Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 118054 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #105 : 09 Eylül 2018, 21:47:20 »
Bu arada rakiplerimiz hazırlık maçı yaparken bizde tık yok. Oysa takım kurgusunun oturması için önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu olay yıllardır böyle, sanki bizim için yasak.

Bu konu benimde araya girilen ilk günl aklıma takıldı. Ilk Hafta pas geçildi.
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2018, 21:47:38 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #106 : 09 Eylül 2018, 22:42:55 »
Bu konu benimde araya girilen ilk günl aklıma takıldı. Ilk Hafta pas geçildi.

Her sezon bu durumu yaşıyoruz. Neredeyse her sezon öncesi de hoca değişimi yaşadığımız için sürekli yeni bir sistem geliyor. Özellikle ilk haftalardaki aralar önemli, oluyor ama rakiplerimiz yaptığı gibi Ptt liginden bir takımla maç ayarlayabiliriz ama nedense bunu yapmıyoruz. Şimdi bundan ötürü Cocu da sadece lig maçlarında denemeler yapıyor ve yapmaya da devam edecek.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #107 : 10 Eylül 2018, 07:28:38 »
Ayhan;

Sevmediğin 2011 yılındaki Aykut takımı mı yoksa son dönemi mi? Ayrıca ben demiyorum ki çok iyi teknik direktördür, harika taktisyendir. Ben biraz fazla miktarda hakkının yendiğini düşünüyorum, o kadar.

Ayrıca Aykut'un takımı nasıl kazıkladığını da anlamadım. Sürekli örnek veriliyor futbolcu maaşlarından fakat bunların pazarlığını Aykut mu yaptı? Takımı yönetenler "Sen onay vermişsin ama bu paraya bu oyuncuyu alamayız hocam" dediler de Aykut mu diretti?

Ben biraz vicdanlı olunmasını istiyorum, o kadar.

2011 sonrası iyelim, ki zaten sonrasındaki dönem, 2011 deki futbolun Aykut kaynaklı olmadığının da göstergesidir. Bir takımın mantalitesindeki bu derece değişimin başka bir açıklaması aklıma gelmiyor çünkü.

Aykut kazıkladı demedim, ama en saçma transferlerimiz arasında onunda büyük katkıları oldu, krasic, dia, kadlec, neto, kameni, neto ilk aklıma gelenler.bunlara ilave olarak kötü transfer olmayıp, kedi seçtiği halde oynatmadıkları da var Valbuena ve Isla gibi.
futbolcu maaşları ile ilgili bir yorumum yok, olsa da hocaya kadar inmez herhalde, başımızda herşeyi herkesten fazla bilen başkan varken hocanın lafıyla maaşı arttırp azaltacağını sanmıyorum.

Ben, hakkını yediğimi düşünmüyorum. 3 temmuz sonrasında takımın başındaki duruşu bile yeterlidir kendisini takdir etmeme ama bence kesinlikle Fenerbahçenin hocası olacak kapasitede birisi değil.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #108 : 10 Eylül 2018, 09:26:23 »
Aykut Kocaman ile Fatih Terim'li Gs'ye karşı Kadıköy'de 2 kez beraberliği şans eseri kurtardık (Baros ve Ciğerci). 2 kere Arena'da 6-0 lık maçın tekrarını tersten yaşayabilirdik. Hele Stoch'un attığı maçta 10-2 falan kaybedebilirdik rahatlıkla. Erzurum'da Gs 10 kişiyken adamlara kupa verdik.Kadıköy'de şampiyonluk verdik. Aykut Kocaman iyi hoca olabilir,hakkı da yeniyo olabilir. Bunun kararını vermek benim haddime değil. Yaşım yetmez bir kere. Ancak bu adam varken benim içim sıkılıyor,daralıyorum aklıma hep eski günler geliyor. Bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum artık.Net bir şekilde psikolojik olarak FT ve Gs birlikteliğine karşı ezik durumda. Bu taraftara da yansıyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #109 : 10 Eylül 2018, 16:36:03 »
Yakın tarihte(Bakmayın yakın dediğime 4-5 sene oldu) Fenerbahçe'nin Fenerbahçe gibi oynadığı en güzel maç İçerideki Beşiktaş maçıdır. Daha maçın başı sayılacak anda Meireles atılıyor 10 kişi kalıyorsun ama Beşiktaş kaçacak delik arıyor. Hakem faciasını hatırlarsınız zaten o maçtaki. Yoksa 5-6 tane atmıştık onlara o maçta. Herkesin arzuladığı Fenerbahçe'nin o olduğundan eminim

