Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117859 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #30 : 25 Ağustos 2018, 23:36:54 »
2004-2013 yıllarındaki kadroların vasat isimleri bugünkü takımla top diye oynar..

Bekler vederson-serkan balcı, önder turaci-
Defansın göbeğinde, deniz-bilica
Kanatlara mehmet yozgatli-deivid
Orta sahaya baroni-Selcuk-ozer hurmacı .

Bide takım borç batağında düşmüş durumda kadroyu böyle vasatlaştırırken.

Tabi Cocu da neden bu kadar seyreder, dirar ı oynatır vs.. bir sürü soru geliyor insanın aklına.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #31 : 25 Ağustos 2018, 23:46:10 »
Futboldan nefret ettim yıllardır bu takım yüzünden. Her hafta sıradan iki anadolu takımının maçı oynanıyor sanki. Gidenler vasat gelenler daha vasat. Zerre kadar büyük takım havası yok. Yenik duruma düşüyor maç bitiyor. Maçı çevirme şansları sıfır. Kalecisinden forvetine hepsi birbirinden bok. Bu takıma ne 1-2 tanesi 15-20 tane adam lazım. Tamamı çöp.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #32 : 25 Ağustos 2018, 23:47:00 »
Ortasahasında Mehmet Topal, sol beki Hasan Ali, sol açığı Alper, sağ açığı Dirar olan bir takım kolay kolay istediğimiz topu oynayamaz. Takım pas yapamıyor. Herkes yanındaki adama bile pas veremiyor. Hasan Ali çizgiye inmeden ortasahadan orta açmaktan ne zaman sıkılacak merak ediyorum. Mehmet Topal defanstan aldığı topu ne zaman ileriye oynayacak merak ediyorum.

Kötü oynamıyoruz. Geçen hafta Malatya deplasmanında 1 pozisyon verdik gol yedik, bu hafta İzmir deplasmanında pozisyon vermeden gol yedik. Sıkıntı hücumda. Daum’dan sonraki son 8 senede sadece Ersun zamanında hücum futbolu oynadık. Geri kalan 7 yılda (4 yıl Aykut, 1 yıl Vitor, 1 yıl İsmail, 1 yıl Advocaat) hep defansif düşünceli hocalarla çalıştık. Takım resmen hücum futbolu oynamayı unuttu.

Ne olursa olsun hocanın ve yönetimin arkasındayız. Aykut 4 sene bu takımı yönetti ise Cocu da 1 sene (kimse eleştirmeden) yönetebilir. Bu sene şampiyonluk beklemiyoruz. Olursak seviniriz o başka.

Sizden tek isteğimiz kaybetsek de Mehmet Topal ile, Hasan Ali ile, Dirar ile, Volkan ile kaybetmeyelim. Bunları kesin artık takımdan.
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 23:47:18 Gönderen: fbismail »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #33 : 26 Ağustos 2018, 00:04:18 »
Zico yu da unutmamak lazım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2018, 00:05:18 »
Benim bu Cocu'dan umudum falan kalmadı. Normalde evet saçma, 3. Haftadan yeni gelmiş hocaya bunlar söylenmez ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Ben herhangi bir oyun anlayışı doğru yerleşim vs hiçbir şey görmedim. Bunları görsem sonuç kötü olsa eyvallah derim.. Ne çıkan 11 mantığı uygun ne de yapılan değişiklikler

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #35 : 26 Ağustos 2018, 00:07:02 »
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kadro olarak çok vasat bi Fenerbahçe bıraktı ama Ali Koç’ta Fenerbahçelilerin görmek istemedigi seyleri çok net görmüş olmalıydı.Çok büyük transferler yapsın takımı komple değiştirsin gibi bi beklentim yoktu ama Senelerdir Volkan kalecilik yapamazken senin yine kaleyi Volkan’a teslim etmen kabul edilemez.3. Haftadan şampiyonluk yarısında çok net geride kaldık daha transferler tamamlanmadı yine Aziz’i eleştirdiği bir noktaydı geç transferler.Birde bu hollandalı Aykut Kocaman’ı nerden bulduk ya.Gerçekten artık sanki uzun bir süre güzel gün göremicez gibi öyle bi çıkmaza girmişizki kim gelse kimler alınsada vasatlık yapışmış kodlarımıza ABV aziz

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2018, 00:21:27 »
Maçtan önce ilk 11'i görünce moralim bozulmuştu zaten, böyle bir sonuç şaşırtmadı.

