Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668154 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1170 : 07 Mayıs 2019, 21:05:48 »
berkan durmaz iyi alternatif bence barış hersek yerine. 22 yaşında aldığı süre oynadığı oyun olarak bakarsak da güzel hamle olur gayet. tarık'ın da sanırım yerli oyuncu olarak oynama durumu var.
yabancı konusunda ennis'in durumu ve melli'nin nba kararı kritik olacak bence transferde. hala +1 senesi var ve sakatlık sonrası hickman'da olduğu gibi vefa olarak düşünebilir koç.
davies de cska yapacak bence. yıllardır uzun rotasyonları köy peyniri tadında diğer bölgeleri düşünürsek. para konusunda pek yarışabileceğimizi zannetmiyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1171 : 08 Mayıs 2019, 06:58:05 »
berkan durmaz iyi alternatif bence barış hersek yerine. 22 yaşında aldığı süre oynadığı oyun olarak bakarsak da güzel hamle olur gayet. tarık'ın da sanırım yerli oyuncu olarak oynama durumu var.
yabancı konusunda ennis'in durumu ve melli'nin nba kararı kritik olacak bence transferde. hala +1 senesi var ve sakatlık sonrası hickman'da olduğu gibi vefa olarak düşünebilir koç.
davies de cska yapacak bence. yıllardır uzun rotasyonları köy peyniri tadında diğer bölgeleri düşünürsek. para konusunda pek yarışabileceğimizi zannetmiyorum.

Enteresan bir benzetme olmuş, köy peyniri genelde güzeldir, sevilir ama sanırım sen kötü anlamında kullandın.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1172 : 08 Mayıs 2019, 10:55:16 »
Enteresan bir benzetme olmuş, köy peyniri genelde güzeldir, sevilir ama sanırım sen kötü anlamında kullandın.

ahahah tat değil koku benzetmesi bu. normal marketten alınan peynirlere göre daha ağır kokar köy peyniri. gündelik hayatta kullanımı böyle ama şaşırdım abi duymamana :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1173 : 08 Mayıs 2019, 15:50:34 »
ahahah tat değil koku benzetmesi bu. normal marketten alınan peynirlere göre daha ağır kokar köy peyniri. gündelik hayatta kullanımı böyle ama şaşırdım abi duymamana :)

Onun kötü kokması, daha doğrusu bize kötü kokuyor olması kötü olduğundan değil yalnız, bizim dadik yapay şeyleri yemeye alışmış olmamızda :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1174 : 08 Mayıs 2019, 20:04:57 »
:) Aslında benzetme doğru köy peyniri cinsine göre değişse de taze olur, olgunlaştırılmış olanları hariç tutuyorum, yani bir ezine peyniri gibi olmaz köy peyniri :).

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1175 : 09 Mayıs 2019, 11:27:18 »
forum felsefi ve kulturel atilim yasiyor :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1176 : 09 Mayıs 2019, 17:12:52 »
:) hep beraber sıyırdık şimdi peynir türleri konuşuyoruz :)
olsun sohbet sohbeti açıyor işte babamlar köy peyniri çok seveler bu arada ben sevmem ;)

Çevrimiçi cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1177 : 09 Mayıs 2019, 18:35:27 »
Korkarım yakında konu rokfor peynirine falan gelecek bu gidişle  :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1178 : 10 Mayıs 2019, 13:37:26 »
Tahminim su;

1-Transfer konusacak konu yok, (ki bu fener tarihinde basket disinda bir subede gorulmus bir olay degildir)
2-Sakatliklar dan oturu kafamiz daginik
3-Oruc tutan arkadaslar fena halde

Bu arada benimde canim su karadeniz de, tuzlu yayla peyniri olur onu cekti .... neyse :D
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2019, 13:38:04 Gönderen: ETIRYAK »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1179 : 13 Mayıs 2019, 00:31:45 »
Tahminim su;

