Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117890 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2018, 23:56:14 »
Bugün Sarri Chelsea maçında Jorginho ve Kanteyi yan yana oynattı önemli olan Josef ve Topalın yan yana oynaması değil hangi oyun anlayışıyla oynadıkları !!!
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2018, 23:56:34 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #16 : 19 Ağustos 2018, 00:16:29 »
Aykut gitti oynattığı oyundan daha beteri sahada. Eeee ne anladım ben böyle S,,işten???
Yine Topal Jozef yine Şener Hasan Ali. Ee ne değişti? Koca bir hiç. Sadece kenetlenmekte taraftarla olmaz bu iş. Sağda Isla oynamalı net. Sola transfer şart. Bu boş herif topu tutup içeriye bakıp orta yapana kadar zaten kaybediyor. Bu kadar ağır beki ömrümde hayatımda görmedim. Adamı karşılarken de sürekli geri adım atarak baskı yediriyor, çünkü güvenemiyor hamlelerine salak. Eljif bu maçta neden yok mesela?? İlk Bursa maçı aldattı. O maçta da taraftar biraz itekledi, Bursa çok dengesizdi falan öyle aldık maçı. Kaleci Sol bek orta saha stoper sıkıntılı. Hem de içinden çıkılmaz sıkıntılar. Ne bok olacak bu iş anlamadım gitti. Madem böyle olacaktık Aykut neden gitti demek istemiyorum ama neden aynı oyunun daha kötüsü oynanıyor anlamıyorum. Sen farklı bir anlayış farklı bir sistem farklı oyuncularla yeni şeyler dene yenil laf edersem şerefsizim. Ama ileri üçlü hariç takım komple aynı amk ya

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #17 : 19 Ağustos 2018, 00:25:35 »
Bence biraz aceleci davranılıyor. adam geleli daha ne kadar oldu. Aykut kaç yıldır çuvalla para onlarca transfer sonunda geldiği nokta ortada. birde 10 günde 4 maç oynuyorsun. en azından birşey değişmedi demek için 5-6 hafta daha beklemekte yarar var bence. bir teknik direktörün 2 haftada ciddi yapısal değişiklik yapabilecek kapasitesinin de olabileceğine inanamıyorum. eğer böyle olsaydı her iki haftada bir teknik direktör değiştirerek doğru hocayı bulmak daha mantıklı olur. Herkes oluşan sinerjiden sonra sahada akan bir oyun bekliyor ama bu iş gerçekten uzun bir süreç istiyor. Ben en azından birşeyler denendiğini düşünüyorum. Birde eldeki malzeme belli onuda unutmamak lazım.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #18 : 19 Ağustos 2018, 01:31:02 »
Her zamanki gibi kaleye gelen şut Volkan'ın kontrolünde gol oldu...

Takımdan ilk gönderilmesi gereken adamın neden halen takımda olduğunu anlamak cidden güç.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #19 : 19 Ağustos 2018, 02:42:07 »
Başarılı oluruz veya olamayız onu bilemem ama hocayı ve yönetimi eleştirmek şu an için çok saçma. Özellikle bazı yerlerde daha şimdiden başkanı eleştirenler var. Bunların Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. Takım isterse ilk 5’e giremesin önemli değil.

Eleştirilen yerlere gelirsek ben de aynı fikirdeyim. Sol bekimiz berbat. Bir maçta bir gol pası veriyor, beş maç önündeki adama pas veremiyor. Gerekirse Dirar sağ bek, İsla sol bek oynamalı veya transfer sezonu bitmeden oraya bir genç oyuncu alınmalı.

Bu takım Mehmet Topal ile çok yeteneksiz bir takıma dönüşüyor. Adam ilerdeyken bile geriye oynuyor veya pas hatası yapıyor. Büyük takım topçusu olamaz. Kesinlikle yedek beklemeli.

