Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117884 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #60 : 01 Eylül 2018, 21:29:35 »
bu maç yüzde doksan dokuz değil yüzde yüz hocaya yazar.

Bilal üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama 11 tane transfer yaptık adam eksiltebilen bir oyuncu hala sahada yok. hele hele orta saha namına hiçbir şey yok skandal

Ali Koç biz uzun vadeli plan yapıyoruz dese de bu hoca bize önümüzdeki yıllarda da başarılı olması zor kaldı ki kulübün ve taraftarın ne maddi ne de manevi olarak buna dayanacak gücü yok

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #61 : 01 Eylül 2018, 21:49:58 »
Korkunç bir takım. Koskoca Fenerbahçe nasıl oyunculara forma giydiriyor.
Keşke geçen seneki takım aynen kalsaydı. Gidenlerin çok daha vasatları dolduruldu takıma. En azından yine ilk 2 zorlanır, bir şekilde avrupaya gidilirdi.

Maç olduğundan bile haberimin olmaması ne kadar acı. Rastgele tv'yi kurcalarken 2-2'yi gördüm. Sonra da yenildik. Adamlar hafta başından beri kazanmaya gidiyoruz diyorlardı. Geldiler ve kazandılar. Haftaya Konya'nın başı kel mi göreceğiz. Şu takımın adı Fenerbahçe olmasa tarihi skorlar alabilir bu sene. O isim de bakalım ne kadar kurtaracak bizi.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #62 : 01 Eylül 2018, 22:07:27 »
bu takıma ilişkin umut taşımaya gerçekten çok ihtiyacım var. Bu sezona çok hazırdım kaç senedir kim gelmiş kim gitmiş ona bile bakmıyordum ama bu sezon geçekten yeniden bir heyecan geldi bana futbol takımı ile ilgili. O yüzden hiç bir olumsuzluk görmeyeye çalışıyordum ve hocanın bir bildiği vardır mutlaka diyordum ancak bugün gerçekten birşeyler fena yanlıştı.

Yani Elif tk başına ön libero oynasa ve 5 yesek yine anlarım hatta Ekici oynasa 8 yesek onunda anlarım. İleriye dönük bir plandır yerleşim oturunca sistem düzelir falan diye ama kalkıpta Reyes niye önlübero oynar hemde 70 dakika ve bu sürenin her dakikasında ben burada yapamıyorum diye bağırırken onu gerçekten anlamadım. Bu adamın orada oynamayacağı kesin üstelik zaten oraya bir transfer daha yapılmış. Yani al Reyesi stopere koy yine 3 tane kalesine gol atsın sorun değil, yerine alışması için zamana ihtiyacı var dersin. Ama bugünki dizilişin mantığı nedir hiç anlamadım.
bir diğer anlamsız hamlede iki top tutan orta sahayı alıp yerine iki forvet koymak cidden ne düşündüğünü bize bir açıklaması lazım Cocu'nun. Belki ben göremiyorumdur ama cidden bana çok ama çok fahiş teknik direktörlük hataları gibi geldi.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #63 : 01 Eylül 2018, 22:26:11 »
Tarihimizde hiç üst üste 3 lig mağlubiyeti var mıdır acaba? Yol yakınken Cocu ile yolları ayırmak gerek bence.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #64 : 01 Eylül 2018, 22:28:43 »
Bugünün en günahsız oyuncusu Harun Tekin'dir. Takımda orta saha defans namına bir şey yok adam ne yapsın. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya kalemize kadar geldiler bütün maç.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #65 : 01 Eylül 2018, 22:34:51 »
Yeni yapılanma sadece genç ve ucuz isim almakla olmaz. Kaliteli isimlerle olur. Bizim kadro kalitemiz çok düşük. Bu takımın sezon sonunda ilk beş içinde yer alması çok zor diye yazmıştım geçen hafta sonu... Bu hafta yeni isimlerin aksini düşündürecek bir ışık vermelerini çok isterdim.

Hocaya fazla yükleniliyor kanaatindeyim. Belli ki cesur bir isim ve denemekten korkmuyor. Arayış içinde... Geçmişteki birçok hoca gibi Nato mermer, Nato kafa olmaması en hoş yanı... Dirar basta olmak üzere geçen haftanın kötü isimlerine kesik atması, hatada ısrar etmeyisi çok olumlu... Hazırlık maçlarında yapacağı denemeleri ancak yapıyor. Fakat o kadar kötü bir kadromuz var ki, gelen gideni aratıyor. Hasan Ali yerine bir sol bek alaydık eminim ki onu bile arardık. Öyle kötü gelenler...