1-Transfer konusacak konu yok, (ki bu fener tarihinde basket disinda bir subede gorulmus bir olay degildir)
2-Sakatliklar dan oturu kafamiz daginik
3-Oruc tutan arkadaslar fena halde

Bu arada benimde canim su karadeniz de, tuzlu yayla peyniri olur onu cekti .... neyse :D

+1. 4 gün sonra maçımız var, bu oyuncular ile oynanacak işte. önce biz inanacağız

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1180 : 13 Mayıs 2019, 11:24:38 »

+1. 4 gün sonra maçımız var, bu oyuncular ile oynanacak işte. önce biz inanacağız

bana bu takimin ve bu sube nin yasattigi gurur mutlukluklar bitmez. Daha onceki hic bir kadro ve takimla kiyaslanmaz. Yenildigimiz maclarda bile boynumuzu bukmediler, hic bir zaman kolay pes etmediler.... Hep gurula ayrildik...

Iste bu yuzden hic bir zaman laf etmem, hic bir zaman umidimi kaybetmem .... Biliyorum Fenerbahce nin genine isleyen bir karamsarlik var. Ama bu takim onu da degistiren takimdir.

sonucu ne olursa olsun PAZARA KADAR DEGIL EZELE KADAR FENER ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1181 : 13 Mayıs 2019, 11:38:22 »
bana bu takimin ve bu sube nin yasattigi gurur mutlukluklar bitmez. Daha onceki hic bir kadro ve takimla kiyaslanmaz. Yenildigimiz maclarda bile boynumuzu bukmediler, hic bir zaman kolay pes etmediler.... Hep gurula ayrildik...

Iste bu yuzden hic bir zaman laf etmem, hic bir zaman umidimi kaybetmem .... Biliyorum Fenerbahce nin genine isleyen bir karamsarlik var. Ama bu takim onu da degistiren takimdir.

sonucu ne olursa olsun PAZARA KADAR DEGIL EZELE KADAR FENER ....

+1

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1182 : 17 Mayıs 2019, 22:02:53 »
Artık takımın kadrosuna yeni oyuncular katmamız lazım. Sistem iyi güzel buraya kadar çıkarıyor ama yetmiyor maalesef.eldeki bütçeyle daha dengeli kadro kurulabilir bence.Yetenek olarak çok eksik kalıyoruz. Efeste kısa olarak micic larkin anderson , realde lull campazzo taylor carroll , cska da higgins clyburn de colo sergio hackett var oğlu var. Koçun da bu gerçeği görmesi lazım belki tyler katkı verecekti bilemeyiz ama o bile yeterli olmazdı büyük ihtimal. Guduric kostas 2 f4 dür sıfır çekiyorlar.ahmetin gelişimine saygım var ama şampiyonluğa giden takımın yedek uzunu olmaz.  Geçen sene uyarıydı aslında ama biz pek önemsemedik inşallah bu yaz bir şeyler değişir.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2019, 23:36:34 Gönderen: ata771 »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1183 : 18 Mayıs 2019, 19:06:54 »
Takımdaki her oyuncuyu en iyi zanneden ukalalar nerdeler. Gelip şimdi anlatsınlar o masallarını . Larkin kim dimi, Teo'ya hiç gerek yok. Sloukas süper yıldız Vesely uçuyor. Sene başı yırtındık o kadar takıma yıldız kısa oyuncu lazım diye.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1184 : 19 Mayıs 2019, 03:12:16 »
Takımdaki her oyuncuyu en iyi zanneden ukalalar nerdeler. Gelip şimdi anlatsınlar o masallarını . Larkin kim dimi, Teo'ya hiç gerek yok. Sloukas süper yıldız Vesely uçuyor. Sene başı yırtındık o kadar takıma yıldız kısa oyuncu lazım diye.

Ukala mıyım bilmiyorum da takımın genel itibariyle iyi oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum. Sezon başı itibariyle rotasyonda planlanan 5 oyuncu ciddi sakatlık geçirdiler ve yarı finalde elendik. Larkin veya Teodosiç'in de sakatlanmayacağının garantisi yoktu.