"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sammy-Mihajlovic ikilisinin düşüncesini bile mahvediyor beni :/
Düşüncem şu şekilde. Wegiel sözleşmeyi feshetmeye yanaşırsa Hidalgo Fenerbahçeli olacak. Bence oyuncu ile anlaşıldı ama kulübü sözleşmesini feshetmediği için transfer açıklanamıyor. Jastrzebski Wegiel'in oyuncuyla devam etmeme fikrinden dönmesi sadece antrenör değişiminden değil Fenerbahçe'den fesih bedeli kopartmak içinde olabilir
Fransız orta Le Roux ve ziraat ten orta Vahit Emre isimleri geçiyor bizle . Arkas tan da yerli bir isimle görüşülmüş. Adis i alabilsek keşke.
Dünkü GS-FB 3.lük play-off serisi maçında Le Roux salondaydı,neden burada diye konuşuyorduk,demek ki söylentiler doğru gibi.
Bu kulübün idarecisi olsaydım mevcut konjonktürde ilk hedefim Ivan Zaytsev olurdu. Büyük ihtimalle Modena'dan ayrılacak. CL den bir kulüple anlaşmak ve pasör çaprazı oynamak önceliklerinden olacak.Adı Lube ile geçiyor ama oradan 500 bin euronun üzerinde bir teklif alması çok zor. Eğer Fenerbahçe 800 bin bandına çıkmayı başarırsa transferi oldukça mümkün. Aksi durumda Lube'ye gider.Artık CL de oynayacağız Yiğit'le,Le Roux'la fazla bişeyler yapamayız. Üst seviye bir smaçör kesinlikle şart. Bunun içinde 800 bin euronun hesabı yapılmamalı.