Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 118074 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #465 : 16 Şubat 2019, 18:40:19 »
FBTV’de Alex var, Konya’ya attığı golleri gösterdiler, Semih bağlandı canlı yayına.
İnşallah bu akşam net bir skorla kazanırız ve yıllardır üzerimizde dolaşan kara bulutların dağılmaya başladığı maç olur bu maç.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #466 : 16 Şubat 2019, 19:57:40 »
Bugün Skrtel Konya için oynamaya gelmiş. Başka ne yapabilir bilemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #467 : 16 Şubat 2019, 21:00:48 »
İkinci yarı başladı, 5 hafta daha geçti. Takım hala küme düşme hattında. Haftaya da muhtemelen evire çevire bir mağlubiyet daha alırız.

Biz 10 kişi kaldığımızda rakip eze eze atıyor, yeniyor, rakip 10 kişi kalınca bir bok farketmiyor.

Ha gayret Ali başkan Fenerbahçe tarihine geçeceksin.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #468 : 16 Şubat 2019, 21:11:37 »
Sadık'ın golde yediği çalım inanılmaz acemiceydi. Top karşılama ve ilk müdahale konusunda iyi ancak dönen her oyuncu sıkıntı çıkartır. Yüzü dönük hızlı oyunculara karşı göze çarpan defoları var ki bu kontra ataklarda canımızı sıkabilir.
Bugün takımı hiç ama hiç beğenmedim ben. Ersun Hocanın hamleleri de çok yanlıştı. Slimani hiçbir şey yapamasa sürekli yerli yersiz faul yaparak AMK hücumların. 90 Dk Nasıl oyunda kalabildi anlamış değilim.
10 kişi kalan takımı koca 45 Dk gol atamadan yenememek büyük bir beceriksizlik.
Gelelim değişikliklere. Zajc tam oyuna ısınmışken sürekli 3. Bölgede iken neden çıkartılır anlayamadım. Rakip zaten 10 kişi Topal neden çıkmaz? Çıkart Topal ve Slimani'yi al Ayew ve Frey'i

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #469 : 16 Şubat 2019, 21:18:17 »
Rakip 10 kişi kaldıktan sonra gelen kaza golüne rağmen ilk yarı biterken bulduğumuz gol sonrasında kos koca 2. yarıda gol atamamak, hem de BJK deplasmanı öncesi, tam bir ahmaklık ve beceriksizlik...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #470 : 16 Şubat 2019, 21:27:45 »
Bu takım insanı futboldan değil hayattan soğutur. Ersun Yanal da garip tercihler yapmaya başladı, gerçi şu durumda Klopp bile takımı ileriye götüremez. Oynadıkları şey futbol yerine her şeye benzeyen odun sürüsü var elde.

Torpilli kazmalar Volkan ve Topal'ın her maç oynaması midemi bulandırıyor. Hasan çöpünün rakibin sırtına çarptırdığı ortalardan, ilerideki öküzün kafasının tepesiyle dışarı attığı toplardan tiksiniyorum. Yine dipte kaldığınız yetmiyor bir kırmızı karttan sonra pişmiş kelle gibi sırıtan o sinsiyi sevindiriyorsunuz. Yenilmediği için bu kirli düzende teknik direktörlük yapmak istemiyorum demesine de gerek kalmadı.

Sadece 3-4 dakika boyunca bild golün incelendiği bir yarıda toplam 4 dakika uzatma verilmesi komedisini de es geçmeyeyim, sümsük yönetimin pasifliğine yakışan cevaplardan biri oldu.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 21:56:15 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #471 : 16 Şubat 2019, 21:33:44 »
Slimaniye 90 dakika sabreden hocanın hocalığını sorgulamak gerek.
Haftaya Beşiktaş mağlubiyetiyle beraber 16ncı sıraya geri dönüş yaparız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #472 : 16 Şubat 2019, 21:56:01 »
Slimani'yi -bırakın 90 dakika sahada tutmayı- herhangi bir gerekçe ile kadroya alan hoca, iyi bir hoca değildir.