Yediği üçüncü gole rağmen Harun, Volkan'dan daha güven verici...
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2018, 22:35:36 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #66 : 01 Eylül 2018, 23:59:28 »
Takım maddi olarak ve oyun niteliği bakımından enkaz halinde. Öncelikli olarak taraftarın bu değişim süreci için destek olması şart. Ben kendi adıma bu seneyi yok sayıyorum başarı bakımından, daha evvel de belirttim. Ne kazanılsa kar olarak bakacağım ve oyuncu gelişimi kısmı çok daha önemli olacak kendi adıma.

Futbol olarak da 1 ay içinde çok daha iyi olacağız. Forvetsiz ve CL oynayacak Galatasaray'la ne yaptığı belli olmayan, kendi içinde çekişme yaşayan Beşiktaş'ın bize fark atabileceğini düşünmüyorum. Fiziksel yüklemenin ağırlığından kaynaklı bir atalet olduğunu düşünüyorum. 1 ay sonra tekrar konuşalım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #67 : 02 Eylül 2018, 00:14:38 »

Kimisi 1 tam maç bile oynamamış, kimisi bırak oynamayı, 18 kişilik kadroda bile olmayan transferleri gömmeden önce bir kaç maç oynamalarına müsaade etsek iyi olur bence :D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #68 : 02 Eylül 2018, 00:42:24 »
Takım maddi olarak ve oyun niteliği bakımından enkaz halinde. Öncelikli olarak taraftarın bu değişim süreci için destek olması şart. Ben kendi adıma bu seneyi yok sayıyorum başarı bakımından, daha evvel de belirttim. Ne kazanılsa kar olarak bakacağım ve oyuncu gelişimi kısmı çok daha önemli olacak kendi adıma.

Futbol olarak da 1 ay içinde çok daha iyi olacağız. Forvetsiz ve CL oynayacak Galatasaray'la ne yaptığı belli olmayan, kendi içinde çekişme yaşayan Beşiktaş'ın bize fark atabileceğini düşünmüyorum. Fiziksel yüklemenin ağırlığından kaynaklı bir atalet olduğunu düşünüyorum. 1 ay sonra tekrar konuşalım.

Abi her şey doğru yapılmaya çalışılsa da olmasa eyvallah dert yok. Ama ne sahaya çıkan kadro ve diziliş doğru ne de yapılan değişiklikler. Hatta oyun anlayışı ve uygulama da facia. Mesele bazı şeyler görecelidir. Kimi der Isla oynasın kimi der Şener. Kimi der 4 3 3 oynamak lazım kimi der 4 4 2. Ama futbolun Fsini bilen herkes ilk maçına çıkan stoper Reyes'in ön libero oynatılmaması gerektiğini bilir. Oyuncuyu mu tanımıyor bilmiyor Cocu yada futboldan mı anlamıyor?? Tamam Topal haftaya oynamasın koy Jailson'u ama kimse kusura bakmasın şu yedek kulübesi dahil sahaya çıkan oyuncular arasında orada tek oynayacak oyuncu Topal'dır. Ve iddia ediyorum bu maç bu şekilde bitmezdi. Doldur boşalta dönmek nedir ya Fenerbahçe bunu yapar mı?? Şansa ne olursa mantığı yani bu.

EN FENASIIIIII COCU MAÇ SONU MÜTEVAZİ OLALIM ŞAMPİYONLUK KONUŞMAYALIM DİYOR. BU ADAM NEREYE GELDİĞİNİN VS FARKINDA DEĞİL GALİBA. DE Kİ ŞAMPİYONLUK KONUŞMAK İÇİN ERKEN TAKIMIN BİRBİRİNE ALIŞMA SİSTEMİME ALIŞMA SÜRECİNDE PUAN KAYIPLARI OLABİLİR ANCAK YAKIN ZAMANDA TARAFTARLARIMIZ SAHAYA VE SKORA BAKTIĞINDA MUTLU OLACAK. BUNU SÖYLE EYVALLAH. BİZ ZATEN ŞAMPİYON OLACAĞIZ İKİNCİ KİM DİYEN HOCADAN MÜTEVAZİ OLALIM ŞAMPİYONLUK KONUŞMAYALIM DİYEN HOCAYA..

