Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2596165 defa)

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20115 : 17 Ocak 2025, 14:48:43 »
Baldwinden verim alamıyorsun
Colsondan verim alamiyorsun

Pierre i gözden cikarmissin

Elindeki kadrodan fayda alabiliyor mu ki.

Shields çok iyi oyuncu , kronik sakat, her sene çok fazla mac kaciriyor

Bolmaranin iyi özellikleri var da Bolmaro ne allasen.

Yaz boyu peşinden koştuğun Nebo sakat zaten, milano hiç katkı alamadı bile

Poirier Efes’te dalgali performans gösteriyor , bununla birlikte vasat bir oyuncu.

Poirier dediğin oyuncu Motleyden iyi oyuncu mu da Poiriere kafayı takmissin.

Motley i gönderip Poirier peşinde koşan adamın oyun aklından şüphe duyarım.

Poirier istikrarsız ve üzerine çember koruyucu adam da değil. Oyun zekasını da beğenmiyorum. Bugün çok iyi oynayıp yarın yoklari oynayabilecek potansiyel.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #20116 : 17 Ocak 2025, 14:56:24 »
Bruno NBA takasın son günü olan 8 Şubata kadar izin istemiş  ;D

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20117 : 17 Ocak 2025, 15:15:04 »

Poirier dediğin oyuncu Motleyden iyi oyuncu mu da Poiriere kafayı takmissin.

Motley i gönderip Poirier peşinde koşan adamın oyun aklından şüphe duyarım.

Poirier istikrarsız ve üzerine çember koruyucu adam da değil. Oyun zekasını da beğenmiyorum. Bugün çok iyi oynayıp yarın yoklari oynayabilecek potansiyel.
Motley vs Poirier olayına girene kadar her şeye yorumdur gözüyle bakıyordum. Ama bu noktada bence saçmalama hakkını doldurdun değerli dostum :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20118 : 17 Ocak 2025, 15:25:55 »
Niye hater'lık olsun. Adamın Barca'da yaptığı kadrolar da ortada. Düşük profilli takım hocası işte. Beğendiği oyuncular kabiliyetsiz. 28 kere F4 oynayıp hepsini kaybetmiş. Bizde de kaybetmeye devam edecek bu kafayla. Yönetime vurmak moda oldu. Jesus kimi isterse aldılar, Mourinho kimi isterse aldılar, bu Madar'ı istemedi, gönderdiler; Zagars'ı tutup geri getirdiler. Bunların hepsini Saras istemiştir, adım gibi eminim. Barca yönetimi de mi düşmandı Saras'a da tarihin en kabız Barca'larını yarattı?
Sarasın tedrisatından geçmiş bir çok oyuncu var bugün hala NBA ya da EL de oynayan. Bazısı üst düzey, bazısı önemli rollerde oynuyor. Yönetici-eğitici tarzıyla, Saras'a giydirilmeye çalışılan gömleği anlamıyorum. Obra sonrası o kadar adam geldi kaç tanesi bir tuğla koyup da yükseltti bizi? Barca dönemlerinde, takip edenler bilir transfer özgürlüğü olmayan bir yapıda Navarro ekseninde dönen bir takımda çalıştı. Çoğu transferi ya Navarro baskısı ya da Pesic know-howı yaptırdı.

