Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117882 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #405 : 02 Şubat 2019, 00:15:31 »
Bu iki galibiyet ve 6 puanla hem üzerimizdeki ölü toprağını attık hemde rahatladık.
Yeni transferlerin biraz daha uyum sağlamaları ile daha iyi oyun oynayıp seriyi devam ettirmeliyiz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #406 : 02 Şubat 2019, 00:42:46 »
Şu sezonu ilk 5te falan bitirsek çok iyi olur ya. Şöyle bir hava da oluşur seneye için hani voleybolda set sonu geri dönen takımın rüzgarı bir sonraki sette de devam eder ya

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #407 : 02 Şubat 2019, 02:48:32 »
Volkan affedikten sonra Harun'un birden sakatlanması kafamı kurcalıyor. Berke için 2.5 milyon euro harcadık ama 1 sezonu boşa gidiyor, neden kiralanmadı belli değil.

Haftaya Topal'ın olmaması çok iyi haber, keşke bundan sonra hiç oynamasa (o kadar kalas ki iyi bir pası olay oldu). Tolgay'dan sonra Zajc da takıma girince Benzia da kenarda kalmalı.

Moses da bundan sonra ilk 11'de başlar herhalde. Mac eksiğine ve ters kanatta oynamasına rağmen net katkı veriyor. Ayew cidden yetersiz, kısmen Jailson hariç Comolli'nin hiçbir transferi işe yaramıyor zaten.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #408 : 02 Şubat 2019, 08:09:36 »
Tolgay'ı beğenmedim dün akşam. Henüz hazır değil. Umarım sebebi budur: Henüz hazır olmayışı...

Her ne olursa olsun, Topal'ın Kayseri deplasmanında oynamasını isterdim. Birbiriyle yan yana hiç oynamamış iki isimle -oynadıkları bölge düşünülünce- ve Sadık'ın durumuna göre, aynı şey arkalarında da olunca... Büyük risk... Defansif açıdan...

Hakemin Topal'a gösterdiği kartın kasıt dışında izahı yok.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #409 : 02 Şubat 2019, 11:39:13 »
Cocunun getrilmesi buyuk hataydi ki bu kadar fazla sabredilmesi daha buyuk hata oldu hem takimi hem de taraftari bunalima soktu

Bundan sonra 12 tane transfer degil karekterli va kaliteli oyuncu lazim bize

Genc yetenekli potansiyelli oyuncular isterken kurulan takimi kastetmiyordum

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #410 : 02 Şubat 2019, 12:08:46 »
Tolgay'ı beğenmedim dün akşam. Henüz hazır değil. Umarım sebebi budur: Henüz hazır olmayışı...

Birçok insan gibi bende yeni transferleri özellikle dikkatli izliyorum. Dün akşam ben Tolgay'ı beğendim şahsen. Elbette hazır değil ama aldığı her topu olumlu kullandı sanki. Gereksiz zorlama ve ekstra şeyler yapmaya çalışmak yerine basit ve tek top oynayarak doğru olanı yaptı. Maç oynadıkça ve diğer arkadaşlarını tanıdıkça etkinliği de artacaktır diye düşünüyorum.

Bana göre sezon başından beri en efektif oyunumuzu oynadık. Özellikle İsla ve Dirar dikkat çekti. Taraftar katkısı da olumluydu. Sanki birçok şeyin başlangıcının sinyalleri verildi dün.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #411 : 02 Şubat 2019, 12:42:27 »
Deplasmandaki Kayseri maçı belirleyici olacak. İç sahada yoğun taraftar desteği vs ile birlikte oluşan bir tempo, takım olma bilinci ve mücadele mi yoksa gerçekten ayağa kalktık mı artık göreceğiz

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #412 : 02 Şubat 2019, 14:05:35 »
Deplasmandaki Kayseri maçı belirleyici olacak. İç sahada yoğun taraftar desteği vs ile birlikte oluşan bir tempo, takım olma bilinci ve mücadele mi yoksa gerçekten ayağa kalktık mı artık göreceğiz

