Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2596264 defa)

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20100 : 17 Ocak 2025, 09:18:19 »
Fenerbahce'nin bruno'ya falan ihtiyaci yok. Saras ile ömürlük sozlesme yapalım. Zagars, hall, mays, erik, birch, boban gibi adamlarla bile bunları yapan bir adamın eline tüm imkanlari vermek hatta şubenin tek yetkilisi yapmak lazım.

buraya kadar çok güzel yazmışsın.
her kelimesi gerçek.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20101 : 17 Ocak 2025, 09:45:51 »
Saras-Yannier-Sertac arasinda en gunahsizi Saras..... ama hepsi kral olur o kovulur.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20102 : 17 Ocak 2025, 10:40:20 »
Saras'ın nesi günahsız tam olarak yaw? Daha iyisini almıyorsa eldekileri göndermesi hataydı zaten her şeyden önce. Papa tam da sene sonu katkı veriyorken neden gönderildi? Calathes'i niye tutmak istemedi? Şu Zagars için mi? Sene başı kupa maçına ayakta duramayan, bugün de gönderdiği Boban ile çıkıp kupayı veren Saras değil miydi? Birkaç ay öncesine kadar Khem Birch'ten ziyade Boban'ı tercih eden ve takımda tutacağı söylenen de o değil miydi?

O zaman suçu biraz da kendisinde arasın. Adamın yaptığı takım, baştan aşağıya fiyasko. Bakmayın Efes filan başı kesilmiş tavuk gibi senelerdir, o yüzden kupa mupa alıyoruz yerelde de. Beğenmeyip gönderdiği Hayes bu seviyelere çıkmasa rüyasında görürdü Saras kupa filan.

Kötü hoca demiyorum ama bize iyi kadro yapıp yetenekli oyunculara alerji duymayacak bir hoca lazım. Buna 100 milyon bütçe ver, Zagars yerine Magars alır. Ona 12'şer dakika oynatacağı bir sürü piyon lazım.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 10:41:16 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20103 : 17 Ocak 2025, 11:43:39 »
Şimdi bu Saras geçen sene iki kupa artı F4 yaptı, bu sene süper kupayı kaybetti, lig henüz bitmedi, EL de devam ediyor. Kağıt üstünde gayet başarılı. Sene sonu olup da spnucu görmeden kendisinden ne istiyorsunuz tam olarak?

Uzun mevzusuna gelirsek de, hiç bir güç bana Saras'ın uzun istemediğini inandıramaz. Bir grup beceriksiz gene geldi şubeye oturdu. Karataş'tan beridir bu seviye beceriksiz görmemiştik.

Bazen tercihleri beni de delirtiyor ama mesele koç meselesi değil arkadaşlar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20104 : 17 Ocak 2025, 12:11:30 »
Şimdi bu Saras geçen sene iki kupa artı F4 yaptı, bu sene süper kupayı kaybetti, lig henüz bitmedi, EL de devam ediyor. Kağıt üstünde gayet başarılı. Sene sonu olup da spnucu görmeden kendisinden ne istiyorsunuz tam olarak?

Uzun mevzusuna gelirsek de, hiç bir güç bana Saras'ın uzun istemediğini inandıramaz. Bir grup beceriksiz gene geldi şubeye oturdu. Karataş'tan beridir bu seviye beceriksiz görmemiştik.

Bazen tercihleri beni de delirtiyor ama mesele koç meselesi değil arkadaşlar.

Bu kulübün direkt F4 takımı yapacak parası, bütçesi var. Madrid filan şu haldeyken kupaya almaya namzet bir takım da yapılabilecekken işte, ligi kupayı alırız, Avrupa'da da F4 yapalım da sonuncu da olsak başarı deriz temalı, eksik takımlar yapılıyor. Bunun müsebbibi direkt olarak Saras olmayabilir. Fakat adam düşük profilli bir takım kurma peşinde hep işte, görüyoruz transferleri.

Bu zihniyet değişmedikçe biz bir daha Avrupa'da kupa filan alamayız. Pao Avrupa sonuncusuyken bir anda zirveye çıktı ve orada da muhtemelen kalıcılar birkaç sene daha. Aynısını Efes de yapmıştı. Ricky Ledo ile filan sürünürken Avrupa'yı domine etti senelerce. Demek ki 40 sene yapı kurmaya, sürekli "seneye" demeye gerek yok.

F4'a kalıp sonuncu olsak da mesele değil, favorilerden olmasak da olur kafası bana göre değil. Paran yoktur, anlarım. Var ama Zagars, Boban filan uğraşıyorsak, anlayamam. Yok ise de var demesin, biz bir daha zirveye çıkamayacağız, hedefimiz yerel densin, bir şey demem. Ama öyle de söylenmiyor.