Bunca muhalefete, sakata ve içerden kuyusunun kazılmasına rağmen bence de bu haliyle bile fena iş çıkarmıyor...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20119 : 17 Ocak 2025, 15:37:34 »
barçanın kadrosu hazırdı abi. sarasın aldırdıkları exum vesely kalinic satoransky sertaç falan. calathes yerine satoranksy alması etkisiz bi hamleydi. onun dışında kadroyu saras kurdu demek saçma sapan bi şey. ayrıca kadroyu koç kuruyosa da yönetimin iradesizliği. tamamen koça transfer mi bırakılır? adamın kariyerine bakıyosun her takımında bi tane saf oyun kurucuyla oynamış. bu sezon niye böyle değil? kendi istemediyse rezillik, ama bu takımın bi heyeti yok mu bize guard lazım diyecek? he isteyip de alamadılarsa bu da yönetimin beceriksizliği. saras için sahaya bakmalı ve sezon sonunu görmeliyiz. şampiyon koç diye getirdiğimiz bi önceki antrenör şu an eurocupta abi yani sarası bu kadar kolay harcamamalıyız.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20120 : 17 Ocak 2025, 16:12:50 »
barçanın kadrosu hazırdı abi. sarasın aldırdıkları exum vesely kalinic satoransky sertaç falan. calathes yerine satoranksy alması etkisiz bi hamleydi. onun dışında kadroyu saras kurdu demek saçma sapan bi şey. ayrıca kadroyu koç kuruyosa da yönetimin iradesizliği. tamamen koça transfer mi bırakılır? adamın kariyerine bakıyosun her takımında bi tane saf oyun kurucuyla oynamış. bu sezon niye böyle değil? kendi istemediyse rezillik, ama bu takımın bi heyeti yok mu bize guard lazım diyecek? he isteyip de alamadılarsa bu da yönetimin beceriksizliği. saras için sahaya bakmalı ve sezon sonunu görmeliyiz. şampiyon koç diye getirdiğimiz bi önceki antrenör şu an eurocupta abi yani sarası bu kadar kolay harcamamalıyız.

bolmaro’yu istiyordu saras oyun kurucu pozisyonuna.
bonservis işini çözemediler.
al sana devon hall dediler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20121 : 17 Ocak 2025, 16:49:30 »
bolmaro’yu istiyordu saras oyun kurucu pozisyonuna.
bonservis işini çözemediler.
al sana devon hall dediler.
Arkadas ne boş konuşuyorsunuz ya. Heee tamam saras  hic bir takimda istedigi adamlari alamadı, almadılar, oyuncularin tamamini klupler alıp, kes sesini bunlarla oynayacaksin dediler. O da kabul edip kafasını one eğip tamam dedi.  Barcadan hayesi, calathesi falan kovan da yöneticilerdi yada fenerden papayi, calathesi gönderen saras istemedigi halde şube yöneticileriydi. Su anki fenerbahce takimini da saras kurmadı. Derya dedi ki takim bu ,oyuncular bu, işine geliyorsa.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #20122 : 17 Ocak 2025, 17:27:33 »
Motley vs Poirier olayına girene kadar her şeye yorumdur gözüyle bakıyordum. Ama bu noktada bence saçmalama hakkını doldurdun değerli dostum :)

Bir maçta 2 sayı bir maçta 10 sayı atan istikrarsız oyuncu mu Motleyden iyi ?

Motley takımdan uzak olunca çok çabuk unuttunuz herhalde. Motleynin en büyük problemi oyun aklının zayıf olması, bu yüzden erken faul problemine girmesi ve savunması idi. Hücumda dominant bir adamdı. Eurocupta yine çok iyi yol geçiriyor.

Motley verilip Poiriere gidilmez. Oturuya gidersin anlarım. Bos is. Tavaresin arkasında durmaktan ileri gidemeyen kariyer. Efes’te de vasat .

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20123 : 17 Ocak 2025, 18:09:32 »
Arkadas ne boş konuşuyorsunuz ya. Heee tamam saras  hic bir takimda istedigi adamlari alamadı, almadılar, oyuncularin tamamini klupler alıp, kes sesini bunlarla oynayacaksin dediler. O da kabul edip kafasını one eğip tamam dedi.  Barcadan hayesi, calathesi falan kovan da yöneticilerdi yada fenerden papayi, calathesi gönderen saras istemedigi halde şube yöneticileriydi. Su anki fenerbahce takimini da saras kurmadı. Derya dedi ki takim bu ,oyuncular bu, işine geliyorsa.
bu seneye kadar adam yerine koymuyodun hayesi barçadan yolladı diye herife laf ediyorsun şimdi. e o zaman gsden önce zalgirise ordan kendiyle beraber barçaya da götüren bu adam değil mi. larkinle poirieri istedi bugün ikisi de efeste oynuyor. maysi işi gücü bırakıp saras scout edip özel olarak mı istemiş? sen koçunun istediğini alamayıp önüne de saçma sapan adamlar getirirsen adam da tabi transfer istemiyorum noktasına gelir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20124 : 17 Ocak 2025, 18:12:37 »
Bir maçta 2 sayı bir maçta 10 sayı atan istikrarsız oyuncu mu Motleyden iyi ?

