Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117872 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 02 Ekim 2018, 16:35:40 »
Yalnız bu Aykut’ta ne lobi var arkadaş.

Çoğu tvde ve gazatede Aykut için dönmeli veya dönecek haberleri çıkıyor. Aykut bir daha bu kulüpten adım atmamalı. Takımda kaldığı 4 sene boyunca oynattığı futbolla resmen Fenerbahçe’nin genleriyle oynadı. Takım artık hücum bile yapamıyor neredeyse.

Ucuz kadrolarla başarılı oluyormuş (bütçe performans olarak çok iyiymiş). Bunu dedikleri kişi de takımda kaldığı 4 senede yaklaşık olarak 120 milyon dolar bonservis verdiren kişi.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #166 : 02 Ekim 2018, 16:44:25 »
Zaten bu ülkede böyle insanlar oldukça bu ülkenin sporda başarılı olması çok zor.

1)   Yabancı oyuncu sınırı kalkar, Türk oyuncular yeteri kadar maç oynayamıyorlar derler. (Sanki onları oynatmayan var. Sen genç bir futbolcu olarak büyük bir takıma transfer ol. Sonra hiçbir özelliğini geliştirmeden, ekstra idman yapmadan 3-4 sene yattığın yerden para kazan.)

2)   Altyapıdan çıkan genç oyuncular kolay kolay kadroya giremez. (nedense)

3)   Yabancı antrenörler daha ilk aydan acımasızca eleştirilirken Türk hocalar değerli spor basınımız tarafından kolay kolay eleştirilmez. Neymiş yabancı hocalar Türkiye ligini tanımıyormuş. (Bu çağda hala böyle yorum yapan insanlar var.)

Rıdvan, Daum’u nasıl eleştiriyordu ama Aykut Kocaman’ı 4 senede kaç kere eleştirdi. (Arkadaşlık başka Fenerbahçe başka)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #167 : 02 Ekim 2018, 17:00:33 »
Bu arada kulübün Aykut Kocaman'a ve ondan önceki teknik adama hâlâ tazminat ödediği yönünde bugün bir haber okudum. Yani şu an mevcut olan ile birlikte üç teknik adama tazminat ödüyoruz.

Eğer gereğini yapacağım deyip, ortadan kaybolduğunda istifa işlemi gerçekleşmiş olsaydı, en azından Aykut Kocaman'a tazminat ödemezdik. Gereğini yapacağımdan kastı istifa ise tabii. Bunu da Aziz Yıldırım'ın kazıkları arasında saymak gerek.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #168 : 03 Ekim 2018, 16:48:37 »
Cocu'nun hala kovulmamasına inanamıyorum. Daha ne kadar rezil olacağız ?

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #169 : 03 Ekim 2018, 18:23:53 »
Dirar ve soldado icin gonderilmeye calisildiklari kulubun bu oyunculara yapilan teklifi kabul ettigi fakat oyuncular gitmeyi kabul etmedigi ve o yuzden oynatilmadiklari soyleniyor.

Ozan icinse bu sene de sans verildigi fakat bu oyuncunun calismadigi kendini veremedigini soylemisti baskan ama ozan dogru durust idmana veya maca cikmadi bu sene takimla buna hic katilmiyorum kocaman veya yardimcilaei mi buna sebep oldu

Sonucta kadro sayisal olarak fazla, faydalanilmak istenilmeyen fakat oynayan oyunculardan daha fazla katki saglayabilecek oyuncular var. Boyle bir durum takimda da huzursuzluk mutlaka yaratir.

Yasli oyunculara bonservis, imza parasi gibi bir suru para gomulmemesi her zaman istedigim bir seydi ama onun haricinde ama transferle ilgili de hata yapildi hoca seciminde oldugu gibi
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2018, 18:34:23 Gönderen: Kevin Rankin »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #170 : 04 Ekim 2018, 07:33:49 »
Bu arada kulübün Aykut Kocaman'a ve ondan önceki teknik adama hâlâ tazminat ödediği yönünde bugün bir haber okudum. Yani şu an mevcut olan ile birlikte üç teknik adama tazminat ödüyoruz.

Eğer gereğini yapacağım deyip, ortadan kaybolduğunda istifa işlemi gerçekleşmiş olsaydı, en azından Aykut Kocaman'a tazminat ödemezdik. Gereğini yapacağımdan kastı istifa ise tabii. Bunu da Aziz Yıldırım'ın kazıkları arasında saymak gerek.

Ersun Yanal tazminatsız giderken Aykut Kocaman ın parasını alıyor olması hakikaten iyiymiş.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #171 : 05 Ekim 2018, 20:59:54 »
Ali Koç bence Ersun hocayı sezon öncesi takımın başına getirmeyerek hata yaptı.Bunu başarılı olurdu diye söylemiyorum önümüzdeki senelerde kafası rahat olurdu.Dün arabanın etrafını taraftarlar sarmış Ersun Yanal diye bağırılıyor.En ufak kötü gidişte Ersun Yanal’ın isteneceği belliydi keşke başta getirseydik.Ersun hoca başarılı olursa zaten sorun yok ama başarısız olursada istediniz durum bu derdi gelecek seneler için hareket alanı genişlerdi.Taraftar yönetim çok fazla kaynaşmış (göte parmak olmuş) bu durumu çözmesi lazım

