Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Kupası (Ümraniye'ye Elendiğimiz Sezon)  (Okunma sayısı 18394 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Beyler biz küme düşeriz, hem de bağıra bağıra düşeriz. Hattâ şu hâlimizle TFF 1.Ligte orta sıralarda yer alırız.

Kendimizi alıştıralım. Biz bu sene küme düşeriz, kıl payı falan da değil. Sonuncu sırada yer alıp bitime 3-4 hafta kala küme düşmemiz kesinleşir. Benim bir dirhem umudum kalmadı bu akşam.

Şu halimizle 1. ligde orta sıralarda mı yer alırız? Ne kadar iyimsersiniz? Şu halimizle değil bu ligden, eğer 1.ligde mücadele etseydik oradan da küme düşerdik. Slimani gibi bir orman kaçkını hayvanı futbolcu diye transfer eden bir kulübe az bile... Halı sahada oyuna almam...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Bu mağlubiyetin en büyük mimarı Ersun Yanal'dır.Slimani denilen futbol katilini oynatan bir hocadan çok bir şey beklemeye gerek yok.
Eğer ki bu enkazı kaldırmak istiyorlarsa 1 forvet,1 tane daha kanat,2 tane kaliteli orta saha şu kalan günlerde alınması gerekiyor.Aksi takdirde küme düşmenin en büyük adayıyız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Frey de Slimani de berbatken ikisiyle birden başlamak şaka gibi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Şu halimizle 1. ligde orta sıralarda mı yer alırız? Ne kadar iyimsersiniz? Şu halimizle değil bu ligden, eğer 1.ligde mücadele etseydik oradan da küme düşerdik. Slimani gibi bir orman kaçkını hayvanı futbolcu diye transfer eden bir kulübe az bile... Halı sahada oyuna almam...

Haklısın abi. O kadar moralim bozuk ve çökmüş durumdayım ki anlatamıyorum bunu, Türkçe hâlimi anlatmaya yetmez. Alt lig takımına karşı 1 tane organize atak bile yapamayan, tek pozisyona bile giremeyen bir takım durumundayız. Maç kazanmamız imkansız. Boğazım düğümlendi ve boğulacak gibiyim. Bir su damlası kadar umudum yok benim.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Söyleyecek söz yok.Ligin bu haftalarından düşeceğimizi hemde ayan beyan görüyor olup çaresizlik içinde, elikolu bağlı beklemek çok zor.
İnşallah bu acıyı yaşamayız, inşallah.
Slimani'yi gerçekten kadro dışı bırakmak gerekiyor.Takımın zaten zayıf moral ve motivasyonunu iyice dibe vurduruyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
İşin ilginç tarafı taraftar o kadar umutlu ve mutluydu ki Ali Koç geldiğinde, buna karşın sene ortasındaki gün geçtikçe vahametini artıran tablo her hafta öyle bir tokat gibi patlıyor ki taraftarda bu tokatın şapşallığını hala atlatabilmiş değil kimse. İnanılmaz duyarsız, vurdumduymaz, bıkkın, yitik, silik bir taraftar kitlesi var.

Şu tabloya gerek taraftardan gerekse de camiadan kimsenin doğru dürüst tepki vermemesi de bundan. Millet bıktı artık.
Eski'den Ali Şen baştayken rakip takım taraftarları Ali babanın çiftliği diye besteler yaparlardı, asıl çiftlik Ali Koç'un şu an. Öyle uçsuz bucaksız bir çiftlik ki durdurabilene aşk olsun.

Comolli'yi babam getirmedi kulübe ve onun aldığı oyunculara da babam onay vermedi. Comolli şu an kimin çiftliğinde seyislik yapıyorsa suçlu odur.

Çevrimdışı south

• Üye
Ben çocukken (Daum ve Zico zamanları) ve daha öncesinde de oluyormuş  ruhsuz,doğru düzgün top oynamayan futbolcular için Samandıraya giden onları bi güzel döven,küfürler eden abiler vardı.Bu abilere ne oldu elini eteğini çektiler mi bu işlerden.Bi seferliğine ikna edilemezler mi acaba? Jübile gibi düşünebilirler?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Mevcut vaziyette Türkiye Kupası'nın pek bir öneminin ve önceliğinin olduğunu düşünmüyorum ama Skrtel'in cezalı duruma düşmesi kötü olmuş.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
İşin ilginç tarafı taraftar o kadar umutlu ve mutluydu ki Ali Koç geldiğinde, buna karşın sene ortasındaki gün geçtikçe vahametini artıran tablo her hafta öyle bir tokat gibi patlıyor ki taraftarda bu tokatın şapşallığını hala atlatabilmiş değil kimse. İnanılmaz duyarsız, vurdumduymaz, bıkkın, yitik, silik bir taraftar kitlesi var.

