Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkek Voleybol Takımı Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 633458 defa)

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı Transfer Dosyası
« Yanıtla #1365 : 31 Mayıs 2017, 11:09:01 »
Pajenk neden yollanıyor anlamadım..tamam süper adam değil ama takıma uyum sağlamış adamdı...bu Morales zaten anladığım kadarıyla Universal adam...pajenk i tut, bunu da al...ama bize hala bir tane iyi yerli smaçör lazım...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #1366 : 08 Haziran 2017, 21:32:54 »
Burak hazirol geri döndü libetoya...Ahmet Karataş la beraber 2 liberoyuda değiştirdik...
Bakalım 2 yeni yabancı ve gelecek diğer 2 yerli (belki 1) kim olacak.

• Üye
« Yanıtla #1367 : 10 Haziran 2017, 00:38:31 »
Sabit te gitmiş...yerli orta alacaksak umarım Özkan olur...
1 tane de altyapıdan herhalde gelecek...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1368 : 10 Haziran 2017, 00:45:02 »
Sabit te gitmiş...yerli orta alacaksak umarım Özkan olur...
1 tane de altyapıdan herhalde gelecek...

Yabancı bi orta aldığımız yazılıyodu Jurij Gladyr
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 00:46:50 Gönderen: nuevitas »

• Üye
« Yanıtla #1369 : 10 Haziran 2017, 05:46:07 »
Jurij gladyr iyi oyuncu..sonuçta Polonya Ligi'nde geldi...çok da tecrübeli...pajenk den fazla katkı bile verir...
Gladyr+Ferhat + altyapıdan Oğuzhan/Bertug olacak herhalde..ama bence bir yerli orta daha gelir umarım Özkan alınır.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1370 : 10 Haziran 2017, 14:48:08 »
Resul Tekeli hayırlı olsun
#IngaOrekhova

• Üye
« Yanıtla #1371 : 10 Haziran 2017, 15:03:56 »
Resul gelmiş...
Gladyr-resul-ferhat....iyi 3 lu oldu...bir tane de genç ekleriz bunların yanına...
Bakalım İzzet de geri dönmüş...sket-quesque ve İzzet...bir tane smaçör alacağız yabancı bakalım kim olacak...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1372 : 11 Haziran 2017, 02:16:12 »
Resul gelmiş...
Gladyr-resul-ferhat....iyi 3 lu oldu...bir tane de genç ekleriz bunların yanına...
Bakalım İzzet de geri dönmüş...sket-quesque ve İzzet...bir tane smaçör alacağız yabancı bakalım kim olacak...

Metin devam ediyor dimi abi çarprazda

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1373 : 11 Haziran 2017, 03:26:58 »
Gladyr doğru mu?
Vay vay son 2 senesini nasıl geçirdi bilmiyorum ama çok çok iyi adamdır.
Net underrated orta oyuncudur. Zaksa'nın en yürekli oyuncusuydu. Castellani hocam çok severdi onu

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1374 : 11 Haziran 2017, 03:41:34 »
V sesi ve v.plus girdi haberi. Sesi kesin olmadan yazmaz transfer haberi. Hayırlı olsun.

Neslihan'dan sonraki voleybol efsanesi Bade Kaya eski oyuncumuz Lukas Divis' le ilgilendiğimizi yazmış. Sallıyordur kesin ama Divis i bizdeyken severdim, gelirse iş yapabilir. Cl için iyi bir köşe oyuncusu daha lazım.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1375 : 11 Haziran 2017, 10:18:31 »
Hakikaten altyapı  kökenli oyuncularımızdan Metin dahil kimler kaldı?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1376 : 11 Haziran 2017, 13:38:36 »
Bayan takımdan daha iyi olacak nerdeyse kadro  ;D

• Üye
« Yanıtla #1377 : 11 Haziran 2017, 16:33:18 »
Divis on numara olur...gurol abi ile has adamimizdi zamanında...
Divis-sket-quesque-gladyr-meto-selcuk-ahmet.....ciddi iyi kadro oluyor...resul-ferhat-izzet-burak-ogulcan....ciddi kadro oldu....2 tane de altyapıdan oyuncu olur kadroda Oğulcan hariç...bir orta bir çapraz...herhalde Oğuzhan olur orta ..çapraz ise Universal olan Bertug olur bence...

Çevrimdışı VamosRafa

• Üye
« Yanıtla #1378 : 13 Haziran 2017, 17:03:13 »
Merhaba arkadaşlar. Voleybol forumundan tanıyanlar vardır , burayı da zaman zaman okuyordum ama yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla voleybol bölümü pek aktif değil ama belki aktifleştiririz bundan sonra  :)

Kadınlar tarafındaki transferler beni tarifsiz bir buhrana sürüklediği için ilk mesajimi buraya yazmak istedim. Bana göre hakettiği degeri göremese de son iki üç senedir erkek basketbol takımımızdan sonra izlemekten en çok zevk aldığım şube burası. Kısaca eksiklerimiz, ihtiyaçlarınız neydi ve ne yaptık özetlemek istedim biraz.

