Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2748453 defa)

Ero1907 ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20940 : 01 Haziran 2025, 22:05:14 »
hapoel 2.3 önermiş, biz 1.5 önermişiz oturu’ya.
hapoel’e gitmesi normal.

bizim pivot jock landale olur.

houston ile 2 yıllık 16m kontratı var.
29 haziran’a dek çıkış opsiyonu var houston’un.
yıllık 8m edecek oyuncu değil, houston çıkar o sözleşmeden.

exum ile landale gelsin,
bir de jokubaitis gelsin.
bu yıldan çok daha güçlü oluruz.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2025, 22:05:37 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20941 : 01 Haziran 2025, 22:09:46 »
xxx - smits - ercan
poirier - yurtseven - delgado

acayip bir uzun rotasyonu yapıyor efes.
adam değişmek yasaktır yazacaklar tesislere.
savunmada delik deşik olurlar.
televizyon spikerinden gm bu kadar oluyor demek.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #20942 : 01 Haziran 2025, 22:33:56 »
her ne kadar back 2 back yapmayı çok istesem de yeni bir yapılanmaya da hayır demem
 maalesef bizim ülkede doyumsuzluk ve başarıyı sıradanlaştırma kültürü var onun için her duruma hazırlıklıyız

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20943 : 01 Haziran 2025, 22:51:53 »
Oturu an itibariyle İsrail takımıyla anlaşmış. Dozier'le de iletişim halindeymis. Piyasada düzgün pivot da yok geçen sene Nba'den arayış icindeydik nasıl bir işin içinde bulduk kendimizi malum. Yabusele Micic Exum'u alabilecegimizi asla düşünmuyorum bizimkiler anladigim kadariyla cebinde akrepe oynayacaklar. Saras da nereye kadar kardeşim adamin elinde sihirli değnek yok kaliteli adam vereceksin ki kaliteli oyun oynatsin. Çok erken olacak ama önümüzdeki sezon için bir karamsarlik kapladi içimi. Hayes olur da kalırsa o zaman her şeye rağmen işin rengi değişir.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #20944 : 02 Haziran 2025, 00:18:26 »
Niko Yenibayrak:Nigel’da dün %2 ise kalma ihtimali bugün %20,Tarık kadar ciddi gitme durumu olmadığı kulağımıza geldi.O biraz daha NBA’dan alacağı teklife bağlı.
Guduric gittikten sonra Nigel in önemi daha arttı,
Takımı kaybediyoruz
Hedef mevcut kalan kadroyu korumak olmalı transfer den önce

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #20945 : 02 Haziran 2025, 00:58:17 »
Micic mişkonun oyuncusu değil artık, 1-2 ay önce menejerini değiştirdi
Misko’nun elinde kim var acaba alınabilecek. Bizim takımla da arasını bozmak istemez ticareti için.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20946 : 02 Haziran 2025, 03:22:10 »
Dubai işleri daha da karmaşık hale getirecek maas baremini yukarilara tasiyarak kulüpleri güç duruma düşürecek bununla alakali El yönetiminin tedbir aldigini sanmiyorum. Guduric'in alacağı max kontrat 1.8 olmali ama  finalde o atışları başarılı olunca göz boyadi Milano gibi fason takimlarin hemen atlaması için çok büyük gerekçe bu. Guduric gibi istikrarsiz oyunculara 3 yıllık sözleşme teklif edilmemesi gerektigini öğrendik.

Hapoel desen anlarim ama gozuken Dubai elindeki belli oyunculari tutup 2.5-3Mil bandinda iki oyuncu ile tamamlayacak gibi.
Konusulan sonraki sene icin ama ciddi bir butce planlamalari var, ama bu sene daha sakin olacaklar.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20947 : 02 Haziran 2025, 04:14:48 »
her ne kadar back 2 back yapmayı çok istesem de yeni bir yapılanmaya da hayır demem
 maalesef bizim ülkede doyumsuzluk ve başarıyı sıradanlaştırma kültürü var onun için her duruma hazırlıklıyız

Ya rasyonelist tarafim senin gibi dusunuyor. Ulkenin mevcut ekonomik durumunda uzun sureli buyuk taahutler tehlikeli.

Ama taraftar tarafim da, neden olmasin diyor? Bu seneki butcenin dusmemesine ragmen basari geldi. Itoudis den sonra imkansiz derken de f4 olmustu ... bu seviyelerde kalacak bir butceye ragmen neden olmasin? Bu seneki en defolu kadrolardan biriydik, ama takim olarak basardilar. Ayni basari yine gelebilir. Dogru isimler lazim, illa yildiz isim gerekmiyor.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2025, 04:15:20 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20948 : 02 Haziran 2025, 08:13:42 »
Mevcut durum:

Hall-Zagars-McCollum
Baldwin-Wilbekin
Tarık-Onuralp-Colson
Hayes-Jantunen-Melli
Bango-Birch-Sertaç

Şöyle bişey güzel olurdu:

Hall-Zagars-McCollum-Emre
Exum-Baldwin-Wilbekin-Melih
Moneke-Onuralp-Colson-Faruk
Hayes-Jantunen-Melli-Hamza-Metecan
Bango-Jock-Sertaç
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #20949 : 02 Haziran 2025, 10:27:41 »
Mevcut durum:

Hall-Zagars-McCollum
Baldwin-Wilbekin
Tarık-Onuralp-Colson
Hayes-Jantunen-Melli
Bango-Birch-Sertaç

Şöyle bişey güzel olurdu:

Hall-Zagars-McCollum-Emre
Exum-Baldwin-Wilbekin-Melih
Moneke-Onuralp-Colson-Faruk
Hayes-Jantunen-Melli-Hamza-Metecan
Bango-Jock-Sertaç

Marko ve Tarık'ın gittiği senaryoda bize bir tane de güvenilir bir kısa lazım ve takımın şut kabiliyeti baya azalmış oluyor.
Baldwin'e hiç güvenmiyorum ki Final Four'da da çok iyi oynamadı aslında. O sebeple (mümkünse tabi) top-tüfek ile Micic lazım diyorum.