Saras veya şube... Bu yapının değişmesi lazım. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmak istiyorsa tabii... Türkiye kupası kasıyorsak bilmiyorum ama onu da söylesinler.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 12:12:20 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20105 : 17 Ocak 2025, 12:17:17 »
Saras'a sezon sonu sormuşlardır herhalde; Motley & Papa Out, Birch & Boban in. O da kesin gözleri fal taşı gibi açılmış, daha ne isterim demiştir!

Motley & Papa out => Poirirer & Melli & Samanic in olsa kim razı gelmezdi. Samanicin ve Birch ün durumları ortada.

Ayrıca, gidip sistemine uymayan ya da kullanmayacağı bir oyuncuyu aldırdığında; sen - ben - çoğumuz sormayacak mı, sen aldırdın şimdi takım niye oynamıyor diye. Yöneticiyle, teknik profesyonel uyumlu değilse, bu sorunu her zaman yaşarsın. Alınamayan her oyuncunu yerine, ikamesi dahi olamayacak yedeklerle pozisyonu doldurmanın sorumlusu koç değil, o transferleri beceremeyen yöneticilerdir.

Şimdi asıl soru şu, SARAS mı yoksa GM + Şube Yöneticisi mi? Hepsini paket yapıp göndermenin kime ne faydası olacak. Gelecek GM, Sarastan iyisini nerede, hangi koşulda bulacak. Ben anlamıyorum, bu Saras "hater" lığını...

Bana kalsa, şu dakika kimsenin ipini çekmek istemem. GM i gönderdiğinde de şubede değişiklik yaptığında da, koçu değiştirdiğinde de, oyuncu gurubuna verdiğin mesaj, şu an'a kadar yapılanlar yanlıştı, şimdi düzeltin bakalım olacak. Kaç tane FB nin evladı var takımda da elini taşın altına koyacak, takımı sırtlayacak vs..

Sene sonu, Sertaç bey de, Derya bey de, gitsinler ne halleri varsa görsünler. Bu şube yıllardır, onların yönetim biçimiyle ne kadar yol alınabileceğini fazlasıyla deneyimledi.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 12:18:56 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20106 : 17 Ocak 2025, 14:01:39 »
Saras'a sezon sonu sormuşlardır herhalde; Motley & Papa Out, Birch & Boban in. O da kesin gözleri fal taşı gibi açılmış, daha ne isterim demiştir!

Motley & Papa out => Poirirer & Melli & Samanic in olsa kim razı gelmezdi. Samanicin ve Birch ün durumları ortada.

Ayrıca, gidip sistemine uymayan ya da kullanmayacağı bir oyuncuyu aldırdığında; sen - ben - çoğumuz sormayacak mı, sen aldırdın şimdi takım niye oynamıyor diye. Yöneticiyle, teknik profesyonel uyumlu değilse, bu sorunu her zaman yaşarsın. Alınamayan her oyuncunu yerine, ikamesi dahi olamayacak yedeklerle pozisyonu doldurmanın sorumlusu koç değil, o transferleri beceremeyen yöneticilerdir.

Şimdi asıl soru şu, SARAS mı yoksa GM + Şube Yöneticisi mi? Hepsini paket yapıp göndermenin kime ne faydası olacak. Gelecek GM, Sarastan iyisini nerede, hangi koşulda bulacak. Ben anlamıyorum, bu Saras "hater" lığını...

Bana kalsa, şu dakika kimsenin ipini çekmek istemem. GM i gönderdiğinde de şubede değişiklik yaptığında da, koçu değiştirdiğinde de, oyuncu gurubuna verdiğin mesaj, şu an'a kadar yapılanlar yanlıştı, şimdi düzeltin bakalım olacak. Kaç tane FB nin evladı var takımda da elini taşın altına koyacak, takımı sırtlayacak vs..

Sene sonu, Sertaç bey de, Derya bey de, gitsinler ne halleri varsa görsünler. Bu şube yıllardır, onların yönetim biçimiyle ne kadar yol alınabileceğini fazlasıyla deneyimledi.

