Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2749880 defa)

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20955 : 02 Haziran 2025, 13:33:22 »
Senin ben olmayan vizyonunu s... Böyle düşünen adamdan hayır da gelmez zaten.
Adam Obra hocasından memnun demek ki

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20956 : 02 Haziran 2025, 13:59:56 »
Guduriç'e bazı insanlar tarafından özellikle sosyal medyada tepki gösterildiğine şahit oldum. Adam profesyonel ve hayatını basketboldan kazanıyor. Biz 1+1 sözleşme sunarken, Milano, 3 yıl artı bizden daha yüksek bir teklif sunuyorsa o yaştaki bir sporcunun ne yapmasını bekleyeceksiniz?  Giderse hakkım helaldir ve her zaman gönlümde yeri ayrı olacaktır.

Transfer konularına gelecek olursak, özellikle bu yıl ki şampiyonluk hikayesinden sonra elimden geldiğince sakin ve sabırlı olmaya çalışacağım.

Abi sözleşme sonunda bizden 4.2 kazanacak, Milano 8.1 vermiş. Akıl var mantık var, adam 30 yaşında.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20957 : 02 Haziran 2025, 14:34:42 »
Abi sözleşme sonunda bizden 4.2 kazanacak, Milano 8.1 vermiş. Akıl var mantık var, adam 30 yaşında.
Abi ben bizim yıllık 2.1'i, Milano'nun yıllık 2.7'sine tercih ederdim. O kadar acayip bir fark yok. Kaldı ki sözleşme süresine takılmamak lazım. Adam gitmedikçe biz tutuyoruz takımda onu. Milano dediğin takım avrupanın en boktan camialarından birisi. Para kazanmak isteyen gidip takılıyor orada. Hedef yok, başarı yok, hiç bir bok yok.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2025, 14:34:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20958 : 02 Haziran 2025, 14:46:40 »
Abi ben bizim yıllık 2.1'i, Milano'nun yıllık 2.7'sine tercih ederdim. O kadar acayip bir fark yok. Kaldı ki sözleşme süresine takılmamak lazım. Adam gitmedikçe biz tutuyoruz takımda onu. Milano dediğin takım avrupanın en boktan camialarından birisi. Para kazanmak isteyen gidip takılıyor orada. Hedef yok, başarı yok, hiç bir bok yok.
Abi sana tamamen katılıyorum ama profesyonel sporuclarla empati yapabilirim dersem de yanlış olur. Bir de adam finali kırıp kupayı kazandırınca mesleki olarak da tatminin zirvesindeyken son kontratta bi vurgun yapayım demiş, kızamıyorum. Ben resmileşene kadar zaten bir umut beklerim kalmasını.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #20959 : 02 Haziran 2025, 14:57:02 »
30 yaşındaki adam paraya bakar. Yarın aşilini veya bağlarını koparmayacağının garantisi yok.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #20960 : 02 Haziran 2025, 14:59:51 »
Abi sana tamamen katılıyorum ama profesyonel sporuclarla empati yapabilirim dersem de yanlış olur. Bir de adam finali kırıp kupayı kazandırınca mesleki olarak da tatminin zirvesindeyken son kontratta bi vurgun yapayım demiş, kızamıyorum. Ben resmileşene kadar zaten bir umut beklerim kalmasını.
Bizimki 2.2, Milano'nun 2.6 diyen de var. 400 bin için giderse zaten tam fenerlik iş olur. Bak Vesely kupa sapı doldurdu evinin bir köşesine. Udoh havlu koleksiyonu yaptı. Yani ne diyeyim. Avrupa şampiyonu takımdan böyle meblağlar için giden adamların azıcık mentalinden şüphe ediyorum ben.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #20961 : 02 Haziran 2025, 15:23:12 »
Kanaatimce Marko hususunda kilit husus yeni sözleşmenin Şubat-Mart aylarında önüne konmaması oldu. Ülkemizin ekonomik durumu malum. 1 Türk lirası 2.62 Sırp dinarı, onu da göz önünde bulundurun. Çok iyi paraya imza attı.

