Saras'a sezon sonu sormuşlardır herhalde; Motley & Papa Out, Birch & Boban in. O da kesin gözleri fal taşı gibi açılmış, daha ne isterim demiştir!
Motley & Papa out => Poirirer & Melli & Samanic in olsa kim razı gelmezdi. Samanicin ve Birch ün durumları ortada.
Ayrıca, gidip sistemine uymayan ya da kullanmayacağı bir oyuncuyu aldırdığında; sen - ben - çoğumuz sormayacak mı, sen aldırdın şimdi takım niye oynamıyor diye. Yöneticiyle, teknik profesyonel uyumlu değilse, bu sorunu her zaman yaşarsın. Alınamayan her oyuncunu yerine, ikamesi dahi olamayacak yedeklerle pozisyonu doldurmanın sorumlusu koç değil, o transferleri beceremeyen yöneticilerdir.
Şimdi asıl soru şu, SARAS mı yoksa GM + Şube Yöneticisi mi? Hepsini paket yapıp göndermenin kime ne faydası olacak. Gelecek GM, Sarastan iyisini nerede, hangi koşulda bulacak. Ben anlamıyorum, bu Saras "hater" lığını...
Bana kalsa, şu dakika kimsenin ipini çekmek istemem. GM i gönderdiğinde de şubede değişiklik yaptığında da, koçu değiştirdiğinde de, oyuncu gurubuna verdiğin mesaj, şu an'a kadar yapılanlar yanlıştı, şimdi düzeltin bakalım olacak. Kaç tane FB nin evladı var takımda da elini taşın altına koyacak, takımı sırtlayacak vs..
Sene sonu, Sertaç bey de, Derya bey de, gitsinler ne halleri varsa görsünler. Bu şube yıllardır, onların yönetim biçimiyle ne kadar yol alınabileceğini fazlasıyla deneyimledi.