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #110 : 16 Eylül 2018, 19:07:19 »
Kulübe gelene bir şey oluyor, herkes ön libero fetişisti kesiliyor. Gs ve Bjk rakipleri boğup döve döve maç kazanırken biz küçük takım gibi haddimizi bilerek oynamaya devam ediyoruz, delireceğim artık.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #111 : 16 Eylül 2018, 19:27:31 »
Kulübe gelene bir şey oluyor, herkes ön libero fetişisti kesiliyor. Gs ve Bjk rakipleri boğup döve döve maç kazanırken biz küçük takım gibi haddimizi bilerek oynamaya devam ediyoruz, delireceğim artık.
Dur bakalım Jailson nasıl çıkacak. Aurelio nun iyisi diyorlardı. Aurelio gibiyse önlibero demek doğru olmaz.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #112 : 16 Eylül 2018, 19:42:27 »
Dur bakalım Jailson nasıl çıkacak. Aurelio nun iyisi diyorlardı. Aurelio gibiyse önlibero demek doğru olmaz.

İstatistikleri pek öyle söylemiyor, belki Josef'e göre ayağı daha düzgündür ama Topal ils birlikte olmaz. Yani Jailson, Eljif ve Benzia üçlüsünü yapmak çok mu zordu. Kayseri maçında orta saha çok kırılgandı diye düşünülüyorsa da yine Topal oynar ama Jailson yerine Eljif tercih edilirdi (Onun da bir maç oynayıp bir maç kesilmesi ayrı bir saçmalık, yenilgilerin bedeli o ödüyor galiba). Adamlar Emre, Ndiaye ve Fernando'yu bir arada oynatıp rakip kaleyi bombardımana tutuyor, biz de yavaş yavaş yan pas yapıp bir pozisyon bulabilmek için ıkınıyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #113 : 16 Eylül 2018, 21:02:47 »
Katılıyorum, Eljif olurdu, Ekici olurdu, hatta Potuk bile olurdu.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #114 : 16 Eylül 2018, 21:26:52 »
Ayew şimdiye kadarki bu sezonun en büyük hayal kırıklığı ama en az eleştirilen oyuncu o nedense

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #115 : 16 Eylül 2018, 22:00:41 »
bir kez de şans bizim yanımızda olsun.

takım da Cocu da iyi değildir. Şu performansıyla Ayew 11 de olmayı kesinlikle hak ediyor. Oyundan çıkarmaması ise şaşırtıcı.

Şu oyunla beşiktaş maçında işimiz zor. İnşallah takım oturmaya ve daha iyi oynamaya başlar artık

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #116 : 16 Eylül 2018, 23:07:13 »
Bu maçı izlemedim ama izlediğim tüm maçlarda Ayew bence de takıma en çok zarar veren oyuncuydu.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #117 : 16 Eylül 2018, 23:28:41 »
Benzia'yı beğendim.Jailson tam fikir vermedi ama sanki ilk maçın çekingenliği vardı.Isınınca etkili olabilir görüntüsü verdi.İnşallah yanılmam.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #118 : 16 Eylül 2018, 23:39:46 »
Başlıca rakiplerin kazandığı haftayı puan kaybıyla kapatmak çok kötü olurdu, bu yüzden önemli bir galibiyet oldu.

Yalnız sorun şu ki; rakip takım kalemize geldiği pozisyonlarda yine her an gol yiyecekmişiz gibiydi. Eğer bu savunma sorunu düzelmese puan kayıpları devam eder.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #119 : 17 Eylül 2018, 00:53:16 »
Geldiği hafta ortasahada oynattığımız Diego Reyes’in bu hafta oynamasını beklerdim Neustader kadar stoper değilse halimiz kötü.6.hafta sonunda 4 puan toplamış olsak kimse şaşırmazdı heralde değerli bir galibiyet oldu.Rakiplerimiz forveti yok önemli bir fırsat ama değerlendirebilir miyiz sanmıyorum malesef :(