Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2749307 defa)

Afgan ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20805 : 27 Mayıs 2025, 15:54:06 »
Saras ne diyorsa o benim için. Kalsın diyorsa kalsın, yerli sayılırsa da kaymaklı olur. Ama verilecek para önemli tabii, biraz uzun meselesiyle de bağlantılı olarak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #20806 : 27 Mayıs 2025, 20:53:03 »
Vasilije Micic, savaş nedeniyle Hapoel Tel Aviv'in teklifini reddetti.

👉 Şu an Micic için Olympiakos teklif yaptı. Oyuncu, Real Madrid'e önerildi ve Fenerbahçe Beko, Kızıl Yıldız ve Partizan da Micic'i takipte. (Encestando)

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20807 : 27 Mayıs 2025, 21:15:46 »
ben micicin parayı öncelik belirlemezse bizi tercih etmesinin yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. ama başta yunanlar olmak üzere bazı takımlar çıldırmış durumda. bizim için hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20808 : 27 Mayıs 2025, 21:59:45 »
Micic in 1.tercihi biz oldugunu dusunuyorum.
Fakat bizim belirli bir maas dengemiz var.
Ama nigel giderse yuksek ihtimal micic i aliriz gibi duruyor eger bizde micic i gercekten istiyorsak.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #20809 : 27 Mayıs 2025, 22:05:34 »
Micic ne istiyorsa versinler. Seneye de kazanıcaz o kupayı.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20810 : 27 Mayıs 2025, 23:37:12 »
Wilbekin gitsin istiyordum ama hoca ne dersi o takımla birlikte olan o.
Tarık kesin gitti diye düşünüyorum yolu açık olsun çocuğun bence Avrupa'da daha iş yapıp öyle gidebilirdi ama nba adamı rahat bırakmaz
Nigel için ben şube yönetimi olsam bir miktar daha para kontratına ilave ederim kalsın ya iyi olur
O imza toplama ve genel kurul işi etkileyecektir tabii transfer olayını da bakalım hayırlısı
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2025, 23:38:04 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #20811 : 28 Mayıs 2025, 02:13:00 »
Micic falan umrumda değil... Koç, Cenk Renda, Derya, UOS hepsini dinlediğimde takım kimyası adına soyunma odası tavırlarını, özel hayatından aile üyelerinin birbiriyle uyumuna kadar seçici davranıldığını görüyorum. Takım kimyasının ne kadar önemli olduğunu, sadece kazanmanın da yetmediği ve kazanırken oyuncuların bundan keyif almasının da önemli olduğunu da gördük. O yüzden başarıda istikrarı sağlamak adına kariyerli oyuncu transferlerini çok önemsemiyorum. Ekip ne derse o... Bence istikrarın hikayesi başarının mimarlarını korumakta, Zagars, Bango, Bonzie, Baldwin ve Onural gibi potansiyellerinin çok altında oyuncularımızı parlatmakta ve yeni Hall, McCollum'lar bulmakta yatıyor. Ayrıca Micic'in takım kimyasına zarar vereceğini öngörüyorum.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20812 : 28 Mayıs 2025, 04:37:44 »
Elijah Bryant Hapoel ile anlaşmak üzereymiş. Oturu’yu da alırlarsa bence çok iyi 2 transfer yapmış olurlar. Tarık gidiciyse biz de Elijah’ı düşünebilirdik bence

Yok artik, o akadar duzgun karakerli adam ararken bu adam subeden sokulmaz.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20813 : 28 Mayıs 2025, 05:25:22 »
Micic falan umrumda değil... Koç, Cenk Renda, Derya, UOS hepsini dinlediğimde takım kimyası adına soyunma odası tavırlarını, özel hayatından aile üyelerinin birbiriyle uyumuna kadar seçici davranıldığını görüyorum. Takım kimyasının ne kadar önemli olduğunu, sadece kazanmanın da yetmediği ve kazanırken oyuncuların bundan keyif almasının da önemli olduğunu da gördük. O yüzden başarıda istikrarı sağlamak adına kariyerli oyuncu transferlerini çok önemsemiyorum. Ekip ne derse o... Bence istikrarın hikayesi başarının mimarlarını korumakta, Zagars, Bango, Bonzie, Baldwin ve Onural gibi potansiyellerinin çok altında oyuncularımızı parlatmakta ve yeni Hall, McCollum'lar bulmakta yatıyor. Ayrıca Micic'in takım kimyasına zarar vereceğini öngörüyorum.

Ozellikle Hall, (ben dahil) gelince laf etmeyen olmadi. Ne isi var, aranan oyun kurucu bu mu, calathes niye gitti vs .... Ama kupayi getiren oyuncu oldu demek abarti olmaz.

Isimden daha cok boyle karakterli, ve ac oyunculari tercih etmek lazim.

Micic mesela buyuk oyuncu ve iyi bir karakter. Ama hala ac mi? o yuregi koyacak mi? Hoca ve ekip gorusmelerde karar verecektir tahminen.

