"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Estafurullah.Öyle bir amacım yok.Yaş kaç olursa olsun severim transfer dönemlerini kah tutar tutmaz ayrıca eğlencelidir.Sadece program yapan renkdaşlarımızın kanallarındaki duyduklarımı yazıyorum.Bazen kendi isteğim.
hocam senin adın Murat mı? antu'da birisi var aynı senin gibi konuşuyor merak ettim
Ben Tom abinin olayı anladım: İşlem hacmi yaratıyor forum için. Reklam almak için ne bekliyoruz sayın @Cem Ağrak , @Bogdan Bogdanovic ? Adam tek başına 500 kişilik hacim yaratıyor forumda.
exum’ı çekip alsak keşke.
Bende seviyorum exum u ama, biktim bu dis sutu olmayan oyun kuruculardan. Erdal kosan dan bu yana senelerdir ayni hikaye. Bak Lull a, oyunu kuruyor bakti olmadi atiyor. Takim rahatliyor.... oyle biri gelsin bi zahmet...
Cok dogru soyluyorsun ama öte yandan ters de tepebilir bu durum. Belki bunu gören yatırımcı yapacağı varsa da yapmaz yatırımını.
Eurohoops'a göre Kevin Punter'i Barça kaptı. Büyük iş. Hesapta yoktu. Ya takiminda kalir ya da Pao yapar diyorduk. Bizimkilerin ne yapmaya calistigini cozemedim eskiden ismimiz felan anılırdı artik o bile yok.
Avrupa'daki en beğendiğim sayı makinesi Kevin Punter. Dorsey'nin şutlanma haberleri çıktığında ''ulan acaba Punter'a gider mıyız, bize yâr olur mu'' diye iç geçirmiştim ama bize yedirirler mi böyle oyuncuları. Neyse, eldeki bulgur olan Dorsey'nin kıymetini bilelim.