Kaçırmasından filan geçtim artık... Aptalca düştüğü off-sayt'lar ve ondan da beteri tam takım baskıyı kurmuş iken elleri ve kollarıyla sebep olduğu hücum fauller hem olgunlaşmak üzere olan atakları sona erdiriyor, hem takımın ve tribünlerin enerjisini tüketiyor.

Yönetim devre arası sözünde durmayıp, yeni bir santrfor alamamış olabilir. Seni Slimani'ye muhtaç etmiş olabilir. Ama oynatma be güzelim. Oynatmamak senin elinde... Alma kadroya... Alırsan senin de iki gün sonra yuhalanman kaçınılmaz... Volkan'da ne yazık ki kaledeki Slimani...

Skrittel anladığım kadarıyla kafasından Fenerbahçe'yi silmiş; aklı Juventus'tan geldiği rivayet edilen teklifte... Yoksa bugün içine Roman kaçmış gibi oynamazdı.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #473 : 16 Şubat 2019, 22:01:01 »
Futbol takımı ile alakalı maalesef artık yorum dahi yapamıyorum . Ne desek boş şu an ki görüntüde .

Artık hiç de bişeye şaşıramıyorum. Tüm bu yaşananlar o kadar olağan geliyor ki artık . En kötüsü de bu belki de 

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #474 : 16 Şubat 2019, 22:01:48 »
Tekrar krize girdik. Geçen hafta ve bu hafta kazanmış olmalıydık ki düze çıkalım.
Maalesef belli olduki, sezon sonuna kadar bu devam edecek.
Oyuncu değişikliklerinde  Moses ve Zajc'ın çıkması bence yanlıştı.
Zajc'ı beğendim. İnşallah devamında da iyi olur.
Slimani için konuşulacak birşey yok.
Soldado sakatlık yada  cezalı olmazsa oynayacak tek adam.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #475 : 16 Şubat 2019, 22:18:44 »
Slimani yerine Ayew'le çıkmalıydık.Ayew'i beğenmememe rağmen.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #476 : 16 Şubat 2019, 23:02:46 »
"Fenerbahçe’de Islam Slimani, Konyaspor karşısında girdiği 12 ikili mücadelenin sadece 1’ini kazanırken hiç isabetli şut atamadı.
Slimani 6 hava topunun 5’ini kaybederken 5 kez de ofsayta düştü."

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #477 : 16 Şubat 2019, 23:33:39 »
"Fenerbahçe’de Islam Slimani, Konyaspor karşısında girdiği 12 ikili mücadelenin sadece 1’ini kazanırken hiç isabetli şut atamadı.
Slimani 6 hava topunun 5’ini kaybederken 5 kez de ofsayta düştü."

Yaptığı hücum fauller de cabası... Ki bir çoğu gereksiz faul idi ve rakip yerine kendi elimizle kesmiş olduk kendi atağımızı... Bir defasında da Moses'ın kafa vuruşuna engel oldu; rakip stoper yerine savunma yaptı. Düşünün faciayı... 10 kişi oynayan Konya değil, biz idik.

Tekrar ediyorum: Hangi gerekçeyle olursa olsun, Slimani'den bir şey bekleyen ve uman futbolu bilmiyordur, futbolun zır cahilidir. Adı isterse Guardiola olsun. Zerre fark etmez.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #478 : 16 Şubat 2019, 23:47:39 »
Skrittel'in Türkiye kupasında Ümraniye maçında gördüğü kırmızıdan sonra bu maçta da, daha ilk dakikalar kırmızılık bir faul yapması ve sarıyla kurtulması... Sonra yenilen golde topu kaptırıp Konya atağını başlatan olması... Sonra kendi kalesine gönderdiği kafa vuruşu... Maşallah dedik ya, sargılı kafa ile oynadığı maçta... Üç gün yaşamadı. Belli ki bol bol kırmızı görüp, maçlara çıkmak istemiyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #479 : 18 Şubat 2019, 00:41:20 »
Ben Skertel'in kaliteli bir defans oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Juventus adı falan geçiyor. Gülüp geçiyorum.