"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi tamam da 5 aydır peşinde koşulacak da bir oyuncu değil bence. papagiannis olmuyorsa git başkasını bul, fall sakarya’da mı ne oynuyordu yani sonuçta bu kadar bir oyuncuya takıntılı olmaya ne gerek var? papagiannis’i alacağız diye transfer yapamıyoruz resmen.
Bir saniye düşünmem. Papa ve sloukasi hemen alırdım. Sestina kicimiza patladı. Takim 1den fazla vasat adami kaldırmaz. Bak tüm ligler bitti. Millet önümüzdeki senenin takimini kurmaya başladı. Thompson, serhat, Papa kim varsa derhal bitirmek lazım. Sonra kim kaldı ki diye konusuruz burada.
Olympiakos nigel goss u almış. Bu saatten sonra sloukas ana rol oyuncusu olmak isterse oly de kalması bence imkansıza yakın. Haa işin içine yabancıların deyimi ile money talks girerse işler anca öyle değişir. Goss-walkup-canaan rotasyonunda süresi ve yeri kısıtlı olur.
"ex"den "next" olur mu diyorsun?
Getirin Curry ve Duranti nam yürüsün.
İçimden bir ses geçen sene Beşiktaşta patlayıcı iyi sezon geçiren Beşiktaşın ligde kalmasını sağlayan Usherı çekeğiz Beşiktaştan.
Usher 2-3 numara biliyorsun di mi?
Oyun kurucuda oynuyor
Sestina beklerken Usher olabilir evet forvet yazıyor ama şütör guardda oynuyormuş profilde yazıyor.İyi çoçuk.Miçiç Bayern dedikoduları var.Lasoda sever bu tip kısaları.