Gönderen Konu: Fenerbahçe-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası  (Okunma sayısı 21537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #90 : 04 Ekim 2018, 09:07:30 »
Melih,Nunnally'nin yaptıklarını geçtim hiçbir halt yapmıyor. Koskoca Fenerbahçe'nin kaptanına bak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #91 : 04 Ekim 2018, 09:27:36 »
İlhan hocam,

Ne demek istediğini anlıyorum diğer yazılarını ve önceki konuşmalarımızı da değerlendirerek. Ennis belki hepimizi hayran bırakacak kendisine.. Calathes in de şutu yok (bence Enis den de kötü) ama şu anda avrupadaki en iyi 3-4 guarddan birisi. Ama ne gerek vardı zar atmaya diyorsun..
Ama en zayıf kısa rotasyonu olduğuna katılmıyorum. Hickman-Goudelock-Emir-Kenan ve yarım sezonluk Zisis ile f4 yaptık ki pota altında Zoric, Oguz falan vardı.
Dixon için de bitti falan diyoruz ama daha 4 ay önce f4 de bizi finale taşıyan adamın o olduğunu unutuyoruz.
Ayhan hocam bogdanovic ve bjelica vardı o kadroda, yapma gözünü seveyim, emir kenan diyorsun bunları saymıyorsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #92 : 04 Ekim 2018, 12:16:21 »
Ağbiler bir derin nefes alıp rahatlayın, tadını çıkarın şu takımın taraftarı olmanın. Avrupa şampiyonu olan takımın aynı sene içerisinde -sanırım Mart ayıydı- Efes'e kaybettiği kupa maçını da Ankara'da canlı izlemiştim. Bogdanovic'in iki ya da üç airball'u olmuştu. Birçok oyuncumuz ayakta duramıyordu, tel tel dökülmüştük. Mayıs 21 Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu... Sorunlar olacak, her maçı kazanamayacağız. Mühim olan kazanmamız gereken maçları kazanmak. Ergin eksik olan kupamız Euroleague kupası demeye falan başlamış, öyle olmuyor o işler. Kadromuz Avrupa'nın en iyi 3 kadrosundan birisi, tadını çıkarın heyecan ve adrenalinin...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #93 : 04 Ekim 2018, 12:24:03 »
bu maçın tek açıklaması şudur, efesli bazı oyuncular maçı ve kupayı bizim tüm oyuncularımızdan fazla istedi. bu kadar. bence tamamen konsantrasyonla ilgili,ayrıca doğuş, bizim maçları ayrı bir konsantrasyonla oynuyor, çünkü bizim koça kendini göstermek istiyor, yıllardır,ama koç doğuş gibi oyuncuları almıyor,:))

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #94 : 04 Ekim 2018, 13:23:55 »
Habertürk'e göre ülkenin en büyüğü belli olmuş. Ligde finale bile çıkamayan, Euroleague'de açık ara sonuncu olan takım bir maç kazandı diye en büyük olmuş :D Başta ligin Tivibu'ya geçmesine üzüldüm ama çok sayıda vasat yerlinin cirit atacağı, ekonomik sıkıntılar yüzünden takımların kadrolarını istedikleri gibi oluşturamadığı bir ligi izlememek büyük bir kayıp olmayacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #95 : 04 Ekim 2018, 13:29:09 »
Ayhan hocam bogdanovic ve bjelica vardı o kadroda, yapma gözünü seveyim, emir kenan diyorsun bunları saymıyorsun.
Kısa rotasyonu için demiştim :)
Bogdan o zamanlar o kadar etkili değildi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #96 : 04 Ekim 2018, 13:41:45 »
Sloukas dışında kötü oynayan bir takımdık ve karşımızda kıçını yırtan bir Anadolu Efes vardı, buna rağmen maçı son topta verdik. Ergin'e kaybetmek hepimizin sinirlerini bozdu ama enseyi bu kadar da karartmamalıyız. Geçen sezon Real final maçını da kötü oynamış ama maçı son topa getirmiştik neredeyse, üstelik süper oynayan Doncic ve form tutmuş Llull faktörlerine rağmen. Biz işimizi biliriz, formda olduğumuz an çok farklı olacaktır.

Ennis transferini burada en çok yerden yere vuran benim ama oynamamış bir oyuncuya sallamak da haksızlık. Larkin ve Delaney gibi süper oyuncular varken yetersiz Ennis'i almak elbette hatâ ama olan oldu. Ennis'e destek olmak zorundayız bundan sonra.

Guduric'e de çok yükleniyoruz bence. Çocuk bir form tutsun hele, elbet olacak bu.

Burada konuştuğumuz her şeyin de ötesini düşünüyordur Obra. Guduric'e mutlaka bir seviyeye getirecektir, Ennis'ten de alabileceğini alacaktır.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #97 : 04 Ekim 2018, 15:28:13 »
Kısa rotasyonu için demiştim :)
Bogdan o zamanlar o kadar etkili değildi.
Bogdan buraya partizanın en etkili en çok gelecek vaadeden oyuncusu olarak gelmişti, uzunda da zoric, oğuz demissin bjelica yok, algı operasyonu yapıyorsun :)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #98 : 04 Ekim 2018, 17:35:23 »
Şu maçın ardından, ağzımdan kötü şeyler çıkacak diye az tutayım kendimi demiştim. Son 4 sayfayı okurken yine gerildim. Yine çok kötü giydirmişiz takımın geneline :) Emin olduğum bir şey var artık, tüm "GERGİN"LİĞİN yarısını kelimede geçen zatı şahaneye bağlıyorum. Artık adını kelimelerin içerisine saklamak istiyorum, o denli geriliyorum! Ben insanları seviyorum ya, ne ara nefret tohumları bulaştı bana da... Eh Fenerbahçem, şu kupayı başkasına kaybetsen olmuyor mu, bu "GERGİN"LİĞE başka ilaç yok  :o

Kalın sağlıcakla, ben gidip ada çayı ya da pasiflora filan içeyim...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 05 Ekim 2018, 22:51:51 »
Yeni sistem Türk oyuncular için daha iyi olacak diyen büyük kaptan Melih yine bir bok oynayamadı. Sinan desen zaten ürkek tavşan olarak sindi. Egehan şimdiden kendini defterden sildirmiş. Yine Türk oyuncular cephesinde sıfıra sıfır elde var sıfır durumundayız...
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 22:54:52 Gönderen: CanCan »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #100 : 07 Ekim 2018, 15:45:20 »
Nerde tek maclık kupa var.Nerdeyse istisnasız her bransta veriyoruz.2 sene once GS ile oynuyoruz TK da yensek Avrupadan men 2 yıla cıkıyor ve bir daha toparlanamayacaklar ama kupayı veriyoruz ve ceza 1 yıla iniyor.Yıllardır Teodosic gibi bir guarda hasretiz ama bulamıyoruz.Dogus sınırlı yeteneklisi ile gecen sene TK dan sonra bu sene Cumh. Kupasını da veriyoruz.