Benim kadrom:
Micic-Hall-Zagars-McCollum-Emre (1 Türk)
Exum-Baldwin-Wilbekin-Melih (2 Türk)
Onuralp-Colson-Pierre (1 Türk)
Hayes-Jantunen-Melli-Hamza-Metecan (2 Türk)
Bango-Oturu-Sertaç (1 Türk)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20950 : 02 Haziran 2025, 10:55:39 »
Kadro kurarken hadi eskiden 9-10-11 yabancı yapılırdı anlıyorum da 13 yabancılı kadrolar yazılıyor. Yani yakınından bile geçmeyiz. Hem beklentiyi yanlış ayarlıyoruz, hem de olmayacak duaya amin diyoruz.

Maç sayısı artacak, seyahatler artacak vs doğru bir söylem ama tüm bu argümanların karşılığı ekstra 2-3 yabancı değil, olmamalı da zaten...

Makul olan sezona 10 yabacı ile girmek. Sezon içerisinde belki 1 tane daha gelir, o da durum neyi gerektirirse, o yapılır...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20951 : 02 Haziran 2025, 11:28:10 »
Carlik Jones, Fenerbahçe dedikodularına, "Gülünç" demiş. Partizanda mutlu olduğunu söylemiş.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı mbatalcelik

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20952 : 02 Haziran 2025, 11:32:10 »
Ben genel olarak takım sayısının artmasından ve aynı zamanda para babası(hapoel,dubai) gibi takımların lige girmesinden memnumun. Eskiden bi real ve cska gerçeği vardi.
Öle takımlar yerine herkesin max bir elit oyuncu aldğı lige fitim.

Bugün hapoel gibi para saçmaya gelen takımlarda olsa, hep ederinin çok çok fazlası olacak ve eski cska,real gibi süper takımlar kurulamayacak.
oturu,branyt gibi oyunculara 2.5 veriliyor. Bunlara bu paraları veremezsin ama bunlardan daha iyilerini takım kurgusunda parlatırsın. Eskidende bu paraları pek veremiyoduk ama kaçırdığımız oyuncular çok elit oluyordu. Ligin kaderini değiştirecek oyuncular oluyordu.

Burda önemli olan saras a 3 5 yıl kontrat vermek. Şuan saras, nigel hariç, gidecek oyunculardan alacağımız katkının benzerini çıkarır.
Saras oldugu sürece daha çok daven hall çıkarırız. Nigel haspel kader kalsın geri kimseye üzülmem.

Guduriç için yazılan yorumlara şaşırıyorum. lull, larkin muamelesi felan çekenker var. bende kalsın isterim ama hiç mi takım dengesi gözetmiyosunuz.
Guduric e 2.5 verdiğin yerde hall a 2, tarık a 2.5 nigel a 5 felan vercen ki insanların kafası o kontratta kalmasın. Guduric bu takımın hafızasıdır çok doğru ama bi lul,micic, larkin değil. adam öle bir yetenek ve bu takım için o kadar değerli ki tabiki 3 5 alacak desinler. Bi oyuncu tek başına çoook büyük şeyler başarır ve aynı zamanda takımın kimliği olur sende vefa gösterir paraya bakmazsın.

Ben Guduric i eleştiren tarafta hiç bulunmadım. hep yeteneği ölçeğinde beğendiğim bir oyuncuydu ama bizim taraftar kadar da dengesiz bir topluluk görmedim.
Adama 5 sene çöp muamelesi yapanlar 2 şutla lull muamelesi yapıp 3 5 verin kalsın diyor :)

belliki bu kontratlardan sonra 3 5 yıldızlı takımlar kurulamayacak. Kim potansiyeli görüp, koçuyla oyuncuyu yükseltiyosa o başarılı olacak.

Benim kırmızı çizgim Saras dır. Kalırsa da köpeği olurum Nigel a.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20953 : 02 Haziran 2025, 11:55:24 »
Guduriç'e bazı insanlar tarafından özellikle sosyal medyada tepki gösterildiğine şahit oldum. Adam profesyonel ve hayatını basketboldan kazanıyor. Biz 1+1 sözleşme sunarken, Milano, 3 yıl artı bizden daha yüksek bir teklif sunuyorsa o yaştaki bir sporcunun ne yapmasını bekleyeceksiniz?  Giderse hakkım helaldir ve her zaman gönlümde yeri ayrı olacaktır.

Transfer konularına gelecek olursak, özellikle bu yıl ki şampiyonluk hikayesinden sonra elimden geldiğince sakin ve sabırlı olmaya çalışacağım.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20954 : 02 Haziran 2025, 13:07:55 »
Carlik Jones, Fenerbahçe dedikodularına, "Gülünç" demiş. Partizanda mutlu olduğunu söylemiş.

Senin ben olmayan vizyonunu s... Böyle düşünen adamdan hayır da gelmez zaten.