Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2596414 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20085 : 15 Ocak 2025, 03:50:04 »
Real teklifi verdiğine gore biraz zor diyebiliriz Bruno Fernando isine...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #20086 : 15 Ocak 2025, 07:58:21 »
Luka Samanic vs Olympiakos 17 dakikada 17 sayı, 4 hava topu, 2 sayı pası ;D

Luka Samanic: “İnsanlar Neler Yaşadığımı Bilmiyor, Kendimle Gurur Duyuyorum”

https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/1765799/luka-samanic-insanlar-neler-yasadigimi-bilmiyor-kendimle-gurur-duyuyorum/

Kısaca Baskonia’da hayata dönmüş gibi duruyor. Futbolcusu olsun basketçisi olsun Fener’e yar olmayan sporcular listesine eklendi.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2025, 08:06:26 Gönderen: agha »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20087 : 15 Ocak 2025, 10:34:30 »
Kızılyıldız maçı için Sırbistan 'da bulunan Marko Guduriç,  kendisine ülkesine dönüp dönmeyeceği konusunda sorulan soruya ; Bunun sır olmadığını, 
ülkesine dönmek ve Kızılyıldız 'da oynamak istediğini hatta bunun an meselesi olduğunu söylemiş.  Tabi bunun için belli şartların oluşması gerektiğini de belirtmiş.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20088 : 15 Ocak 2025, 10:47:31 »
dennis smith jr, real madrid ile imzalıyor.

campazzo, smith, maledon, musa, hezonja

şöyle bir kadro olacaklar sene.

guduric kardeşimizle helalleşelim, lonnie walker gelsin seneye.

kızılyıldız ciddi yatırım yapacak herhalde seneye. umarım micic de oraya gider panathinaikos yerine.

lonnie walker şatt oğlu şart ama.

jokubaitis - baldwin - zagars
walker - hall - onuralp
colson - tarık

şöyle bir şey yapmak lazım yarışmacı olmak için.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20089 : 15 Ocak 2025, 11:00:13 »
Kızılyıldız maçı için Sırbistan 'da bulunan Marko Guduriç,  kendisine ülkesine dönüp dönmeyeceği konusunda sorulan soruya ; Bunun sır olmadığını, 
ülkesine dönmek ve Kızılyıldız 'da oynamak istediğini hatta bunun an meselesi olduğunu söylemiş.  Tabi bunun için belli şartların oluşması gerektiğini de belirtmiş.
2026 ya kadar sözleşmemiz var. Kızılyıldız buy-out ödemezse, bunu 2026 Mart ayında dert edinebilir ya da umutlanacaklar varsa umut edebilirler... Bana kalsa, en olgun dönemine giren deneyimli bir oyuncuyu asla bırakmam, bir 3 yıl daha uzatırdım.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #20090 : 15 Ocak 2025, 14:33:02 »
2026 ya kadar sözleşmemiz var. Kızılyıldız buy-out ödemezse, bunu 2026 Mart ayında dert edinebilir ya da umutlanacaklar varsa umut edebilirler... Bana kalsa, en olgun dönemine giren deneyimli bir oyuncuyu asla bırakmam, bir 3 yıl daha uzatırdım.

Basketbolu iyi bilen ve F8 olsun ya da olmasın kayıtsız şartsız destek veren bir seyircinin önünde öz güvenini tekrar kazanacaktır. Dolayısıyla çarşafa bulaştırma işlerini de azaltacaktır. Ota boka homurdanan bir seyirci önünde Guduric mizacındaki oyuncuların işi çok zor. Bunu aşabilseydi NBA'de tutunabilirdi zaten Bogdan gibi. Zamanında çer çöp vasat denilen Sloukas'ı nasıl izliyorsak şimdi, o zaman gelince de Guduric'i izleriz. Hatta sövenler de çıkar, bizde böyle oynamıyordu falan diye.

İğneyi kendime de batırayım. Ben geçen yıl sövüyordum Motley'e de Papa'ya da. Her ikisini de arıyorum şimdi. Olsalardı galibiyetimiz  +3 fazla olurdu hatta.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20091 : 15 Ocak 2025, 18:35:15 »

İğneyi kendime de batırayım. Ben geçen yıl sövüyordum Motley'e de Papa'ya da. Her ikisini de arıyorum şimdi. Olsalardı galibiyetimiz  +3 fazla olurdu hatta.

