"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burutay ayrılmış gs den. Alın bu adamı kaçırmayın.
O vizyon biz de yok.Burutay ne durumda hiç bilmiyorum.Tek bildiğim Fenerbahçeli sanırım.
Arkas'a gidiyormuş herhalde öyle demişler
Louatiyle ilgili geçenlerde assecoyla görüştüğüne dair bazı iddialar vardı,o iş netleşti mi ya,gelecek sezon kesin ayrılacak mı acaba
Heyrman Eczacı'da kalırsa belki kalır Eczacı'nın tutacağını da sanmıyorum
Doğru ihtiyaç olsa eczacıda kalmasa bile biz giderdik belki bir ihtimal diyeceğim ama o da değil ki,bakalım yerine kimi düşüneceğiz
Kadınlar tarafı 3+2 olacak deniyor belki de tutar eczacı. bizim erkek takıma menajerler kimi önerirse onu alıyorlar louati-hidalgo-rossard hep böyle oldu
İran'lı oyuncuyla yollar ayrıldı diye duydum, doğru mu bu?Takımı nasıl etkiler gitmişse.
Doğru abi iranlı pasör geldiğinden beri oynamıyordu kontenjana takılıyordu takımı değilde maroufu etkiler iyi arkadaşlardı
Teşekkür ederim bilgilendirmen için.Ben bize bir İran'lı geldi, takıma çok olumlu etkisi oldu diye okuduğumu hatırlıyorum. Kadroya sizler kadar hakim değilim. Gidenin bu iyi olan oyuncu olduğunu sanıp üzülmüştüm. Ayrıca, daha yeni gelmişti ve iyi oynarken ne oldu da gitti diye düşünmüştüm.