Kolayca kazanılabilecek bir maçtı fakat yenilen goldeki bireysel hata ve değerlendirilemeyen pozisyonlar pahalıya mal oldu.

Ben transferler konusunda karamsar değilim fakat Cocu'nun tercihleri oldukça sıkıntılı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #37 : 26 Ağustos 2018, 00:33:52 »
Ağzım bozulacak kusura bakmayınız, duygularımızı ifade edemeyecek noktaya geldik.. Bu AMK Cocuuu bizle dalga mı geçiyor??
Ayew'in Sol Barış'ın sağ olduğunu bilmiyor mu bu mal?? Bi Oraya bi buraya koyuyor bu Adamları aptal gibi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #38 : 26 Ağustos 2018, 00:46:53 »
Mehmet Topal: "Düşünüyorum ama cevap bulamıyorum. Kaleye ilk gelen top gol oluyor. Kafayı yiyeceğim!"

;D  :D  ;D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #39 : 26 Ağustos 2018, 00:56:09 »
Mehmet Topal: "Düşünüyorum ama cevap bulamıyorum. Kaleye ilk gelen top gol oluyor. Kafayı yiyeceğim!"

Meali : Kaleye ben geçsem daha az yerim,  bu AMK ayısıyla takım arkadaşı olduğum için utanıyorum ;D

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #40 : 26 Ağustos 2018, 01:05:39 »
Volkan, Hasan Ali, Topal, Dirar, Alper gibi çöpler dururken ne umuyordu yönetim. Slimani rakiplerde olsa en az 15 gol atardı ama adam burada top alabilmek için çırpınıyor. Aykut'un bu takımın başına geçtiği gün felaketimiz oldu resmen.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #41 : 26 Ağustos 2018, 23:20:05 »

Meali : Kaleye ben geçsem daha az yerim,  bu AMK ayısıyla takım arkadaşı olduğum için utanıyorum ;D

Kendi kaçırdığı golü halı sahada kaçırsalar, daha çağırmazlar. Kaleye gelen ilk topun gol olmasından önce, ben nasıl hala Fenerbahçe forması fiyiyorum diye kafa çatlatsın Topal efendi.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #42 : 26 Ağustos 2018, 23:57:25 »
Gs kadrosu:

Muslera
Nagatomo-Umut(?)
Macon-Transfer-Serdar-Ahmet
Mariano-Linnes-Tarık
Fernando-Donk-Tolga
Ndiaye-Selçuk
Belhanda-Emre
Rodrigues-Onyekuru-Feghuli-Sinan
Modeste(?)-Eren-Muğdat

Şu kadroyla bizim kadroyu kıyaslayınca belki forvet hariç daha iyi olduğumuz bir bölge yok !!!

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #43 : 27 Ağustos 2018, 01:51:13 »

Kendi kaçırdığı golü halı sahada kaçırsalar, daha çağırmazlar. Kaleye gelen ilk topun gol olmasından önce, ben nasıl hala Fenerbahçe forması fiyiyorum diye kafa çatlatsın Topal efendi.

Ben topa öyle bir dokunuş yapıp kaleyi tutturabilmesine şaşırdım :D Bence de pas özürlü olduğu için üst seviye takımda ilk 11 oyuncusu olamayacak kapasitede birisi.

Bu arada Beşiktaş maçında Antalyaspor'lu Boffin, Volkan'ın sezon boyunca yaptığı kadar kurtarış yaptı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #44 : 27 Ağustos 2018, 02:50:43 »

Çerçeveyi direk olarak bile olsa tutturmasının şaşkınlığımdayım abi hala  ;D