Volkan da her sene olduğu gibi sezona kötü başladı. Bence onun da yedek kalma zamanı geldi. O yedek kalınca Kameni değil Berke oynamalı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #20 : 19 Ağustos 2018, 04:38:45 »
Geçen seneki çakma teknik direktör ne yaptıysa adamlar futbolu unutmuş. Bu kadar kötü ve düzensiz oynayabilmek gerçekten başarı. Yani bir takımda kimse mi top almak için boşa kaçmaz, kimse mi topu alıp gitmez. 90 dakika boyunca kendi yarı sahasında dikilen 6 tane herif yavaş yavaş pas yapıyor, arkalarında da bir çöp kovası dikiliyor. Hücuma çıkılan ender anlarda da kimse ne yapacağını bilmiyor, herkes birbirinden bir hareket bekliyor. İçeri bakmadan yapılan garip orta denemeleri, rakibin tüm oyuncuları içeride dizilmişken saçma derinlemesine pas girişimleri falan rezillik... Hain Aykut'un takımın genlerini bozarak bu kulübe verdiği zarar tarihe geçer.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #21 : 19 Ağustos 2018, 17:50:12 »
Takımın çok ciddi genleriyle oynadılar. O kadar eridik ki, dün sahaya çıkan isimlerden en iyileri, 2005, 2006, 2007, 2011 yıllarındaki kadroya en fazla yedek olurlar. 5 yıldır tek bir başarı yok..
Cocu ne yapsın? Kendisi mi oynayacak ( ki bence oynasa sahadakilerden daha faydalı olur.) Eldeki isimlerle bizi şampiyon yapacak futbol oynanmıyor işte. Ancak vasat anadolu takımı gibi oynarsın, berabere kalınca yada göte bala yenince sevinirsin. Üstüne bir de maddi sıkıntılar gelince iş iyice kötüleşti. Aykut, Aziz vs demenin anlamı yok. Onlar kalsaydı belki bu sene Ali Koç/Cocu dan 3 4 puan fazla toplarlardı ama gelecek daha da karanlık olurdu, 15 seneye kalmaz 40 yıl öncesiyle övünen bugünün Trabzonspor u gibi olurduk.
Herşeye rağmen olumlu şeyler oluyor, para getiren ve fayda vermeyen isimler satılıyor (Giuliano da gidiyor inşallah, sırada da Kameni ve Dirar var deniyor), gelecek vaadeden gençler geldi, kaliteli yabancılar kiralanıyor.
Öte yandan dünkü maçı Topal-josef ile tamamlamış olmamız, her değişiklikle sahada 30 tane değişiklik yapılması gibi beni endişeye sevkeden konular da yok değil. Bunları Cocu nun ligimizi tanımlamasına bağlamak istiyorum. Umarım ilerleyen haftalarda daha da güzel futbol oynar ve bunu da sonuca yansıtmaya başlarız.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2018, 18:09:40 »
Cocu'nun yine Jozef Topal oynamasına çok takıldım ben ya sadece. Ve kötü futbol mağlubiyet değil de bir oyun anlayışı görememek kızdırdı beni. Hani göreyim sahada yapılmak istenen bişey olsun yapılamasın yenilelim ağzımı bile açmam. Asla Aykut olsa daha iyi olurdu demem demedim demeyeceğim de. He şunu söylemeden edemeyeceğim. Malzeme malzeme diyoruz da şu haliyle bile GS BJK Başakşehir dışındaki takımlara karşı arada uçurum var (sahaya hiç yansımıyor o ayrı) ben agresiflik göremedim kimisi buna ruh kimisi agresiflik der her ne olursa olsun sahada göremedim ben bunu. Adamlar geliyor basıyım bi yıldırayım falan yok yanında refakatçi gibi yürüyorlar sadece. Fizik kondisyon bana pek iyi gelmedi takımda

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #23 : 19 Ağustos 2018, 18:45:18 »
Cocu'nun yine Jozef Topal oynamasına çok takıldım ben ya sadece. Ve kötü futbol mağlubiyet değil de bir oyun anlayışı görememek kızdırdı beni. Hani göreyim sahada yapılmak istenen bişey olsun yapılamasın yenilelim ağzımı bile açmam. Asla Aykut olsa daha iyi olurdu demem demedim demeyeceğim de. He şunu söylemeden edemeyeceğim. Malzeme malzeme diyoruz da şu haliyle bile GS BJK Başakşehir dışındaki takımlara karşı arada uçurum var (sahaya hiç yansımıyor o ayrı) ben agresiflik göremedim kimisi buna ruh kimisi agresiflik der her ne olursa olsun sahada göremedim ben bunu. Adamlar geliyor basıyım bi yıldırayım falan yok yanında refakatçi gibi yürüyorlar sadece. Fizik kondisyon bana pek iyi gelmedi takımda
O dediğin eksikler yılların birikimi malesef. Kolay degi bir günde kabuk değiştirmek.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #24 : 20 Ağustos 2018, 02:49:08 »
Galatasaray'ın orta saha ve ilerisi baya bir ürkütücü oldu.. Fernando Emre Ndiaye üçlüsü Sağda solda iki uçurtma Onyekuru Rodrigues Forvette Gomis yada belki bir transfer yapacaklar. Kalecileri Muslere bekleri zaten iyi Mariano Nagatomo tek eksikleri stoper onu da alırlarsa eğer kusursuz bir takım oldular diyebiliriz. Orta saha kurguları çok iyi özelikle 3 farklı tipte birbirini tamamlayacak oyuncu..
Off bir tek bu bokları övmediğimiz kalmıştı

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25 : 20 Ağustos 2018, 03:10:23 »
Galatasaray'ın orta saha ve ilerisi baya bir ürkütücü oldu.. Fernando Emre Ndiaye üçlüsü Sağda solda iki uçurtma Onyekuru Rodrigues Forvette Gomis yada belki bir transfer yapacaklar. Kalecileri Muslere bekleri zaten iyi Mariano Nagatomo tek eksikleri stoper onu da alırlarsa eğer kusursuz bir takım oldular diyebiliriz. Orta saha kurguları çok iyi özelikle 3 farklı tipte birbirini tamamlayacak oyuncu..
Off bir tek bu bokları övmediğimiz kalmıştı
Aynı konuşmayı bir arkadaşımla yaptım bu akşam. Bir stoperle rahat şampiyon olurlar bu senede.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #26 : 25 Ağustos 2018, 19:26:30 »
Bu akşam önemli, kazanmamız lazım. Umarım hem kazanır hemde umut veren bir oyun izleriz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #27 : 25 Ağustos 2018, 23:03:02 »
Simdiden hüküm vermek ve ön yargı oluşturmak istemiyorum ama iyi bir hoca ikinci devreye de Dirar ile başlamazdı. Adam resmen futbol katili... Safi zarar...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #28 : 25 Ağustos 2018, 23:21:15 »
Korkunç, korkunç derece yetenek özürlüsü bir takım... Böyle kazma isimlerle yeniden yapılanma olmaz. Galatasaray'ın Basketbol Süper Liginde bu sezon şampiyonluk şansı ne kadar ise Fenerbahçe'nin de bu kadro ile futbol liginde şansı ancak o kadar... İlk beşte yer almak bile başarı olur sezon sonu...
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 23:21:48 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #29 : 25 Ağustos 2018, 23:31:56 »
Transferler de eskilerden daha yetenekli değil ne yazık ki. Bir tane iyi ki almışız denilecek transfer olmaz mı yaa?