Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2811423 defa)

myildirim ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18540 : 05 Ağustos 2024, 14:17:05 »
Samanic gibi risk teskil eden transferlerde bunu edwards dada yapmistik neden anlasmaya kulup opsiyonu koymuyoruz? 1+1 yada 1+2 gibi, adam simdi 1 yil kendini gelistirse kaymagini baskasi yiyecek.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #18541 : 05 Ağustos 2024, 14:20:04 »
Kariyerinde çok fazla profesyonel tecrubesi olmayan malik için tom abinin youtube cu analizcileri hariç(onlar şüphesiz ki herşeyi en iyi bilirler :) ) sanmıyorum ki kimse detayli bilgi ve fikir verebilsin malik williams hakkında. Ncaa kariyeri sonrası draft edilmemiş, kısa bi polonya ligi tecrubesi olmuş, toronto ile 10 günlük bi nba kontratı var, geri kalan zamanını da gleague de geçirmiş. 
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #18542 : 05 Ağustos 2024, 15:27:03 »
Malik williams söylentisi asılsız diyolar
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18543 : 05 Ağustos 2024, 15:38:01 »
Malik williams söylentisi asılsız diyolar

umarim asilsizdir kotu tercih olur.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18544 : 05 Ağustos 2024, 16:42:30 »
Ömer Faruk'un durumu belli olmadan pivot hamlesi beklemiyorum ben.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18545 : 05 Ağustos 2024, 16:54:31 »
Samanic gibi risk teskil eden transferlerde bunu edwards dada yapmistik neden anlasmaya kulup opsiyonu koymuyoruz? 1+1 yada 1+2 gibi, adam simdi 1 yil kendini gelistirse kaymagini baskasi yiyecek.

Yüzde 90 oyuncudan kaynaklıdir görünen adamin niyeti bir sene kendini gösterip kapağı tekrar Nba'ye atmak burasi tekrar sıçrama yapmak için harika fırsat. Bizi hedeflerimize bu sene için götürsün de gitmek istediği yere gitsin. Biz kısa vadeli dusunelim

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #18546 : 05 Ağustos 2024, 17:18:17 »
Kulüp kaynaklı da olabilir. Daha önceki benzer durumlarda oyuncular tutmayınca elden çıkarmada yaşanan sıkıntıları dikkate alınca. Neyse hayırlısı.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #18547 : 05 Ağustos 2024, 18:37:23 »

Ben genel olarak transferlerden memmunum.Obra sonraki en iyi transfer dönemi.Sadece kısa karşısında kalacak ve pota koruyacak oyuncu ihtiyacı karşılanmazsa çarşı karışır.Bu riske girmezler diye düşünüyorum.
Pazarı olmayan spor dalı oldu basketbol.Oyuncu bulmak gerçekten çok zor.

Muhtemelen Pierre gidecek, Samanic'i onun yerine aldıklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #18548 : 05 Ağustos 2024, 19:17:53 »
Güney Sudan’ da iyi oyuncular var, 🇺🇸 gibi atletikler.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18549 : 05 Ağustos 2024, 23:05:55 »
Ben genel olarak transferlerden memmunum.Obra sonraki en iyi transfer dönemi.

Şu âna kadarki transferlere bakarak; Obra sonrası en kötü transfer dönemi. Zagars'ı saymazsak elde oyun kurucu yok. Sertaç'ı saymazsak elde 5 numara yok ki Sertaç'ı saysak ne saymasak ne.

Peki ne var? Yüzlerce 2, 3 ve 4 numaramız var. Böyle kadro mühendisliği olmaz kardeşim.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18550 : 05 Ağustos 2024, 23:13:38 »
Şu âna kadarki transferlere bakarak; Obra sonrası en kötü transfer dönemi. Zagars'ı saymazsak elde oyun kurucu yok. Sertaç'ı saymazsak elde 5 numara yok ki Sertaç'ı saysak ne saymasak ne.

Peki ne var? Yüzlerce 2, 3 ve 4 numaramız var. Böyle kadro mühendisliği olmaz kardeşim.
barthel, eddie, johnny hamilton aldığımız transfer döneminden kötü mü yani :D bayılıyosunuz vur dedik mi öldürmeye.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18551 : 05 Ağustos 2024, 23:38:41 »

El sampiyonu Pao'ya kök söktüren takımın en gözde 2 oyuncusunu transfer ettik. El'in tecrubelisi Melli'yi, Nba'den Luka'yı yine Milano'dan asker diye tabir edebileceğimiz Hall'i transfer ettik. Daha ne yapsin yönetim 5 numara için de ugrasiliyormus sadece 1 numarada Zagars'in istenileni verebilecek mi o noktada soru işareti var. Ben yönetimden razıyım şu noktada yigidin hakkini teslim edelim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18552 : 06 Ağustos 2024, 00:36:22 »
barthel, eddie, johnny hamilton aldığımız transfer döneminden kötü mü yani :D bayılıyosunuz vur dedik mi öldürmeye.

Senin bana bir şey demene gerek yok. En başından beri gömen ve hatta ''oyun kurucu alınmazsa bu takım f8 yapamaz'' diye iddia eden ilk kişiyim bu forumda. İddiamın da arkasındayım. Pek bi meraklıydınız Gudu'yu 1 numaraya yazmaya. Hepimiz buradayız görücez oyun kurucusu Gudu olan takım ligi nerede bitirecek.

