Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 117877 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #435 : 08 Şubat 2019, 22:08:34 »
Tolgay'ın yapması gerekenleri Jailson yapıyor. Hiç beğenmedim bu maçta. Moses Yoktan bir pozisyon var etti harika pasıyla ancak Jailson kalecinin üstüne vurdu. Kötü oldu o pozisyon,, senin ben AMK hakem gibi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #436 : 08 Şubat 2019, 22:15:50 »
Volkan'ın 10 kale vuruşundan 5i taca

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #437 : 08 Şubat 2019, 22:26:11 »
Hakan Abi Senin Eljif yine yardı boku  >:(

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #438 : 08 Şubat 2019, 22:27:29 »
Elif futbolcu falan değil.
5 para etmez.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #439 : 08 Şubat 2019, 22:30:14 »
Elif Elmas bize kaç maça mal oldu acaba ya ?
Çöp.
Soldadonun yaptığı ise ayrı bir sorumsuzluk örneği.Şu maçın kaybedilmesinde %45-50 lik payda Soldadonundur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #440 : 08 Şubat 2019, 22:35:53 »
Onun bunun çocuklarının ağzına sakız ettiler bizi.Yazıklar olsun.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #441 : 08 Şubat 2019, 23:01:05 »
Tetikçiler gene iş başında, amaç açık ve net...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #442 : 08 Şubat 2019, 23:13:13 »
Miha dururken Frey'i, Elif'i almak da ne bileyim...

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #443 : 08 Şubat 2019, 23:14:44 »
Inşallah Kayseri linden düşer

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #444 : 08 Şubat 2019, 23:19:13 »
Miha dururken Frey'i, Elif'i almak da ne bileyim...

Yanal'ın tercihleri de berbattı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #445 : 09 Şubat 2019, 09:42:18 »
Hakem kararları sorgulanabilir ama biz bu anlamda yıllardır sahipsiziz. Öte yandan 10 kişi kalan bir takımın bu kadar mahkum olmaması gerektiğini düşünüyorum. Biz 10 kişi ile besiktasi sahasından çıkarmamıştık geçmiş zamanlarda. Kayseri bizden 6 puan aldı. Direkt rakibimize ikili averajı belki üçlü dörtlü averajları verdik.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #446 : 09 Şubat 2019, 10:05:48 »
Basket maçının aralarında zaman zaman baktım. Hakeme laf etmek kolaycılık olur. Takımda ne ahenk, ne heyecan, ne hırs... hiçbir şey yok. Hayatımda gördüğüm en kötü Fenerbahçe.   
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #447 : 09 Şubat 2019, 11:03:08 »
fenerbahçenin hakkını organize bir şekilde yıllardır yiyen buna benzer birçok kulübün hakkını yiyen tff, mhk ve hakemler başta ülkemizde nerede artık alıştığımız bir durum olan haksızlık hukuksuzluk varsa öbür tarafa kalmadan bu dünyada hesabı çıksın diye dua ediyorum artık yapacak başka bir şey yok maalesef

soldado ve skrtel ve iki kırmızı kart, ikisi de maçtan sonra özür diliyorlar ve bu oyuncular bizim en çok şey beklediğimiz oyunculardan bu sorumsuzluğu yapmaya hakları yok

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #448 : 09 Şubat 2019, 14:30:15 »
Hakemler bir yana falan diyemeyiz. Her takım 5-6 atmıyor belki de maçı alacaktık rahat şekilde eğer olması gerektiği gibi 10 kişi kalan onlar olsaydı. Ya da herşeyi geçtim 11e 11 devam etseydi oyun. Jailson'un kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anı oldu. Takım ilk sınavını deplasmanda verecek demiştim ve bence dün ne olursa olsun bu sınavı geçemedi.

Oyuncu bazında bakalım olaya.

