Adis'in kardeşi ile de anlamışız
Ne alaka anlam veremedim.
Adis-Kaan
Ngapeth-Maicon-Efe?-Yiğit
Denilmişti Yağız’ın söylemleri uyarınca, hadi çaprazda yerli sınırından dolayı risk alalım bu genç ve dengesiz ikiliyle neyse de, bugünkü Ali Koç’un ‘’Erkek Voleybolda hedefleri çok büyütüyoruz gelecek sene için’’ açıklaması sonrasında çaprazda da risk almışken Ngapeth’in yanı için hiç tartışmasız seviyede baskın hücumcü komple bir smaçör şart oğlu şarttı yani.
Efe diyip soyisim vermediği ismin muhtemelen de italyada kalacağı söylenilen Mandıracı değil de çok daha vasat oyuncu olan Efe Bayram olduğu düşünüldüğünde, 3 tane vasat ve vasat altı smaçörün yanına bir de bu seneyi felaket kötü geçirip sayesinde tarihlerinde ilk kez sanıyorum herhangi bir Avrupa Kupasına bile kalamayan Halkbanktaki Mirzayı eklemek hem rotasyondaki sayı, hem kalite olarak saçmalığın daniskası olur.
Yine Yağızın söylemi uyarınca Liberoda adeta can çekişen Burakla devam edilmesi, ortaya Chinenyenze gibi müthiş bir isim alınmışken yerli olarak yanını sırf geçmişte milli diye kendi takımlarında dahi formayı gençlere kaptıran tamamen bitik haldeki Burakhan ve Maticle doldurmak falan yine korkunç işler ne yazık ki…
Ali Koç yine anlamadığı işler konusunda beceriksiz voleybol tayfasının gazına gelip, çok sıkıntılı bir açıklama yapmış gibi görünüyor maalesef çıkan gelecek sezon kadrosu haberlerine bakılır ise, beklentimiz yerin dibinde oluyordu en azından bu branşta ona göre izleyip değerlendiriyorduk, bari burası için şöyle saçma sapan çıkıp beklentiyi yükseltmeseydin yani be adam…
Yosma tarafı da son yıllarda buraya ciddi emek harcayıp doğru oyuncu hamleleriyle, bütçe akıtıyor bir de üstelik, çıkan haberler doğru değildir ya da ben yanılırım da burayı da sürekli sayılıp sövülen bir şubeye çevirmezler umarım…