Twittera yazdım ;
Brezilya daki voleybola bakış açısı ile bizim ülkemizde bakış açısı arasında bir çok fark var. Bunu niye yazdım
Thiago dan Marshall'ın yaptığı hücum beklersek adama burda neler deriz neler ki Marshall a bile nelere deniyor
klüp sahibinin dünyanın en zenginlerinden birisi olunca yaşanılan maddi kriz de bi saçma geldi ama zaten 2011 dw kuruldu geçen sene şampiyon oldu bu sene kadroyu dagitiyorlar ! İlginç bi serüven
Geçen sene efsane kadro vardı tabi.
Lucas Saatkamp -Brezilya Milli orta ( brezilya ligi en çok kazanan ismi )
Dante ve Thiago smaçörler
Bruno da pasör. Theo çapraz
Final maçında Sada ya ilk seti kaybettikten çok güzel dönüp 3-1 ile şampiyon olmuşlardı. Brezilya Milli Takım hocası Bernardinho da maçı izleyenler arasındaydı ( pasör Bruno'nun babası -üvey annesi de besim'in sevdiği efsane pasör Venturini'dir )
Thiago yaptığı çok iyi savunma ve aldığı çok iyi manşet ile MVP olmuştu. Zaten lucas theo dante ilk etapta takımın hucum opsiyonlar idi. Thiago takımın butin pis islerini yaoan bir isimdi ve Mvp oldu
Bizim ligde hayatta olmaz
Iyi servis atar her Brezilyalı de oyuncu gibi , oyun bilgisi de yüksek ama dedigim gibi marshall ve fonteles gibi hücum performansı beslenmesin. Tabi oynadığı takımdaki (RjX) rolü
itibari ile söylüyorum. Adama turgay muamelesi yapmayalım
Ayrıca coşkulu bir oyuncudur , taraftar ile iletişimi iyidir hani bizim taraftar sever öyle oyuncuları ( biraz çirkin ama
)
Sakatlık sıkıntıları düşününce güzel hamle olmuş
Hem avruoa kupası hemde lig önemli.
Castellani böyle savunma özellikli oyuncuları sever aslında
Hayırlı olsun ...
Edit : ah şu yabancı sınırı olmazda da pasörleri Bruno'ya sulandaydık.
Ayrıca mevcut pasör ve orta oyuncuları düşününce bu transfer uzun vadeli olma ihtimali sıfır altında. Biz mevcut pasör ve orta oyuncular ile 3 tane hücum gücü çok çok (smaçörlerde iyi manşet almak zorunda ) yüksek oyuncu ile oynamak zorundayız. Haa seneye kadro yapısı değişir ise bilemem.