BAKIN ŞAMPİYONLUK KONUŞMAYALIM DEMEKTE DE DEĞİL SIKINTI ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜUORUM ASIL SIKINTI SÖZ MÜTEVAZİ OLALIM KISMI.

HATIRLAYIN MÜTEVAZİLİK FUTBOLDA GENELDE NE İÇİN KULLANILIR?? MÜTEVAZİ BİR ANADOLU TAKIMI DERLER FALAN...

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #69 : 02 Eylül 2018, 04:10:47 »
Ben de hocaya destek olunması fikrindeyim. Hocanın en büyük yanlışı son 3 maçtır yaptığı takım gerideyken ortasaha çıkarıp forvet alması. Bu taktik 90’lar ve 2000’ li yılların ilk yarısında işleyen bir taktikti. Artık hiçbir takım bu şekilde maç döndüremez. Reyes konusunda haklısınız ama Mehmet Topal’dan o kadar bıktım ki. Girdiğinde bile 2 basit top hatası yaptı. Bu adam bizim takımın oyuncusu değil. İyi niyetle ve iyi insanlıkla bu takımda forma alınmaz. Yeteneği ne yazık ki yok.
Lütfen takıma destek verelim. Bu takım oturacak.
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 04:10:56 Gönderen: fbismail »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #70 : 02 Eylül 2018, 07:08:25 »
Şu ana değin oynanan maçlara bakarsak hocada çok net sıkıntı var. Her maç "bir de şunu deneyeyim, bakalım ne olacak"  kafasıyla takım kurarsa ve maç içinde böyle değişiklikler yapmaya devam ederse bu iş olacak gibi görünmüyor.

Zaten şimdiden "neden Ersun Yanal değil de Cocu" tepkileri ayyuka çıkmaya başladı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #71 : 02 Eylül 2018, 11:18:06 »
Burada bir de şu var: ben 1982-1983 sezonundan beri ligi takip ederim. Teknik Direktör performansları açısından (özellikle 4 büyükleri kasdediyorum) Cocu durumuna düşüp toparlamış bir figür hatırlamıyorum. Belki biraz Fatih Terim 1996 performansı söylenebilir ama oda böyle bir keskin durumda değildi. Ortalama giderken bizden aldığı farklı bir mağlubiyetle sarsılmış ve toparlamıştı.  İnşallah hayır olur diyeyim

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #72 : 02 Eylül 2018, 12:53:21 »
Harun
İsla
Skrtel
Reyes
İsmail
Jailson
Eljif
Benzia
Ayew
Valbuena
Slimani

Sanırım son çare bu kadroyu denemek. Defansta yetersiz olsa da İsmail'e şans verilebilir, açık oyuncusu olarak yetiştiği için hücumda daha etkili olma şansı var. Volkan ve Topal gibi herifler de bir daha şans bulamamalı. Fizik durumlarına göre Ekici veya Barış da bu kadroya girebilir ama ana rotasyon böyle olmalı.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #73 : 02 Eylül 2018, 14:30:03 »
hocanın çıkarttığı onbirlerin, oyun planı, oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahaleleri ışık vermiyor. iyi bir sistemin olabilir bunun hiçbir önemi yok bu sisteme uygun malzemeler olmadıktan sonra. önemli olan malzemeye uyugun sistemi oturtmak. ayrıca oynadığımız takımların hiçbiri benfica da dahil hadi benficayı sayma ligdeki takımlar üstün takımlar değil. tamam ffp var, mali durum kötü ama mali durumu iyi olan takım var mı? ffp ise gs ve bjk de de var. 11 tane transfer tamamen yeni bir takım çıkartacak sayıda transfer yapmışız. karşımızda ligi alıp götürecek takım yokken bir sene daha sabredelim demek sadece bahane yazık olur, bütün fenerbahçelileri üzmekten başka birşey olmaz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #74 : 02 Eylül 2018, 15:26:46 »
Hakan yaman hariç kimse takımdaki oyuncular kötü demiyor, şaşırıyorum gerçekten. Herkes hocaya ve taktiklere takmış. 2 hafta önce herkesin memnun olduğu hoca bu degil miydi?
Bizim takım kötü ve vasat oyunculardan kurulu. 2-3 isim hariç tamamı vasat adamlar. Birbirlerine alışırlar,  4-5 galibiyet ust uste de alabilirler ama bu takım kapasite olarak hiç bir şekilde yeterli değil, 11 değil 21 tane de adam alabilirsin. Maksat transfer yapmaksa eger. Ama seni geri götürdükten sonra hicbir anlamı yok.