Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2739562 defa)

iloturo, BenFener46, mbatalcelik ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20820 : 28 Mayıs 2025, 14:24:28 »
Başarıya aç prime dönemini bizle yaşayacak oyuncu alalım lütfen.

evet artıkbu riske girebiliriz zaten tecrübeli melli, guduric, mccollum çok oyuncumuz var, hall, bango, baldwin benzeri oyuncular almak lazım, tj shorts çok güzel uyardı buna

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #20821 : 28 Mayıs 2025, 14:50:22 »
Yok artik, o akadar duzgun karakerli adam ararken bu adam subeden sokulmaz.
Ben çok kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum Tarık’la kavga etsede maç içi gerginliğe yoruyorum Doğuş Özdemiroğlu,Göksenin Köksal tarzı bir tip değil.
He zaten Hapoel yıllık 2.5 milyon veriyormuş bu paralar verilmez Hapoel’de değilik bir para kaynağı var. Savaş engeli olmasa herkesi alacaklar heralde

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20822 : 28 Mayıs 2025, 14:51:57 »
nigel ve tarik gittigi senaryoda

micic-guduric
hall-baldwin (mccolum yada wilbekin)
bonzie-onuralp
diallo-jantunen
valanciunas-birch-melli

zagars-bango kiraya verilebilir.ya da birch yerine bango olabilir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20823 : 28 Mayıs 2025, 14:56:30 »
Paris 100 - Dijon 87

Jantunen 20’dakika: 16 sayi 8 ribaund.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20824 : 28 Mayıs 2025, 21:09:35 »
Bu sene sivrilmis vitrinde talibini bekleyen oyuncular bir bir gidiyor ama günün sonunda ettigimiz söz "We trust in Saras". Baldwin, Guduric, Hall, Errick, Colson, Melli, Pierre, Birch şu an için ana iskeletimiz, bu oyuncular kaldigi sürece eklemelerle yine tepelere oynayacağız.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #20825 : 28 Mayıs 2025, 21:26:24 »
Bu sene sivrilmis vitrinde talibini bekleyen oyuncular bir bir gidiyor ama günün sonunda ettigimiz söz "We trust in Saras". Baldwin, Guduric, Hall, Errick, Colson, Melli, Pierre, Birch şu an için ana iskeletimiz, bu oyuncular kaldigi sürece eklemelerle yine tepelere oynayacağız.
Nigel in ayrılacağını düşünmüyorum, onu da ekleyelim
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2025, 21:26:45 Gönderen: akıllıdeli »

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20826 : 28 Mayıs 2025, 21:32:30 »

Kutlamalarda kanaat önderi gibi, basbakan gibi konuştu bizi çok icsellestirdi adaylığını koysa ilk siradan seçilir öylesine kitlelere kabul ettirdi kendini. İnşallah aklini tamamen çelebilecek bir teklif gelmez de bizimle devam eder. Nigel şu an Avrupa'da psikolojik üstünlük sebebidir kalması çok önem arz ediyor.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #20827 : 28 Mayıs 2025, 22:46:28 »
Ozellikle Hall, (ben dahil) gelince laf etmeyen olmadi. Ne isi var, aranan oyun kurucu bu mu, calathes niye gitti vs .... Ama kupayi getiren oyuncu oldu demek abarti olmaz.

Isimden daha cok boyle karakterli, ve ac oyunculari tercih etmek lazim.

Micic mesela buyuk oyuncu ve iyi bir karakter. Ama hala ac mi? o yuregi koyacak mi? Hoca ve ekip gorusmelerde karar verecektir tahminen.