Volkan idare etti. Ayağının pusulası yok. İptal edilen golde refleks Namına bişey kalmadığı görüldü.
Roman kendisinden beklemediğim kadar iyiydi, özellikle de hava toplarında.
Serdar çok sırıtmadı ilk maçı olmasına rağmen. Stoperler için birlikte oynama alışkanlığının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Isla yine bindirmeler yaptı ancak takım önde oynayamadığı için sonuçsuz kaldı. İstekli ve arzuluydu yine ancak kaptırdığı top pahalıya patlıyordu neredeyse.

Hasan Ali sıradandı. Büyük takım ilk 11 beki olmadığı görüldü tekrar.

Jailson Takımın iyilerindendi. Yetenekli bu çocuk. Oyunu iki yönlü oynayabiliyor. Herşeyden az biraz olan oyunculardan. Harika pasör değil ama pas yüzdesi iyi. Alıp topu delip gitmiyor ama dribblingleri oyuna hız katıyor. Müthiş bir kesici değil biraz fiziksiz ama mücadele  gücü yüksek. O golü kaçırmasa günün kahramanı olabilirdi. Kalecinin üzerine kötü bir vuruş yaptı. Yerden yuvarlamalıydı topu köşeye.

Tolgay hiç beğenmedim dün. Şampiyon olacak takımın direkt 8 numarası olamaz tezim geçerli. 2-3 yıl öncesi beni ilgilendirmez.(Slimani ve Ayew örneği)

Ekici de dün takımın kötülerindendi. Maçın ilk yarısındaki üretememek Tolgay ve Ekici'nin hiçbir şey oynamamasından.

Dirar yine güçlü dinamik sağlam göründü ancak üretkenlikten uzaktı son maçlara göre.
Ayew ilk yarıda çok çalıştı ancak kötüydü. İkinci yarıda daha iyi bir görüntü çizdi ama eksik olmammızın da etkisiyle sonuca yansımadı.

Soldado bu gereksiz kavga gürültü isyan olaylarından vazgeçmeli. He tamam hakem zaten böyle bişeyi kovalıyordu ama ne olursa olsun verme kardeşim şu fırsatı. Oyun anlamında da takım ileride çok oynayamadığı için top alamadı.

Eljif için diyecek söz bulamıyorum. Kaptırıp topu gole sebebiyet verdi. Bu işin bizim kale önündeki yanı. Rakip kalede de çok iyi top aldı ama halısahada saçmalayanlar gibi alelacele salakça bir vuruş yaptı. Halbuki Frey'in önüne bıraksa net bir gol fırsatıydı.

Frey iyice kalaslaştı. Maçlar geçtikçe kazmayım top bana yakışmıyor diye bağırıyor oldu.
Moses takım pek oyun oynamadığı için olumlu olumsuz fazla hareketi olmadı ancak yine diriydi. Aslında oyuna girip maçı alacak hareketi de yaptı. Yıllardır görmediğimiz kalitede havadan inanılmaz bir ara pası attı. O topu yüksekten atmayı akıl edebilmek hele de topun hızı ve indiği yer açısından kısa mesafede bu denli mükemmel bir şekilde uygulamaya geçirebilmek her oyuncunun harcı değildir.

Ersun Yanal'ın değişiklikleri anlamsızdı bana göre. Daha doğrusu anlamsızdan ziyade beklenen etkiyi yaratmadı.
Frey'i alıp takımı önde tutabilmek Arzusu mantıklıydı ama bu Frey ile olacak iş değil. Moses zaten doğru tercih ve artık ilk 11de olmalı. Eljif kendi içinde mantıklı kontra oyuna uygun olacağı düşünüldüğü için ve dinamizm katabileceği için ama Eljif işte oyunu ortada. Eljif yerine Zayc'ı görmek isterdim. Top bizde kalabilirdi ve oyunu rahatlatabilirdik.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #449 : 09 Şubat 2019, 17:08:43 »
Ben bu sene oyuncu ve maç bazında ne kazansak kar gözüyle bakıyorum. Ersun Hoca'nın yaz antrenmanını yemeden bu takım onun takımı olamaz. Bundan dolayı da önümüzdeki seneye kadar eleştiri hakkımı saklı tutuyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!