Ben de aynı durumdayım.  Papa savunma yapamıyor,  Motley dengesiz diye kızıyordum.  Keşke Calathes ile bırlıkte onlar da kalsaymış. 
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #20092 : 16 Ocak 2025, 00:45:06 »

lonnie walker şatt oğlu şart ama.

https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/1769458/andrea-trinchieri-lonnie-walker-takima-yeterince-yardimci-olmuyor/

Lonnie Walker overrated oyuncu, Trinchieri bile ilk geldiği zamanlarda yaptığı açıklamaların aksine şimdi onu eleştirmeye başlamış.

Savunma düzenini bozmadan kullandıgı şutlar, pasörlüğünün sıfıra yakın olması.. Kendi başına çalıp oynuyor. Savunma düzenini bozmadan şut kullandıgı için aldıgı faul sayısı maç başına sadece 3. Maledon ve Shorts maç başı 6-7 faul alıyor. Bu yüzden Walker çizgiye de az giden bir oyuncu. 14 maçta 40 ft atmış, maç başına 3 ft bir skorer için bayağı düşük bir rakam.
İkilik şut yüzdesi %43, 3lük %36

maç başına 1.5 asist ile oynarken 2 top kaybı yapması bu da sıkıntı.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20093 : 16 Ocak 2025, 12:44:56 »
Murat murathanoğlu nun verdiği bilgiye göre bruno konusunda bizim teklifimiz madridden çok daha iyiymiş.

Şöyle bişey de var bu adam belli ki nba de kalabilme veya gelirse hemen dönebilme derdinde. Madride gitse tavares-ibaka-garuba ile rekabete girecekken bize gelirse muhtemelen o bölgede 1.adam olacak. Daha çok süre alacağı bi takımı tercih etmek ister normal şartlarda
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20094 : 17 Ocak 2025, 00:19:52 »
Bruno madridle anlaşmış diyolar :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #20095 : 17 Ocak 2025, 02:02:52 »
Bruno konusunda elimizden geleni yaptık ;D ;D

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20096 : 17 Ocak 2025, 03:06:50 »
Derya, Sertac, Gherardini derhal istifa edin! Eğer Bruno haberi doğruysa kulübün kapısına dahi yaklaşmayın. 1 senedir beklediğin adami, uğruna pivotsuz oynamayi bile göze alacak kadar gözü dönmüş vaziyette günün sonunda adamı ikna edemiyorsaniz o koltuklari boşuna işgal etmeyin bizim canımızı sıkmayın. İstifa!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20097 : 17 Ocak 2025, 07:38:20 »
bolmaro
poirier
shields
queta
fernando

aylarca uğraşıp, almayı beceremedikleri oyuncular.

derya yannier’in avrupa ve dünya basketbolundaki tanınırlığı nedir? saygınlığı nedir? bağlantıları nasıldır?

derya yannier’in, fenerbahçe gibi avrupa’nın en önemli kulüplerinden birinde genel menajerlik koltuğuna oturacak ne gibi yeterliliği vardır? hangi kariyerine, hangi yetkinliğine istinaden bu göreve getirilmiştir?

yancılarına itoudis’i, saras’ı kötületmek dışında ne iş yapar gm koltuğunda?

fenerbahçe basketbol takımı, uzun yıllar çalışacağı ve büyük başarılar kazanacağı hocasını buldu. idari anlamda eksiklerini gidermesi dışında bir seçeneği yok zirvedeki yerine geri dönmek için.

denenmiş ve başarılı olmuş obradovic modeli var önümüzde. obradovic’in, gherardini’yi getirdiği gibi, hangi gm ve idareciyi istiyorsa saras seçecek, kimlerle çalışmak istiyorsa getirecek gm pozisyonuna.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20098 : 17 Ocak 2025, 08:19:40 »
Fenerbahce'nin bruno'ya falan ihtiyaci yok. Saras ile ömürlük sozlesme yapalım. Zagars, hall, mays, erik, birch, boban gibi adamlarla bile bunları yapan bir adamın eline tüm imkanlari vermek hatta şubenin tek yetkilis yapmak lazım. 10 yil once denenmiş ve başarılı olmuş ama 10 yıldır hiç bir bok yiyemeyen bir obra modeli var önümüzde nede olsa. Long live Saras.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 08:20:19 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20099 : 17 Ocak 2025, 09:13:20 »
Bu Bruno'dan bir halt olmaz gelse de şu saatten sonra. Kimseyi de almazlar, sezon böyle biter. Bari seneye alsalar.