Ben genel olarak takım sayısının artmasından ve aynı zamanda para babası(hapoel,dubai) gibi takımların lige girmesinden memnumun. Eskiden bi real ve cska gerçeği vardi.
Öle takımlar yerine herkesin max bir elit oyuncu aldğı lige fitim.
Bugün hapoel gibi para saçmaya gelen takımlarda olsa, hep ederinin çok çok fazlası olacak ve eski cska,real gibi süper takımlar kurulamayacak.
oturu,branyt gibi oyunculara 2.5 veriliyor. Bunlara bu paraları veremezsin ama bunlardan daha iyilerini takım kurgusunda parlatırsın. Eskidende bu paraları pek veremiyoduk ama kaçırdığımız oyuncular çok elit oluyordu. Ligin kaderini değiştirecek oyuncular oluyordu.
Burda önemli olan saras a 3 5 yıl kontrat vermek. Şuan saras, nigel hariç, gidecek oyunculardan alacağımız katkının benzerini çıkarır.
Saras oldugu sürece daha çok daven hall çıkarırız. Nigel haspel kader kalsın geri kimseye üzülmem.
Guduriç için yazılan yorumlara şaşırıyorum. lull, larkin muamelesi felan çekenker var. bende kalsın isterim ama hiç mi takım dengesi gözetmiyosunuz.
Guduric e 2.5 verdiğin yerde hall a 2, tarık a 2.5 nigel a 5 felan vercen ki insanların kafası o kontratta kalmasın. Guduric bu takımın hafızasıdır çok doğru ama bi lul,micic, larkin değil. adam öle bir yetenek ve bu takım için o kadar değerli ki tabiki 3 5 alacak desinler. Bi oyuncu tek başına çoook büyük şeyler başarır ve aynı zamanda takımın kimliği olur sende vefa gösterir paraya bakmazsın.
Ben Guduric i eleştiren tarafta hiç bulunmadım. hep yeteneği ölçeğinde beğendiğim bir oyuncuydu ama bizim taraftar kadar da dengesiz bir topluluk görmedim.
Adama 5 sene çöp muamelesi yapanlar 2 şutla lull muamelesi yapıp 3 5 verin kalsın diyor
belliki bu kontratlardan sonra 3 5 yıldızlı takımlar kurulamayacak. Kim potansiyeli görüp, koçuyla oyuncuyu yükseltiyosa o başarılı olacak.
Benim kırmızı çizgim Saras dır. Kalırsa da köpeği olurum Nigel a.