1- Koçumuz Veljko. Son iki senedir takımımızla beraber . İlk sene takım beklenmedik bir bicimde son dörte kaldıktan sonra final etabında normal sezonun çok altında bir performans izleyince biraz üzüldük tabi.Bu sene de normal sezonu lider bitirip beklenmedik bir başarı elde ettik ama rakiplerimiz sezon ilerledikçe form tutarken biz dar rotasyonun da etkisiyle sezon sonu düştük. Özellikle takımın skor yükünü çeken Metin ve Sket bocaladı biraz. Buna rağmen Ziraat'i geçerek cl biletini aldık. Bu noktadan bakarsak her iki sezonda da takım ve koç beklenenden fazlasını yaptı. Hem genc oyuncularla düzgün iletisimi hem de bizimki civarindaki bir bütceyle iyi isler basarabildigini ispatlamasi nedeniyle koçla devam etmemiz gerekiyordu ve ediyoruz da.

2- Çaprazımız Metin. Son iki senedir ligde güzel performanslar sergiliyor Selçuk sağolsun. Yetenekli ama bekledigim gelişimi bur türlü göremiyorum onda. Kötü pasa vurmayı artık bir şekilde öğrenmesi gerekiyor Metinin. Türkiye ligi için bulunmaz nimet ama şl seviyesinde sırıtacaktir, belki bu seneki si serüvenimize Metin vb oyuncularımiza deneyim kazandırma gözüyle bakmamız gerekir. Yedeğinin olmaması da ayrı bir sorun, Bertuğ ne amaçla kadroda duruyor bilmiyorum ama altyapıdan başka birini koymamız lazım oraya, o çocuktan birşey olmaz yani.

3- Smaçörlerimiz Sket ve Quesque ile uzattık. Quesque yedek mi as mi dusunuluyor bilmiyorum ama insallah yedektir cünkü güzel bir yedek olacak.Sezon içinde Quesque yerine manşeti sağlam , hücumda da sırıtmayacak bir isim gerekli olduğunu gördük. Böyle bir transfer yaptığımızda manşet problemimiz olduğunda Sket yerine manşeti bir parça daha iyi olan Quesque'yi yedekten getirebilme şansımız olur, hücumda sıkışırsak ta geçen seneki gibi diğer smaçör yerine kullanırız en kötü, biraz dengesiz olsa da hızlı-yatık paslara iyi vuruyor Quesque. Şu an en büyük gereklilik dediğim tarzda bir smaçör, inşallah alınır.

Çevrimdışı VamosRafa

• Üye
« Yanıtla #1379 : 13 Haziran 2017, 17:03:49 »
4- Ortalarımız  geçen sene İbrahim, Sabit, Oğuzhan ve Pajenk ti. İbrahim ve Sabit yerine Resul ve Ferhat'ı aldık. Resul yedek geçirdiği sezondan sonra oynamaya gelirse Türk orta açısından bir tık iyi oldu rotasyonumuz. Pajenk'in gitmesine oldukça sevindim, yerine alınan Gladyr'ı izlemedim ama olumlu yorumlar duydum izleyenlerden. Polonya'da son sezonu Skra da yedek olarak geçirmiş , blok ortalaması 0,58 görünüyor pek parlak değil ama çoğu maçta tek set oynamış sonradan girerek, bunun da etkisi vardır. Önceki sezonlarda Resovia da uzun süre oynamiş , 2015 teki blok ortalaması da çok parlak olmasa da Polonya liginin seviyesinin bize göre çok yüksek olmasını hesaba katarak iyimser davraniyorum.Servisini bilmiyorum,hücumu iyi, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır ama ben en az Pajenk kadar katkı vereceğini düşünüyorum.

5- Liberolarımız, başımızın belaları. Mehmet'i de Alperay'ı da yolladık. Alperay'ı yollamasaydık koç cinnet geçirecekti zaten :)  Arkas'tan Ahmet'i ve eski oyuncumuz Burak'i aldık. Açıkçası Burak yerine Mehmetin yedek olarak kalmasını isterdim. Ahmet as olacaktır zaten. Benim beğendiğim bir libero, ve en önemlisi bizim ihtiyacımız olan şeye sahip, iyi manşet. Nedense Gleen ile yıldızları bir türlü barışmadı , inşallah bizimle güzel bir sezon geçirir.

6- Pasör konusunda çok söylenecek birşey yok, Selçuk as olarak devam ediyor. Genç pasörümüz Oğulcan da epey yetenekli bir çocuk ama pek oynama fırsatı bulamıyor. Bu sene de böyle devam edecekse Selçuk'un arkasına birini alıp, gelecek yılları düşünerek Oğulcan'ı kiralamak iyi olacaktır.

Uzun olduğu icin böldüm mesajımı ama inşallah yine çok uzun olmamıştır :) Şu ana kadar güzel transferler yaptık bence. Bundan sonrası için manşeti iyi bir smaçör ile transferi tamamlarsak ligde şampiyonluk hayelleri kurabilirim :) Şl ne elemelerden katılacağız, elemeleri geçersek kura büyük önem arz ediyor. İyi bir kura ile gruptan cikmayi hedef olarak koymak lazim. Güzel bir sezon olur inşallah.