Benim bu sene anladigim;
-Pierre yerine Jantunen geldi
-1 Guard bakiliyor. Shorts hedef, digerleri plase. (tahminen wilbekin ve zagars in durumlari da bu hamleye bagli)
-Tarik ve Hayes in kararina gore 2-3 numara bakilabilir
-Birch yerine bir 5 numara gerekiyor.
-Onuralp geliyor
-Omer Ege de bu sene sure almaya baslar gibi. (U18 turnuvasi onemli, universiteler aklini celebilir)

Sertac-Metecan da sanki miadini doldurdu. Bu sene icin olmasa bile artik degisimi dusunup, uzun turk oyuncu almak lazim. Ama kim olabilir bilemedim. Belki NCAA den samet, berke, cenker gibi bir isim getirilebilir. Genc ve gelisen oyuncu hepsi, bu takimda veteranlari boyle isimlerle desteklemek lazim. (hem maddi olarak daha iyi olur, hemde icinden patlama yapanlar olursa takima katki verir)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #20814 : 28 Mayıs 2025, 09:36:33 »
Ömer Faruk'u istemez miyiz? Bu sezon sakatlanana kadar iyi görüntü verdi. Sloukas ve Ergin ile de pek iyi anlaşamıyor gibiydi ona rağmen performansı iyiydi. Sakatlıktan döndükten sonra ritim yakalamakta zorlandı ama kabahat ne kadar ondaydı bilemiyorum. En son 3. lük maçında da iyi performans gösterdi. Sanırım kontratı da 1+1 şeklindeydi.
Bu kulüpte işi yok, nasıl gittiği malum.. ergin in kanatlari altında devam etsin

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20815 : 28 Mayıs 2025, 10:53:16 »
...
Sertac-Metecan da sanki miadini doldurdu.
Bakma Sertaçın süresi F4 de çok sınırlıydı ama bunun asıl nedeninin rakipler olduğunu düşünüyorum. Eğer rakip, Real ya da Oly olsaydı Sertaç daha fazla süre alıp daha fazla katkı yapabilirdi. Bence 1 yıl ya da 1+1 yıl ve makul bir kontratla elde tutarız sanıyorum.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20816 : 28 Mayıs 2025, 11:02:16 »
kariyer zirvesi fenerbahçe’ye transferi olan oyuncular istiyorum ben.
zirveyi görmüş, başarılar kazanmış oyuncular istemiyorum.

tj shorts bu tanıma uygun bir oyuncuydu fakat amerikalı pg ile basketbol oynanmaz, iyi oldu panathinaikos’a gittiği.

maledon, oyun zekası çok düşük bir arkadaş, o da real madrid ile 3 yıllık imzalıyor, kurtulduk.

şimdi ise micic yazılıyor, umarım onu da en kısa sürede olympiacos veya real’e kaptırıp, gerçekçi hedeflere döneriz.

1. tercihim jokubaitis olmakla birlikte, montero ve strazel de transferini umduğum oyuncular.

3 tane avrupalı pg ile müthiş bir kadro olur şu.

marko - rokas - zagars
baldwin - hall - mccollum
colson - sirvydis - onuralp
moneke - jantunen - melli
oturu - bango - sertaç

edit: moneke 4 numarada içime sinmedi, sirvydis 1 sene daha kalsın zalgiris’te, seneye colson yerine alırız.

marko - rokas - zagars
colson - moneke - onuralp
sedekerskis - jantunen - melli
oturu - bango - sertaç
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2025, 11:43:45 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20817 : 28 Mayıs 2025, 11:08:25 »
kariyer zirvesi fenerbahçe’ye transferi olan oyuncular istiyorum ben.
zirveyi görmüş, başarılar kazanmış oyuncular istemiyorum.

tj shorts bu tanıma uygun bir oyuncuydu fakat amerikalı pg ile basketbol oynanmaz, iyi oldu panathinaikos’a gittiği.

maledon, oyun zekası çok düşük bir arkadaş, o da real madrid ile 3 yıllık imzalıyor, kurtulduk.

şimdi ise micic yazılıyor, umarım onu da en kısa sürede olympiacos veya real’e kaptırıp, gerçekçi hedeflere döneriz.

1. tercihim jokubaitis olmakla birlikte, montero ve strazel de transferini umduğum oyuncular.

3 tane avrupalı pg ile müthiş bir kadro olur şu.

marko - rokas - zagars
colson - sirvydis - onuralp
moneke - jantunen - melli
oturu - bango - sertaç
13 yabancı olmuş, Onuralp ve Sertaç'a ayıp valla :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20818 : 28 Mayıs 2025, 11:10:19 »
13 yabancı olmuş, Onuralp ve Sertaç'a ayıp valla :)

mccollum yerine wilbekin olsun madem. :)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #20819 : 28 Mayıs 2025, 13:32:01 »
Başarıya aç prime dönemini bizle yaşayacak oyuncu alalım lütfen.