Motley takımdan uzak olunca çok çabuk unuttunuz herhalde. Motleynin en büyük problemi oyun aklının zayıf olması, bu yüzden erken faul problemine girmesi ve savunması idi. Hücumda dominant bir adamdı. Eurocupta yine çok iyi yol geçiriyor.

Motley verilip Poiriere gidilmez. Oturuya gidersin anlarım. Bos is. Tavaresin arkasında durmaktan ileri gidemeyen kariyer. Efes’te de vasat .
motleyi ben olsam ben de tutardım ama euroleaguede hem sahada kalamıyo hem de çember koruyabilen bi adam değil. hücumda çok potansiyelli ama eurocup yıldızı.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #20125 : 17 Ocak 2025, 18:18:09 »
Yapılması gereken Motley nin önüne veya arkasına çember koruyucu alip yedeklemekti. Bu sene de adları anılmıştı, seneye ataman vs çekerse şaşırmamak lazım. Ama Saras beyefendi oyunculardan faydalanmak yerine direk üstünü çiziyor. Sonra da sertac boban birch e kaliyorsun işte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20126 : 17 Ocak 2025, 18:25:04 »
queta adı çıkmıştı yazın başında. onu alabilseler kendilerini aşacaklardı da nerdeee. bu herifler 2 sene önce 6 ay darius thompsonla papagiannisin peşinden koştu birini yine efese kaptırdılar diğerini de zar zor alabildiler. fenerbahçe gibi bi kulübün bu kadar zor transfer bitirebilmesi veya yapamaması rezalet bi durum. şimdi de aynısı bruno fernandoda yaşanıyo.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 18:26:40 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20127 : 17 Ocak 2025, 18:46:08 »
daha ne saçmalıklar okuyacağız acaba merak içindeyim.

papagiannis aranıyor, 2 sene sövdükleri calathes badem gözlü oldu ki sakatlıktan yeni çıktı, bu sezon 3 maç oynadı adam daha.

yazmış olmak için yazmamak lazım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #20128 : 17 Ocak 2025, 18:46:25 »
bu seneye kadar adam yerine koymuyodun hayesi barçadan yolladı diye herife laf ediyorsun şimdi. e o zaman gsden önce zalgirise ordan kendiyle beraber barçaya da götüren bu adam değil mi. larkinle poirieri istedi bugün ikisi de efeste oynuyor. maysi işi gücü bırakıp saras scout edip özel olarak mı istemiş? sen koçunun istediğini alamayıp önüne de saçma sapan adamlar getirirsen adam da tabi transfer istemiyorum noktasına gelir.
Hayes ile saras ne alaka. Alginda sorun var senin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Koçun istediğini alamayıp istemediklerini aldıkları gibi bir şehir efsanesini sirf saras güzellemesi yapmak için uydurup durmayın.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #20129 : 17 Ocak 2025, 18:47:40 »
daha ne saçmalıklar okuyacağız acaba merak içindeyim.

papagiannis aranıyor, 2 sene sövdükleri calathes badem gözlü oldu ki sakatlıktan yeni çıktı, bu sezon 3 maç oynadı adam daha.

yazmış olmak için yazmamak lazım.
Aynen iki mac siktirsin gitsin diyip iki maç sonra tasaklarini yalamamak lazım sarasin.