Roma bir günde kurulmadı, bizim toparlanma süreci de çabuk olmayacaktır, iniş çıkışlar bir süre daha devam edecektir bence Ersun Yanal iyi zamanda geldi ve üzerindeki baskı oldukça az olacaktır böyle kötü bir başlangıç sonrası, her yaptığı olumlu olacaktır ve otoritesini kurduğu zaman önümüzdeki sene daha rahat istediğini yapacaktır.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #413 : 04 Şubat 2019, 10:21:35 »
Çok şükür 2 maç üst üste kazandık ve derin bir nefes aldık. İçimiz huzur doldu. Kendimce oyuncu oyuncu değerlendirme yapmak istiyorum  :) Biraz uzun olacak şimdiden söyliyim :)

Volkan: Pek bir iş düşmedi. İlk yarıda iki tane tam onun sevdiği fotoğraf çektirmelik toplardan geldi ve bu fırsatları kaçırmadı  :)

Isla: Maşallahı var tam bir ciğersiz. Bindirme zamanlamaları,temposu,tek pasları mükemmel. Geçen sezona da buna benzer bir başlangıç yapmıştı. Umuyoruz bu sefer düşüş yaşamaz.

Neustader: Seni hiç sevmiyorum Neus ancak bu maç sırıtmadığını düşünüyorum. Sadık ve Topal'In ekmeğini yedi biraz da.

Sadık: Gerçekten beklenmedik bir performans gösteriyor. Müthiş cesur Allah ne verdiyse giriyor ve bırakmıyor. Ancak sakat sakat oynaması skandal ucuz yırttı bu seferlik.

İsmail: İlk yarı saçma sapan yerde rakibini indirip duran top vermesi ve yediği bir iki basit çalım dışında iyi bir maç çıkardığını düşünüyorum. Ayew' e yaptığı orta çok güzeldi ancak asiste dönüşmedi.

Topal: Çok iyi bir maç çıkardığını düşünüyorum. Sağlam bir defansif Topal performansına ihtiyacımız var çünkü her takımda o mevkide iyi bir süpürücü olmak zorunda. Jailson iyi seviye bir süpürücü değil. Ancak topla ilişkisi gerçekten çok kötü bazen topla kavga ediyor resmen.

Benzia: Bu arkadaşın hikayesi ilginç bir yola evriliyor sanki. Gerçekten formda ve yeni mevkiisinde kendisini bulmuş gibi. Bence takımın en iyi 2-3 oyuncusundan birisiydi. Defansif hamleleri de ilginç şekilde iyi. Benim net hatırladığım 2 pozisyonda rakibin kontra atağını kesip atağımızı tazeledi. Hatta bir tanesinde bence Castro kırmızı kart görmeliydi.

Dirar: Fiziğine ve topsuz oyununa diyecek yok. Zaten ilk golü getiren Dirar'ın topsuz oyunudur. Bence 4-3-3 te orta sahada sağ iç bile oynar. Müthiş katkı veriyor bu aralar.

Ekici: Bu maç hiç beğenmedim. Dinamizm sıfır. Top kayıpları beni çok sinirlendirdi. Bu maç onun kalitesine hiç yakışmadı.

Ayew: Bir gol attı (şansa da olsa oraya yaptığı koşunun ödülü diyelim), bir tane yüzde yüz kaçırdı bir tane de asistini Soldado yedi. Akan oyunda ne yaptığını anlamasam da kale önünde her an etkili olabilir. Ancak bu performansı yetmez Benzia'da olan tempo artışının aynısını istiyorum.

Soldado: Onun kalitesini ihtiyacımız var bence banko oynamalı her maç. Oyun zekası çok yüksek ve sağlam bir karakter.

Moses: Aradığımız kan bence Moses. Çok güzel bir transfer gibi duruyor. Bence sağ kanatta oynamalı çekip vuran değil de topla vurup geçen bir oyuncu. Böyle bir atletizme çoookk ihtiyacımız vardı hoşgeldin Moses :)

Jailson: Güzel bir asist yaptı ancak daha öncesi iki kişiden topu sökmesi ve sonrasında kat etmesi çok iyiydi. Bence biz bu arkadaştan Appiah tarzı bir oyuncu yaratmak için uğraşmalıyız o potansiyel var çünkü. Ön liberoda verimi düşüyor bence. Bu dinamizmden daha önde faydalanmalıyız.