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #172 : 05 Ekim 2018, 22:00:05 »
Ersun Yanal'ı Denizlispor zamanlarından beri dikkatle takip ederim. Gençlerbirliği zamanlarında çok statta maçını izledim. Efsane Valencia kadrosunun elini kolunu sallayarak aldığı UEFA Kupası serüveninde tek mağlubiyetini tattırdıklarında da stattaydım. Demem o ki kendisini de futbol mentalitesini de tercih edeceği oyuncu tipini de gayet iyi bildiğimi söyleyebilirim. Kendisi bugün gelsin, 2 aya ihtiyacı var. Fakat bu kadroda ona uygun oyuncu niteliğinde de kısmen sıkıntı var. Benzia, Eljif, Slimani gibi oyuncular tam istediği tipler. Fakat Skrtel'in yanında sert bir stoper yok. Şampiyon yaptığı dönemdeki bir Topal da yok. Bekler zaten Allahlık. Ama orta sahaya Oğuz'u, stopere Yiğithan'ı yerleştirebilir mi? Yapar. Hatta Ayew'i sol bek oynatsa şaşırmam. Çalışkan ve gelişime açık her türden oyuncuyla gayet iyi çalışır. Antrenman yapmak götüne zor gelen ve bu sebeple kuyusunu kazan yavşaklar takımda olmazsa müthiş bir takım yaratabilir.

Genel hatlarıyla mevcut kadronun oynadığı futbol kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Fakat at da sahibine göre kişniyor maalesef. Bütün sezon Cocu'nun diziliş denemeleriyle geçecekse bence bu kadarı yeter.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 22:02:36 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #173 : 06 Ekim 2018, 19:38:54 »
Aykut Kocaman'ın yardımcıları ile yeni hocanın devam etmesinin mantığı yoktu, hoca oyuncuları tanımıyordu bahanesi geçerli bir bahane değil bu şekilde yolların ayrılmasına gerek kalmayacaktı

aynı şey Volkan için de geçerli hem karakter olarak hemde oyun olarak sözleşme imzalanmamalıydı, bunları bilerek sözleşme yapıldı

atıf daha düne kadar ilk onbir çıkıyordu bütün maçlara

dirar adam sağbek adam geldiğinden beri sağbek olarak oynadığı maç yok.

asıl kadro dışı kalması gereken Cocu. takım sekizinci hafta itibariyle ligde onaltıncı başarısızlığıyla tarihe geçti. comoli kesinlikle başarısızlığın sorumlularından ama her şeyin asıl sorumlusu bu saatten sonra yönetim.

bütün kulüplerin mali olarak dibe vurduğu, gerçekten iyi bir takım diyebileceğimiz bir takımın olmadığı günde bjk ve gs dahil fenerbahçenin şu durumu utanç verici. takımı tanıma sistemi oturtma bunlar hava gazı her şeye rağmen transfere en büyük parayı harcayan ve en çok transferi yapan takımız bu işlerin bahanesi her zaman bulmak istedikten sonra bulunur.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #174 : 07 Ekim 2018, 18:25:46 »
Atıf vasat bir topçu ama Sivas'ta sivrilmişti bu Jailson hangi takıma giderse gitsin vasat bir topçu.

adam takımı tanıdım sistemi oturttum bundan sonra fazla değişiklik olmayacak bunu da sevmem dedikten sonraki maçlarda hem kadro hemde taktik değiştirmeye devam ediyor. Reyes orta sahada denedin başarısız oldu neden tekrar deniyorsun tamam devam maçlarında çünkü adam için ölüm kalım maçları değil bu maçlar

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #175 : 07 Ekim 2018, 18:31:30 »
Bu Cocu adlı arkadaşın kaldığı her dakika zarar...

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #176 : 07 Ekim 2018, 20:20:34 »
Takım aslında o kadarda berbat değil gibi geliyor bana. giden gelen oyunculara baktığımızda da öyle anormal bir nitelik düşüşü yok bence. Sadece cidden çok ama çok saçma kadrolar ve dizilişler kullanan bir teknik direktör var. Reyes'i orta sahada kullanmak, elifi sola yığmak ilerde forvetlere şuursuz pres yaptırıp orta saha oyuncularını aynı anda kendi sahasına göndermek  falan. Benzia, silimani, ayew, jailson falan bence en azından bu ligde baya iş yapabilecek oyuncular. Elbette Cocu'nunda bir bildiği vardır ama şu dizilişle oyuncuların kapasitelerini göstermesi bile oldukça zor oluyor.   

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #177 : 10 Ekim 2018, 17:23:01 »
Başkanın konuşmalarını dinletemedim ama gazetelerden okudum.
Silinen veriler, takımın yenilmesini isteyen ve bunun için hazırlık yapan antrenörler..  Bu kadar nasil alçaklaşabiliyor bu insanlar aklım almıyor. Böyle insanlar nasıl aramıza giriyor aklım almıyor. Umarım bundan sonra herşey iyiye doğru gitmeye başlar.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #178 : 11 Ekim 2018, 02:18:09 »
Alayının abv de iş bu noktaya gelene kadar başkan yönetim Comolli Bey neredeydi?? Yine giren bize girdi üzüntüsünü biz çektik. Aykut ne kompleksli sinsi adamsın sen ya

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #179 : 11 Ekim 2018, 18:42:35 »
Sacmasapan isler Frey,Reyes bu takımın oyuncusu degil bunları kim aldı?Roman yerine bomba gibi cabuk,guclu bir stoper lazımdı.
Soldado ise bu takımda oynaması gereken nadir isimlerden biri aynı Ekici gibi,Benzia gibi bunları kadrodısı bırak,oynatma git Reyes,Frey gibi 2. Lig topcularını oynat.