4- Ortalarımız geçen sene İbrahim, Sabit, Oğuzhan ve Pajenk ti. İbrahim ve Sabit yerine Resul ve Ferhat'ı aldık. Resul yedek geçirdiği sezondan sonra oynamaya gelirse Türk orta açısından bir tık iyi oldu rotasyonumuz. Pajenk'in gitmesine oldukça sevindim, yerine alınan Gladyr'ı izlemedim ama olumlu yorumlar duydum izleyenlerden. Polonya'da son sezonu Skra da yedek olarak geçirmiş , blok ortalaması 0,58 görünüyor pek parlak değil ama çoğu maçta tek set oynamış sonradan girerek, bunun da etkisi vardır. Önceki sezonlarda Resovia da uzun süre oynamiş , 2015 teki blok ortalaması da çok parlak olmasa da Polonya liginin seviyesinin bize göre çok yüksek olmasını hesaba katarak iyimser davraniyorum.Servisini bilmiyorum,hücumu iyi, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır ama ben en az Pajenk kadar katkı vereceğini düşünüyorum.
5- Liberolarımız, başımızın belaları. Mehmet'i de Alperay'ı da yolladık. Alperay'ı yollamasaydık koç cinnet geçirecekti zaten

Arkas'tan Ahmet'i ve eski oyuncumuz Burak'i aldık. Açıkçası Burak yerine Mehmetin yedek olarak kalmasını isterdim. Ahmet as olacaktır zaten. Benim beğendiğim bir libero, ve en önemlisi bizim ihtiyacımız olan şeye sahip, iyi manşet. Nedense Gleen ile yıldızları bir türlü barışmadı , inşallah bizimle güzel bir sezon geçirir.
6- Pasör konusunda çok söylenecek birşey yok, Selçuk as olarak devam ediyor. Genç pasörümüz Oğulcan da epey yetenekli bir çocuk ama pek oynama fırsatı bulamıyor. Bu sene de böyle devam edecekse Selçuk'un arkasına birini alıp, gelecek yılları düşünerek Oğulcan'ı kiralamak iyi olacaktır.
Uzun olduğu icin böldüm mesajımı ama inşallah yine çok uzun olmamıştır

Şu ana kadar güzel transferler yaptık bence. Bundan sonrası için manşeti iyi bir smaçör ile transferi tamamlarsak ligde şampiyonluk hayelleri kurabilirim

Şl ne elemelerden katılacağız, elemeleri geçersek kura büyük önem arz ediyor. İyi bir kura ile gruptan cikmayi hedef olarak koymak lazim. Güzel bir sezon olur inşallah.