Şu tabloya gerek taraftardan gerekse de camiadan kimsenin doğru dürüst tepki vermemesi de bundan. Millet bıktı artık.
Eski'den Ali Şen baştayken rakip takım taraftarları Ali babanın çiftliği diye besteler yaparlardı, asıl çiftlik Ali Koç'un şu an. Öyle uçsuz bucaksız bir çiftlik ki durdurabilene aşk olsun.

Comolli'yi babam getirmedi kulübe ve onun aldığı oyunculara da babam onay vermedi. Comolli şu an kimin çiftliğinde seyislik yapıyorsa suçlu odur.

Bu benim işte..
Ne hayallerimiz, umutlarımız vardı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Mevcut vaziyette Türkiye Kupası'nın pek bir öneminin ve önceliğinin olduğunu düşünmüyorum ama Skrtel'in cezalı duruma düşmesi kötü olmuş.

Şöyle bir önemi vardı, olası bir avrupadan men cezası aldığımızda bu kupa sayesinde uefa ya katılmayarak atlatacaktık.
Hala, gelecek sene takımın çok iyi olacağını düşünüyoruz ya, olası bir şampiyonlukta gene cl ye gidememek mi isterdik yoksa bu sene kupayı alıp uefaya gidememeyi mi ?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Şöyle bir önemi vardı, olası bir avrupadan men cezası aldığımızda bu kupa sayesinde uefa ya katılmayarak atlatacaktık.
Hala, gelecek sene takımın çok iyi olacağını düşünüyoruz ya, olası bir şampiyonlukta gene cl ye gidememek mi isterdik yoksa bu sene kupayı alıp uefaya gidememeyi mi ?

Hay bin yaşayın. Ben de yazacaktım, üşendim. İtibar zedeleyici mağlubiyetler sonrası, şunun ve bunun önemi yok denilmesine zaten katlanamaz bir ruh halindeyim de, bir de Avrupa kupaları meselesi var ki, oyuncu transferi için bile kriter...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hay bin yaşayın. Ben de yazacaktım, üşendim. İtibar zedeleyici mağlubiyetler sonrası, şunun ve bunun önemi yok denilmesine zaten katlanamaz bir ruh halindeyim de, bir de Avrupa kupaları meselesi var ki, oyuncu transferi için bile kriter...

Burası çok kritik işte.
Son 2 maçta hakem, verilen verilmeyen faul, penaltı, kart vs... Bir sürü konu konuşulabilir ama Ümraniyespora 2 maçta da gol atamamanın mazereti olamaz bunların hiçbiri.
Bu maçın, bu eşleşmenin sonucu, rencide edicidir arkadaşlar.
Ve işin kritik yanı, psikolojik eşiğin çok gerisindeyiz. Bu eşiği aşıp ne yapsak olmuyor psikolojisinden çıkmak giderek zorlaşıyor, hem oyuncular için hemde bizler için. Tek çıkış, isim ve etki olarak sansasyonel transfer yapabilmek. Evimizde oynarken Erzurum bile 2-0 dan beraberliği kurtardığı içn memnun olmuyorsa, Ümraniye bile kapanıp beraberliğe yatmıyorsa durum çok kritik gerçekten.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Pendik'e tek maçta elenmiştik ve senelerce konuşulmuştu. Çift ayaklı bir eşleşmede sanırım Ümraniye'ye iki maçın ikisini de kaybederek, gol bile atamadan elenmek, tarihimizin en büyük ayıplarından birisi oldu. Öyle ki, bunun yanında Pendik faciasının lafı bile olamaz. Eğer küme düşme potasında olmasaydık, çok daha fazla gündemde olacak bir rezaletti.

İbret alınsın diye... Rezilliğe sebep olanlar unutulmasın diye... Başlığı değiştiriyorum. Arşivlerde de böylece bulunsun.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 16:53:35 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası (Ümraniye'ye Elendiğimiz Sezon)
« Yanıtla #58 : 15 Mayıs 2019, 22:25:27 »
Her hafta klasikleşen 2 penaltılı GS maçı daha
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası (Ümraniye'ye Elendiğimiz Sezon)
« Yanıtla #59 : 15 Mayıs 2019, 22:46:52 »
Bu sezon ki en etkili transferleri olan Suat Arslanboğa sayesinde... Bu yaratığın yönettiği bütün Galatasaray maçlarında, sezon boyu Galatasaray lehine akıl almaz skandallar oldu. Rize skandalının hakemi Serkan Çınar tek maçlık bir şov yaptı; ama bu yaratık bütün sezon... Ve kupa finalinde de noktayı koydu.