Niye hater'lık olsun. Adamın Barca'da yaptığı kadrolar da ortada. Düşük profilli takım hocası işte. Beğendiği oyuncular kabiliyetsiz. 28 kere F4 oynayıp hepsini kaybetmiş. Bizde de kaybetmeye devam edecek bu kafayla. Yönetime vurmak moda oldu. Jesus kimi isterse aldılar, Mourinho kimi isterse aldılar, bu Madar'ı istemedi, gönderdiler; Zagars'ı tutup geri getirdiler. Bunların hepsini Saras istemiştir, adım gibi eminim. Barca yönetimi de mi düşmandı Saras'a da tarihin en kabız Barca'larını yarattı?
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 14:03:05 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20107 : 17 Ocak 2025, 14:23:44 »
Niye hater'lık olsun. Adamın Barca'da yaptığı kadrolar da ortada. Düşük profilli takım hocası işte. Beğendiği oyuncular kabiliyetsiz. 28 kere F4 oynayıp hepsini kaybetmiş. Bizde de kaybetmeye devam edecek bu kafayla. Yönetime vurmak moda oldu. Jesus kimi isterse aldılar, Mourinho kimi isterse aldılar, bu Madar'ı istemedi, gönderdiler; Zagars'ı tutup geri getirdiler. Bunların hepsini Saras istemiştir, adım gibi eminim. Barca yönetimi de mi düşmandı Saras'a da tarihin en kabız Barca'larını yarattı?

yönetimin adam olsaydı da poirier’i efes’e kaptırmasaydı. bolmaro ile shields’ın bonservis problemlerini çözseydi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20108 : 17 Ocak 2025, 14:26:12 »
yönetimin adam olsaydı da poirier’i efes’e kaptırmasaydı. bolmaro ile shields’ın bonservis problemlerini çözseydi.

Haklısın ama hangi hoca her istediğini alabiliyor ki? Elinde Baldwin var, verim alamıyor. Sakatlandı diyeceksin ama öncesinde de rezildi bu adam. Shields gelse eminim o da sakatlıktan başını kaldıramazdı. Dünyada Bolmaro'dan başka guard yok da mı Zagars'a mecbur kaldık. Diyorum ya, adam düşük profil oyunculara kafayı takmış. İlle o, yoksa yok diyor herhalde.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20109 : 17 Ocak 2025, 14:27:14 »
Haklısın ama hangi hoca her istediğini alabiliyor ki? Elinde Baldwin var, verim alamıyor. Sakatlandı diyeceksin ama öncesinde de rezildi bu adam. Shields gelse eminim o da sakatlıktan başını kaldıramazdı. Dünyada Bolmaro'dan başka guard yok da mı Zagars'a mecbur kaldık. Diyorum ya, adam düşük profil oyunculara kafayı takmış. İlle o, yoksa yok diyor herhalde.

yönetimin adam olsun, micic’i ikna etsin sezon sonu, istemezse sövelim saras’a.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #20110 : 17 Ocak 2025, 14:32:17 »
Kagit üzerinde sonuç odakli bakacak olursan, ligde ikinciyiz. Saras başarılı duruyor.
Sahada bakıyorsun rezil oyun sahada, sıralama ise tam aksini gösteriyor.

Saras antrenörlük kariyerinde 5 kere yanilmiyorsam f4 yapti, 4 ünde yarı finalde kaybetti.

Neden çünkü onun oyun tartıyla şampiyon olamazsın.

Hatalara izin vermeyen, sürekli diktatörlük taslar gibi oyun tarziyla normal sezonda başarı gelebilir. Takım kötü savunma yapmıyor genel olarak çünkü, rakibe iyi hatırlanıp iyi savunma yaptığı maçlar var.Set temposu çok düsük.

Ama hücum o kadar korkunç ki Hayesin bireysel sut performansına bağlı olarak takim 60 sayı da atabilir 90 da. O yüzden gidip maçlardan 30 fark yiyorsun.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20111 : 17 Ocak 2025, 14:35:57 »
takım sezon başından beri en iyi ihtimalle 3 kişilik guard rotasyonuyla çıkıyor maçlara, ki onların biri de mays, millet iyi basketbol bekliyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20112 : 17 Ocak 2025, 14:37:31 »
yönetimin adam olsun, micic’i ikna etsin sezon sonu, istemezse sövelim saras’a.

Saras'ın başarılı olsun diye Lebron James de istersin sen şimdi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20113 : 17 Ocak 2025, 14:40:55 »
Saras'ın başarılı olsun diye Lebron James de istersin sen şimdi.

şu cümle sana ait.

Diyorum ya, adam düşük profil oyunculara kafayı takmış. İlle o, yoksa yok diyor herhalde.

adam olup micic’i ikna etsinler madem, saras istemezse sövelim yüksek profil oyuncu istemediği için.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20114 : 17 Ocak 2025, 14:45:08 »
Saras yuksek profilli, hedefi olan takımlardan her zaman kovulur. Biz o tarz bir takim miyiz, asıl sorulması gereken bu?