Benim bu sene anladigim;
-Pierre yerine Jantunen geldi
-1 Guard bakiliyor. Shorts hedef, digerleri plase. (tahminen wilbekin ve zagars in durumlari da bu hamleye bagli)
-Tarik ve Hayes in kararina gore 2-3 numara bakilabilir
-Birch yerine bir 5 numara gerekiyor.
-Onuralp geliyor
-Omer Ege de bu sene sure almaya baslar gibi. (U18 turnuvasi onemli, universiteler aklini celebilir)

Sertac-Metecan da sanki miadini doldurdu. Bu sene icin olmasa bile artik degisimi dusunup, uzun turk oyuncu almak lazim. Ama kim olabilir bilemedim. Belki NCAA den samet, berke, cenker gibi bir isim getirilebilir. Genc ve gelisen oyuncu hepsi, bu takimda veteranlari boyle isimlerle desteklemek lazim. (hem maddi olarak daha iyi olur, hemde icinden patlama yapanlar olursa takima katki verir)

Ncaa oyunculara ciddi paralar vermeye başladı. Real Madrid ve Barca altyapısından 5 6 oyuncu falan gitti senelik 1 2 milyon dolar deniyor ücret olarak. Alt yapılari kapatırız konusunun nedeni de buydu. Kısacası Ncaa oyuncu getirme şansımız olduğunu sanmıyorum üstüne Ömer egeyi de kaptırma ihtimalimiz yüksek. Zaten Drafta girip seçmedikleri sürece rekabet şansımız var diğer şekilde yok

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20828 : 28 Mayıs 2025, 23:47:35 »
Nigel gidecek. Kazanmadığı ne kaldı. Orta seviye bir rol ve iyi bir kontrat alarak, Udoh gibi yapacak. NBA  öyledir işte,  bir anda aklını çeler ve büyüsüne kapılırsın… Alışsak iyi olacak :(
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20829 : 29 Mayıs 2025, 00:16:06 »
Şahsen Nıgel'in gitmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Nıgel, karakter olarak farklı bir insan. Öyle pek yönetebileceğiniz, kontrol altına alabileceğiniz bir kişi değil. Hele Euroleague şampiyonu ve MVP olmuş bir Nigel'ın bu yıl daha farklı kafa yapısında olacağını düşünüyorum. İşler iyi gittiğinde problem olmaz ama işler biraz ters gitmeye başladığında başta koç olmak üzere takım içerisindeki bazı oyuncularla problem yaşar gibi geliyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20830 : 29 Mayıs 2025, 08:20:31 »
Ben de tam tersi düşünüyorum. Nigel kendisini tatmin edecek bir rol almadan NBA'e gimek istemeyecektir, Udoh'un yaptığı hatayı yapmayacaktır bence. İstediği bir rol verilir mi, orası muamma tabii.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20831 : 29 Mayıs 2025, 10:39:14 »
oturu için hapoel ile imzalamaya yakın diyor herkes.

senin oturu beklentin duyum mu yoksa temenni mi sinan?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20832 : 29 Mayıs 2025, 11:19:25 »
günün duyumları.

oturu zu hapoel.
kabengele & avramovic zu dubai.
guduric ile panathinaikos ilgileniyor.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20833 : 29 Mayıs 2025, 11:52:18 »
guduricin +1 sene kontrati devreye girmedimi ben bu dedikodulari anlamiyorum yok kizilyildiz pana felan.Oynasin 1 sene seneye gitmek isterse gidilebilir.Guduric gibi bir adami bedavaya felan salmak gibi bir dusuncemiz insallah olmaz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20834 : 29 Mayıs 2025, 12:02:28 »
Ncaa oyunculara ciddi paralar vermeye başladı. Real Madrid ve Barca altyapısından 5 6 oyuncu falan gitti senelik 1 2 milyon dolar deniyor ücret olarak. Alt yapılari kapatırız konusunun nedeni de buydu. Kısacası Ncaa oyuncu getirme şansımız olduğunu sanmıyorum üstüne Ömer egeyi de kaptırma ihtimalimiz yüksek. Zaten Drafta girip seçmedikleri sürece rekabet şansımız var diğer şekilde yok

Haklisin altyapi icin 275 bin dolar (samet in aldigi para) fazla. Ama eger 3-4 yillik bir proje ile gidersen, ve A-Takim rotasyonuna aliyorsan neden olmasin.

Bu arada her oyuncumuz para almiyor, berke mesela benim bildigim kadari ile salary cap de degil.

Olur mu bilmem, olsa mantikli mi? onu da bilmem. Ama Sertac ve Metecan da revizyon sart. Bu da olasi bir cozum olabilir.

Adem Bona tutmazsa diye bakiyordum ama iyi performanslar sergiledi. Artik donmesi olasi degil.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....