Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117878 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 28 Ekim 2018, 22:41:46 »
Cucusu degil boku cikti artik bu saatten sonra  baskan kovsa da kovmasa da fark etmiyor
Bu kadar israr etme aklini ve kararini veren kisilerin futbol takimiyla ilgisi kalmamali.
Aziz Yildirimin bircok tercihleri muhtemel sampiyonluklarimiza mal oldu. Ali Kocta bu kadar israr ederek aynisini yapti Ccuda israr ederek ve Ersun Yanala karsi cikarak

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #211 : 28 Ekim 2018, 23:07:52 »
Cocu kovulmuş

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #212 : 28 Ekim 2018, 23:30:09 »
Bada harabül Basra.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #213 : 28 Ekim 2018, 23:44:08 »
Madem böyle yapacaktın comolli niye hollandalı getirttin‚ bu işi comolliye bırakmayın getirin bir alman.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #214 : 29 Ekim 2018, 00:09:38 »
Geçti borun pazarı artık.

Ünal Aysal italyan hocaları getirdi başarısız oldu Terim hala takımın başında. Hiddink, Aragones, Del Bosque, Rijkaard dünyanın en iyi hocaları başarısız oldu. En önemlisi Cocu neden başarısız oldu. İyi analiz edip öyle karar versin başkan.

Bu kadar işin içinde en azından kamuoyunun önünde olup kendisini bu kadar yıpratmasını, yıpratmayı geçtim üzmesine de gerek yok bu da ayrı bir konu

Neden Yanal ismi geçiyor taraftarın gönlünde çünkü daha önce başarılı olmuş, ülkeyi fenerbahçeyi tanıyan hırslı bir insan başka bir  sebebi yok

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #215 : 29 Ekim 2018, 01:22:58 »
Sene sonuna kadar geçerli olmak üzere Türk hoca getirip bu yılı en az hasarla atlatmak yegâne rasyonel karar olur. Ersun'a kapılar kapalıysa Yılmaz Vural, Kemal Özdeş ya da Hikmet Karaman'a bile razıyım. Yabancı hoca demek, 2 ay sonra kovulması ve tazminat ödemek demek. Bu takımı bir Türk hoca üst sıralarda tutar ancak.

Comolli seni de unutmuş değilim. Sövgü dolu sözlerim mâlûmun olsun.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #216 : 29 Ekim 2018, 01:37:04 »
Geç de olsa olması gereken oldu. Kişisel olarak Aykut Kocaman dışında kim gelirse gelsin desteklemeye devam ederim. Aykut'un 4 senede bu kulübe verdiği zararı kolay kolay kimse veremez. Takımın oyun anlayışını değiştirdi resmen. Artık istesek de hücum yapamıyoruz. Kim gelirse gelsin hücumu deniyor baktı olmayacak tekrar önce gol yemeyelim taktiğine dönüyor.

Rıdvan, Daum'u eskiden 4-5 maçta bir eleştirirdi. Zico'yu eleştirirdi. Yabancı hocalara karşı inanılmaz ön yargılı. Sevgili arkadaşı Aykut'u hep korudu. "dikine futbol diye bir şey çıkardılar" diye bize sadece defans izlettirdi. Onun dönemindeki 4 senede 100 milyon dolardan fazla bonservis bedeli ödendi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #217 : 30 Ekim 2018, 00:20:14 »
Cocu'nun kovulması yetmez. Bu kadar kötü ve yeteneksiz futbolcunun transferine kim ön ayak olduysa, bu kazma sürüsüne kim Fenerbahçe formasını yakıştırdı ise onun veya onların da kovulması gerekir.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #218 : 30 Ekim 2018, 00:23:24 »
Ersun Yanal hala gelmedi mi?

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #219 : 30 Ekim 2018, 12:02:23 »
Cocu'nun kovulması yetmez. Bu kadar kötü ve yeteneksiz futbolcunun transferine kim ön ayak olduysa, bu kazma sürüsüne kim Fenerbahçe formasını yakıştırdı ise onun veya onların da kovulması gerekir.

Ben sadece Jonathan BAMBA transferinin(Bonservisi elinde) olmaması ve onun gittiği takımdan Benzia nın alınması(7,4 mEU satınalma opsiyonlu) konusu için bile bir sürü çöpü dolduran COMOLLI efendiyle yolları ayırırdım. JARDIM falan diyorlar.  O dururken netice değişmez, inşallah böyle bir hataya düşmezler.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #220 : 30 Ekim 2018, 15:39:39 »
Sanki Cocu'yu getiren Comoli değilmiş gibi yeni teknik adamı da ona bulduracaklar. Vatandaşı Laurent Blanc'a teklif götürmek üzere ülkesine gitmiş. Oysa Cocu'nun sorumluluğu yüzde otuz ise Comoli yüzde yetmiş kabahatli idi. Herşeyden önce çok çok kötü ve beceriksiz futbolcuları transfer eden Cocu değil Comoli. Kazma santrforlar, rakip gol atar iken kıçını dönen stoperler, iki pas yapamaz orta saha oyuncuları... Hepsi Comoli'nin eseri... Eğer yeni teknik adamı da o seçecek ise iki ay sonra bir hocaya daha tazminat ödemek zorunda kalacağız; demedi demeyin.

Cocu'yu kovmak yetmez. Comoli'de kovulmalı... En azından yetkileri elinden alınmalı... Aksi durumda yönetim kendisine yazık eder ve iki ay sonra Aziz Yıldırım sesleri duyulmaya başlar. Acı ama ne yazık ki, bu ülkenin gerçeği... Yapmayın... Comoli'ye uymayın... Yapmayın, yapmayın...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #221 : 30 Ekim 2018, 16:35:14 »
Şu anda bizi tanımayan yabancı bir teknik direktör  intihar olur.
Ersun Yanal'ın önüne neden set çekildi anlamıyorum.
Beğenmediğimiz Aykut Kocaman olsaydı , şu akıştaki ligde en önemli aday biz olurduk diye düşünüyorum.
Sevgili Başkanımız seçim hatalarına maalesef devam ediyor.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #222 : 31 Ekim 2018, 00:49:27 »
Ertem Şener ''Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaşmak üzere, bence bu iş bitti'' diyor.

Hayatımda bu kadar dövülmelik adam görmedim. Bence fena hâlde Fener taraftarıyla eğleniyor şu an.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #223 : 31 Ekim 2018, 23:09:49 »
Ben Abdullah Avcı olmazsa Blanc’ın ikinci aday olduğunu duydum ama Ersun Yanal bu kadar istenirken göz ardı edilemez bence.Bu arada Abdullah Avcı en büyük şampiyonluk adaylarından birini bırakıp bize gelir mi.Zor bence.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #224 : 02 Kasım 2018, 08:33:52 »
Bugün derbi varmış.