Tek tesellim Yunan takımlarına ya da Efes'e gitmemiş olması. Efes de girmiş topa çünkü...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #20962 : 02 Haziran 2025, 15:24:35 »
Bizimki 2.2, Milano'nun 2.6 diyen de var. 400 bin için giderse zaten tam fenerlik iş olur. Bak Vesely kupa sapı doldurdu evinin bir köşesine. Udoh havlu koleksiyonu yaptı. Yani ne diyeyim. Avrupa şampiyonu takımdan böyle meblağlar için giden adamların azıcık mentalinden şüphe ediyorum ben.

benim duyduğum 1+1 teklif etmiş 2.1'den, uc yillik sozlesme teklif etmis ama aldigi maasi yariya dusurmek istemiş, Ali koç ve şube yönetiminin yediği haltları düşününce 400k için gitmez guduric

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20963 : 02 Haziran 2025, 15:27:15 »
altı üstü 4 milyon euro için ayrılmayı tercih ediyorsa kendi bilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #20964 : 02 Haziran 2025, 16:00:38 »
benim duyduğum 1+1 teklif etmiş 2.1'den, uc yillik sozlesme teklif etmis ama aldigi maasi yariya dusurmek istemiş, Ali koç ve şube yönetiminin yediği haltları düşününce 400k için gitmez guduric

2.2 duydum ben. Hülasa üçüncü yılı da göz önünde bulunduracak olursak bizim verdiğimiz ile adamın kazanacağı arasında 3.7 milyon euro var. Ne diyecen adama ağbi. Kalan sahalar bizimdir...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #20965 : 02 Haziran 2025, 16:13:10 »
2.2 duydum ben. Hülasa üçüncü yılı da göz önünde bulunduracak olursak bizim verdiğimiz ile adamın kazanacağı arasında 3.7 milyon euro var. Ne diyecen adama ağbi. Kalan sahalar bizimdir...
Nasil bir mantığın var abi. Birisi 2 yıllık, digeri 3 yıllık. Yıllık bazdaki farka bakarsın. Haaa bana da sorsan kadroyu bozmayı asla istemem ama yıllık 2.8-3 civarı falan edecek adam değil guduric.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20966 : 02 Haziran 2025, 16:16:52 »
guduric paraya bakacaksa geçmişte de gidebilirdi, hatta nba dönüşü fenere imza atmayabilirdi. kadrosunu büyük oranda koruyup ekleme yapan fenerbahçe belki de yine şampiyonluğun favorisi olarak başlayacak sezona. milano play in yapar mı o bile şüpheli. ben olsam ben de yıllardır oynadığım takımda kalırdım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20967 : 02 Haziran 2025, 16:21:10 »
Micic + Exum ikilisine ne para dayanır ne de bizde o para var.
Daha önce de dile getirmiştim. Davon Hall ile Saras ın neler yaptığını gören bu gözler, Nick Weiler-Babb ı çeker koyarım Micic ya da Exum un yanına. Buy out da gerekirse veririm.

Baldwin + Hall + Wilbekin
Exum + Nick Wailer Babb

gard rotasyonu bence ok.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2025, 16:23:48 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20968 : 02 Haziran 2025, 17:19:00 »
weiler babb muthis fikir 1.2 civari bir beklentisi varmis. 600-700 de buy out gayet uyguna geliyor.Ama biz isteklimiyiz onu bilmiyorum.

guduric konusuna fazla takildik biz tutmak istesek tutardik.Saras demekki olmazsa olmaz olarak gormuyor gudurici.Yoksa bence her turlu orta yol bulunurdu.

Ayrica guduricte kendini olmazsa olmaz olarak gorulmedigini anladigi icin bence birazda 3 sene artik rahat parami kazanayim baskisiz bir camiyada keyfime bakayim dusuncesinde bence.Bu durumda bence kimseyi suclamamak lazim gudurice tum emekleri icin kendi adima minnettarim.Yolu acik olsun.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20969 : 02 Haziran 2025, 18:10:30 »
weiler babbı birisi almıştı sanki olympiakos olabilir