Peters yerine Onuralp çok daa isabetli olur, herkes şut atan takımın peşinde, ama son şampiyonluğumuz yine gösterdi ki ısrarla içeriyi delen de başarılı oluyor. Şutun garantisi yok ama içerden oynamak nerdeyse garantili. İçeriyi kullandıkça dış şut yüzdesi de artıyor üstelik. Polonara rezil şutu hariç değerli özellikleri olan bir oyuncu kaybetmemiz aptalca olur bi şans daha vermeden, kaybetmemiz ayrıca Efesin onu kapmasıyla katlanabilir. Itoudis bırakmaz die düşünüyorum, umuyorum daa dorusu.
Calathes'in çok abartıldığını düşünüyorum olumsuz anlamda, tuğlacı olabilir onun dışında çok iyi bir guard, şutu yüzünden dier özelliklerinin de boklanması rasyonel değil, çok iyi bir savunmacı ve organizatör, karşısındaki hiç bir oyuncuya da ezilmiyor savunmada. Şutörlerimize pozisyon hazırlayamayan bir takım olarak koç onu kullanmak isteyebilir, ben yine de istemem gelmesini, hedefi f4 olan bir takımın lideri ve organizatörü olabilir ve olur bence, ama f4te şampiyonluk hedefleyen takımda oluk oluk sıçacağından nerdeyse eminim

Hakkında yazıp yazıp çaarmayın buraya, neden korksak zaten başımıza geliyor.