Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2887921 defa)

Ero1907 ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21720 : 06 Temmuz 2025, 20:15:01 »
Nadir Hifi bize yeşil ışık yakıyor aslinda hedefleri olan takımda rol almak istiyorum diyor Guduric'in yerine belki tam ikamesi değil ama düşünürdüm.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21721 : 06 Temmuz 2025, 20:23:05 »
Micic(Montero)-Hall-Zagars-Emre
Baldwin-Wilbo-Melih
Tarık(Onuralp)-Colson-Faruk
Hoard-Jantunen-Metecan-Hamza
Bango-Birch-Melli-Sertaç
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21722 : 06 Temmuz 2025, 22:05:17 »
Montero'nun sözleşmesini geçen hafta uzattılar hem maaşı hem buy-out ücreti arttırıldı. Hoard'un sözleşmesi de aynı bonservisi arttırıldı.

Bu hafta içi Micic işini ve Tarık işini halletmek şart artık. Sonra 4 ve 5 numara için Amerika seferine çıkarız.

ben bu kadar bekleyip de aldığımız oyuncu hatırlamıyorum futboıl tkaımında ise böyle gelen adamlar hep hüsran oluyor, aylarca fernado bekleyip madirde kaptırmış adamlar bunlar Ömer..vs onlarca örnek var mici falan alamazlar en fazla asansör olurlar pazarlık için

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21723 : 06 Temmuz 2025, 23:12:03 »
SON DAKİKA!

Denver Nuggets, Jonas Valanciunas'ın menajerine; Valanciunas'ı Nikola Jokic'in yedeği olarak geldiğini ve onunla birlikte oynayacak kritik bir pivot eklemesi olarak görmeleri nedeniyle takımda kalmasını istediklerini iletti!

(@ShamsCharania)

Eğer valanciunas gelirse olyde micic için hamle yapacak deniyordu umarım valanciunas işi yatar micic bize kalır

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21724 : Bugün, 00:11:46 »
ya arkadas ne beceriksiz takimiz adamla on protokol imzalarsin.waive oldugu an cokersin tepesine hemen.bak adamlar transfer iptal olsa bile yunanistana kadar getirdiler koskoca valanciunasi saglik kontrolune sokucaklardi.