Senin bana bir şey demene gerek yok. En başından beri gömen ve hatta ''oyun kurucu alınmazsa bu takım f8 yapamaz'' diye iddia eden ilk kişiyim bu forumda. İddiamın da arkasındayım. Pek bi meraklıydınız Gudu'yu 1 numaraya yazmaya. Hepimiz buradayız görücez oyun kurucusu Gudu olan takım ligi nerede bitirecek.
Her zaman derim oyun kurucun kadar konuşursun. Senin elinde baba bir oyun kurucu yok. Yetmezmiş gibi Fiziğini koyacak 5 numaran yok ve hatta kısa karşısında kalacak uzunun hiç yok. Çember savunacak uzunun da mevcut değil.
Samanic mi elzemdi yoksa özelliklerini saydığım 5 numara mı? Hall mu gerekliydi yoksa L.Brown kalibresinde baba bir oyun kurucu mu?
Takımda 1 ve 5 yokken içiniz rahatsa diyecek sözüm yok sizlere. Bu lâflarım BenFener46 için de geçerli.
Haa yönetim iyi bir 1 ve 5 numara getirir, o zaman başka konuşuruz ama şu an bu kadroyla f8 yapamayız.
Genel anlamiyla uzulerek katiliyorum.
Cumlenin sonunu yapamayiz la bitiremem, hatta F8 zorda olsa yapariz ama F4 yapmasi biraz hayal derim. Yani yine kucuk takimlari yeneriz. Sonucta Euroleage de guc olarak 9-10. siralardadir bu takim. Ama belirleyici olacak olan Real, Monaco, Armani ve Pana gibi maclari aklima etirdigimde... bu kadro ile pek olasi degil gibi geliyor.
Eksiklar konusunda. Iki pozisyon birden acil diyemem ama en azindan bir Pivot acil gibi geliyor. Ha keske Sertac Barca oncesi formuna donse, yada Melli 4 yas daha genc olsa. Ama hepimiz biliyoruz ki; bu bir hayal.
Oyun kurucu konusunda Gudu ile degil ama Melli katkisi ile (8-10 dakika efektif kullanarak) belli maclarda cozebiliriz. Birde Hall ve Baldwin in katkilari oyun hizini arttirmasi ve oyun kurucu rolune destegi konusunda umitliyim.