu için yokluğu pek konu edilmiyor ama cidden arıyoruz... Şu Karşıyaka maçının ilk yarısında hele... Sloukas yok iken...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #157 : 05 Aralık 2018, 09:48:57 »
ekim ortası ayagı kırıldı...
iyilesme suresi 3 ay ise ocak ortası baslar..
1.5-2 ayda ortalama guclendirme ve bireysel calıssa bence mart basında takımla olur...tahminim mart ortası-nisan bası maca cıkabilir obra uygun gorurse...
yani normal sezonun son 2-3 macı ve top 8 oncesi...

hersey yolunda giderse bence top 8 ve insallah f4 maclarında kadroda olacaktır...

baska sajkaltık olmasın..

bence uyum saglamıstı ve katkı verecek oyuncuydu..umarım oyle doner tekrar sahalara...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #158 : 05 Aralık 2018, 10:36:21 »
Avrupa tecrübesi olan Eric Green'i gördükten sonra bizim takım sistemimiz için ne kadar değerli olduğunu sanırım herkes anlamıştır. Bir an önce iyileşir inşallah.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : 05 Aralık 2018, 15:44:09 »
Avrupa tecrübesi olan Eric Green'i gördükten sonra bizim takım sistemimiz için ne kadar değerli olduğunu sanırım herkes anlamıştır. Bir an önce iyileşir inşallah.

Yalnız Green inanılmaz kötü başladı. Kalitesi kesinlikle bundan çok daha fazlası. Şut ritmini bulduğunda faydasını göreceğiz. Bana göre Ennis ve Green'in kaliteleri karşılaştırılabilir olsa da formunu bulduğunda Green daha önemli bir eksiğimizi kapatacak.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #160 : 05 Ocak 2019, 00:55:36 »
Durumundan haberdar olan var mı? Tahminim ''şubatta yürümeye başlayıp martta antremanlara başlar ve nisanda oynar'' şeklindeydi. Ne durumda acaba?

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #161 : 10 Ocak 2019, 09:24:26 »
Yahoo sports'taki röportajında top sürme ve serbest atış çalışmalarına başladığını söylemiş.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #162 : 10 Ocak 2019, 22:46:04 »
Nefes alıosa dönsün. :D

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 12 Ocak 2019, 17:41:25 »
Yahoo sports'taki röportajında top sürme ve serbest atış çalışmalarına başladığını söylemiş.

Bu çok güzel bir haber. Demekki Mart ortası yavaştan oynamaya başlar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #164 : 30 Mayıs 2019, 22:45:25 »
"Mart-Nisan gibi döner" denen adam Haziran oldu yok.