Her zaman derim oyun kurucun kadar konuşursun. Senin elinde baba bir oyun kurucu yok. Yetmezmiş gibi Fiziğini koyacak 5 numaran yok ve hatta kısa karşısında kalacak uzunun hiç yok. Çember savunacak uzunun da mevcut değil.

Samanic mi elzemdi yoksa özelliklerini saydığım 5 numara mı? Hall mu gerekliydi yoksa L.Brown kalibresinde baba bir oyun kurucu mu?

Takımda 1 ve 5 yokken içiniz rahatsa diyecek sözüm yok sizlere. Bu lâflarım BenFener46 için de geçerli.

Haa yönetim iyi bir 1 ve 5 numara getirir, o zaman başka konuşuruz ama şu an bu kadroyla f8 yapamayız.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18553 : 06 Ağustos 2024, 01:21:51 »
Şimdi oncelikle sunu anlamak lazim bence tamamen guard transferi olmamasi sarasla alakali bir durum eski usul oyun kurucu yerine skorer atlet bir 1-2 rotasyonu kurmaya karar verdigi cok belli ve ben bu hamleyi cogu kisinin aksine dogru ve modern goruyorum.Bu kararin sezon icinde dogru olup olmadigini gorucez.

Bence cok iyi bir transfer donemi geciriyoruz.

Baldwin suanda ligin en iyi 3-4 kisasindan biri

Hall yetenekli ve savasci bir oyuncu iyi bir organizasyonun icinde bir seviye atlamaya cok uygun oldugunu dusunuyorum.

Bonzie alinabilcek en iyi forvetlerden biri tartismasiz bence.

Melli tecrubesiyle ve oyun bilgisiyle cok iyi bir tamamlayici.

Samanic bu zar işte tutarsa cok farkli seyler konusabiliriz.Kesinlikle bir fark yaratacaktir.

Bu donemde tek elestiricegim sey hala uzun alinmamasi ve ismi gecen oyuncularin bana yeterli gelmemesi.Burda net sahada 20
dakika katki alinabilcek sert ve caydirici bir uzun lazim.Ayrica boyunun ve fizigininde undersize kalmamasi lazim.

Omer faruk gelirse beni cok memnun eder.Hem turk hemde fark yaratabilir.Ayrica sezon icersindede duruma gore 1 eklemeye şans tanir.

Transfer doneminin gayet iyi ve verimli gectigini dusunuyorum umarim saglam bir uzunla taclandiririz.

Ayrica burda ki bazi abilerimiz guard konusuna cok takilmis fakat modern basketbolda skorer kimlik-atletizm bunlar guardlarda cok onemli bizimde guard rotasyonumuz hem sert hem atlet hem skorer bunu da unutmayalim.Forvetlerimizin oyun aklida oyun yonlendirmeye ve ordan destek atmaya cok uygun.Yetenek citasi arttikca tempo artar tempo arttikca skor artar.Basketbol artik uzun setlerle oynanan bir oyundan ziyade daha hizli gecisken bir hal aldi.Bakmayin avrupada oyuncu kitligi oldugundan oturu yok sloukas-calathes gibi isimlerin hala ederinden fazla degerleri var ki (bunuda hakediyorlar.)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18554 : 06 Ağustos 2024, 03:32:39 »
Senin bana bir şey demene gerek yok. En başından beri gömen ve hatta ''oyun kurucu alınmazsa bu takım f8 yapamaz'' diye iddia eden ilk kişiyim bu forumda. İddiamın da arkasındayım. Pek bi meraklıydınız Gudu'yu 1 numaraya yazmaya. Hepimiz buradayız görücez oyun kurucusu Gudu olan takım ligi nerede bitirecek.

Her zaman derim oyun kurucun kadar konuşursun. Senin elinde baba bir oyun kurucu yok. Yetmezmiş gibi Fiziğini koyacak 5 numaran yok ve hatta kısa karşısında kalacak uzunun hiç yok. Çember savunacak uzunun da mevcut değil.

Samanic mi elzemdi yoksa özelliklerini saydığım 5 numara mı? Hall mu gerekliydi yoksa L.Brown kalibresinde baba bir oyun kurucu mu?

Takımda 1 ve 5 yokken içiniz rahatsa diyecek sözüm yok sizlere. Bu lâflarım BenFener46 için de geçerli.

Haa yönetim iyi bir 1 ve 5 numara getirir, o zaman başka konuşuruz ama şu an bu kadroyla f8 yapamayız.

Genel anlamiyla uzulerek katiliyorum.
Cumlenin sonunu yapamayiz la bitiremem, hatta F8 zorda olsa yapariz ama F4 yapmasi biraz hayal derim. Yani yine kucuk takimlari yeneriz. Sonucta Euroleage de guc olarak 9-10. siralardadir bu takim. Ama belirleyici olacak olan Real, Monaco, Armani ve Pana gibi maclari aklima etirdigimde...   bu kadro ile pek olasi degil gibi geliyor.

Eksiklar konusunda. Iki pozisyon birden acil diyemem ama en azindan bir Pivot acil gibi geliyor. Ha keske Sertac Barca oncesi formuna donse, yada Melli 4 yas daha genc olsa. Ama hepimiz biliyoruz ki; bu bir hayal.

Oyun kurucu konusunda Gudu ile degil ama Melli katkisi ile (8-10 dakika efektif kullanarak) belli maclarda cozebiliriz. Birde Hall ve Baldwin in katkilari oyun hizini arttirmasi ve oyun kurucu rolune destegi konusunda umitliyim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....