Tolgay: Uzun zamandır oynamıyor ve bir iki basit pas hatasına sebep oldu bu formsuzluğu. Forma girdiği an değişmez isim olacaktır. Pası verip sonradan yerinde beklemeyen topsuz oyunu da çok iyi olan bir oyuncu. Kendisinden skor beklentim yok sadece geriden top çıkarma işini çözsün yeter bana.

Maçı değerlendirirsek ilk 20 dakika fırtına gibiydi ve maç erkenden kopabilirdi. Sonrasında doğal olarak tempo düştü ve kontrollü oyuna geçtik. İkinci yarı Göztepe 10 kişi kaldıktan sonra bir 15 dakika gerçekten çok kötüydük.Bu süreç teknik heyet tarafından iyi irdelenmeli.

Top taşıyan Moses ve pas yapan Tolgay girince oyun bize geçti. Atlamak istemiyorum takımın en kötüsü Ekici yerine bence çok iyi oynayan Benzia'nın çıkması çok kötü bir karardır. Ersun Yanal-Mehmet Ekici ilişkisi çok iyi ancak bu ilişki adam kayırmaya gitmemeli.

Kayseri maçına Roman-Sadık-Topal-İsmail dörtlüsünün yerine Skrtel-Serdar-Jailson-Hasan dörtlüsü başlar geri kalanlar Göztepe maçı kadrosunun aynısı olur diye düşünüyorum.  Köprüden önceki son çıkıştan çıkmayı başardık umarım Kayseri maçını da kazanırız.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #414 : 04 Şubat 2019, 13:11:14 »
Medyada ilginç şekilde abartılı bir Galatasaraycılık var. Liderle fark olmuş 8 puan(tabi ki kapanabilir) ancak sanki 6dan 8e çıkmış gibi değil de 6dan 4e inmiş gibi konuşuyor herkes. Yok GS şöyle şampiyon olur vay efendim kadroya bak. Bu takımAvrupa'da final oynar vs. Ahmet Çakar sevmeyiz biz de fazla ama bence en gerçekçi ve tarafsız yorumcu. Hakemi geçen hafta olması gerektiği gibi ağır şekilde bir tek o eleştirebildi. Başakşehir aynı rahatlıkla şampiyon olur ve Galatasaray da Avrupa'da final falan oynayamaz deyişi gayet gerçekçi bir yorumdu. Şu itici salak takımı umarım önce Benfica Tokatlar ve götleri normal seviyeye iner. En büyük temennim de Başakşehir Telekom'da şunlara çıkartıp saplar ve ligi bitirir

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #415 : 04 Şubat 2019, 14:23:52 »
Galatasaray daha 20 senedir galibiyet yüzü görmediği Kadıköy'e gelecek.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #416 : 04 Şubat 2019, 15:14:26 »
Boşver hocam, bırak istedikleri kadar şişirsinler, bize ne. Hem ne kadar havalanırlarsa yere o kadar sert çarparlar. Aklı başında hiçbir Galatasaraylının şampiyonluk yada Avrupada final hayali gördüğünü sanmıyorum ben.
Biz 3-4 maç fazladan kazanabilmiş olsaydık, bizim daha çok şansımız olabilirdi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #417 : 05 Şubat 2019, 14:51:51 »
Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği 28 kişilik listeye Yassine Benzia alınmadı. Benzia sezon sonuna kadar lig maçlarında oynamayacak. (TRT Spor)

İsabet olmuş, son transferlerden sonra gerek kalmadı zaten.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #418 : 05 Şubat 2019, 16:32:29 »
Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği 28 kişilik listeye Yassine Benzia alınmadı. Benzia sezon sonuna kadar lig maçlarında oynamayacak. (TRT Spor)

İsabet olmuş, son transferlerden sonra gerek kalmadı zaten.

Bence de .... Bize yaramadi kaleyi bulan sutu olmayan orta saha mi olur ya ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #419 : 05 Şubat 2019, 16:36:52 »
Kaleyi bulmayan şutu olan forvet oluyor da orta saha neden olmasın :)

Sent from my iPhone using Tapatalk