Yapılan transferlerle bu seneyi minimum hasarla kapatma düşüncesinde büyük ihtimal yönetim,bu seneyi bir şekilde bitirebileceğimiz en yüksek yerde bitirip seneye ne yapıp ne edip bir sponsor bulup tekrar iyi transferler yaparız diye düşünüyorlar bence.
Aslında Wijsmans hiç de fena bir transfer değil bence,yaşına çok takılmamak lazım,kendine iyi bakıyorsa hiç problem olmaz.40 yaşındaki Tetyukhin'in şampiyonlar ligi mvpsi olduğunu daha yeni gördük,yeter ki kendine iyi baksın.Bütçe bu kadar azken,hedef sezonu en az zararla kapatmakken bence iyi bir transfer.
Yalnız sabahki smaçör programında Hakan Dinçay'ın bir smaçör daha alacağız demesiyle Wijsmans'ın şampiyonlar liginde pasör çaprazı oynayacağı izlenimi oluştu bende.Wijsmans pasör çaprazı oynamalı demiyorum ama Hakan Dinçay'ın konuşmalarından sanki bu ortaya çıkıyordu.Yoksa bütçe bu kadar azken 3 tane yabancı smaçör almak çok büyük saçmalık olur,böyle bir saçmalık yapmazlar heralde,çünkü 1 smaçör daha alacağız dedi,bende bu izlenim oluştu.
Bir de dünya çapında tecrübeli bir orta alacağız dedi.Çoğu kişinin aklına eminim hemen Simon gelmiştir ama benim aklıma hemen David Lee geldi,Hakan Dinçay'ın tecrübeliden kastı 35 yaş falan.David Lee iyi bir oyuncu ama bana göre dünya çapında değil.İyi blok yapar,orta hücum eder ama çok kötü servis atar,bu nedenle bana göre dünya çapında değil.Bari Hakan Dinçay dünya çapında demeseydi,yine taraftarı boşu boşuna beklentiye soktu.Ama ben David Lee'ye de kesinlikle razıyım,geçen seneki facia ortaları görünce David Lee'ye kimse birşey demez heralde

Belki dünya çapında değil tabi bana göre değil farklı düşünenler olabilir ama yine de çok iş görür.