Ayhan;
Sevmediğin 2011 yılındaki Aykut takımı mı yoksa son dönemi mi? Ayrıca ben demiyorum ki çok iyi teknik direktördür, harika taktisyendir. Ben biraz fazla miktarda hakkının yendiğini düşünüyorum, o kadar.
Ayrıca Aykut'un takımı nasıl kazıkladığını da anlamadım. Sürekli örnek veriliyor futbolcu maaşlarından fakat bunların pazarlığını Aykut mu yaptı? Takımı yönetenler "Sen onay vermişsin ama bu paraya bu oyuncuyu alamayız hocam" dediler de Aykut mu diretti?
Ben biraz vicdanlı olunmasını istiyorum, o kadar.
2011 sonrası iyelim, ki zaten sonrasındaki dönem, 2011 deki futbolun Aykut kaynaklı olmadığının da göstergesidir. Bir takımın mantalitesindeki bu derece değişimin başka bir açıklaması aklıma gelmiyor çünkü.
Aykut kazıkladı demedim, ama en saçma transferlerimiz arasında onunda büyük katkıları oldu, krasic, dia, kadlec, neto, kameni, neto ilk aklıma gelenler.bunlara ilave olarak kötü transfer olmayıp, kedi seçtiği halde oynatmadıkları da var Valbuena ve Isla gibi.
futbolcu maaşları ile ilgili bir yorumum yok, olsa da hocaya kadar inmez herhalde, başımızda herşeyi herkesten fazla bilen başkan varken hocanın lafıyla maaşı arttırp azaltacağını sanmıyorum.
Ben, hakkını yediğimi düşünmüyorum. 3 temmuz sonrasında takımın başındaki duruşu bile yeterlidir kendisini takdir etmeme ama bence kesinlikle Fenerbahçenin hocası olacak kapasitede birisi değil.