Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2902224 defa)

kenanyusuf, friend-chip, BenFener46, myildirim ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21705 : 06 Temmuz 2025, 15:42:54 »
Murat Murathanoğlu iki oyuncu tavsiye etti (Derya Yannıer'e). Gidecekleri takımlarda kadro şişkinliği bulunduğu için her iki isim de Avrupa'ya gönderilebilirmiş:

N'Faly Dante

RJ Luis Jr.

Her ikisini de izlemiş ve çok beğenmiş.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2025, 15:43:18 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21706 : 06 Temmuz 2025, 16:06:52 »
oyuncu isimlerinden farklı olarka oyuncu profili ve takım kimyası çok daha önemli, bu sene onu çok net şekilde gördük sene başı bir çok ismi ve transferi eleştirdik önemli olan bizim veya yönetimin değil Sarasın düşüncesi, bazı isimler yanlış olabilir sene içinde hamleler düzgün olunca çok fark yaratabiliyor bunu da gördük, ha bana klırsa bu sene bu akdar değişimden sonra ligi ve kupayı alalaım f4 yapabilirsek ne ala olmazsa f8 e bile fitim

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21707 : 06 Temmuz 2025, 16:10:36 »
Anthony gill de sanırım serbest kalıyomuş, avrupaya yolu düşebilir
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21708 : 06 Temmuz 2025, 16:19:00 »
anthony gill i aliriz haberiniz olsun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21709 : 06 Temmuz 2025, 16:23:58 »
Gill’in önceliği nba diyorlar her sene adı geçiyor avrupa için döndüğünü göremedik 😅

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21710 : 06 Temmuz 2025, 16:41:07 »
ben hic dusunmeden hoard u cekerim.neyi bekliyorlar anlamiyorum ki.

micic iside kabak tadi verdi.gercekten bu kadar para endeksli bakiyorsa zaten hayir gelmez.

bakalim gorecegiz ben o sekilde oldugunu dusunmuyorum oyle olsa 5 m veriyormus hapoel onlara giderdi.Ya da kizilyildiz mutlaka devlet destegiyle gerekirse el altindan verir istedigini.

Ben olympiacos yada bizi sececegini dusunuyorum ordada arada cok fark olmazsa bizi secer.

olmuyorsada ceksinler monteroyu zagarsi sutlasinlar olgun bir oyun kurucu alsinlar misal calathes tarzi normal sezonu rahatlatacak.

su hezonjada en istedigim adam keske gelse.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21711 : 06 Temmuz 2025, 16:48:13 »
Fenerbahçe Beko, Vasilije Micic'in transfer durumuna göre Valencia'nın guardı Jean Montero'yu değerlendirecek. (SportsDigitale)

Parayı kime gömeceğiz o zaman

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21712 : 06 Temmuz 2025, 16:53:22 »
Fenerbahçe Beko, Vasilije Micic'in transfer durumuna göre Valencia'nın guardı Jean Montero'yu değerlendirecek. (SportsDigitale)

Parayı kime gömeceğiz o zaman

Montero nun maliyeti de az olmaz. Valencia sözleşmesini iyileştirip 1.5 m bandına çekti. Bonservisi de bi ara 800-900k gibi konuşuluyodu. Tabi 3 yıllık total maliyette micic +10 civarı olur, montero 7-8 bandında olur.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21713 : 06 Temmuz 2025, 17:00:36 »
Montero nun maliyeti de az olmaz. Valencia sözleşmesini iyileştirip 1.5 m bandına çekti. Bonservisi de bi ara 800-900k gibi konuşuluyodu. Tabi 3 yıllık total maliyette micic +10 civarı olur, montero 7-8 bandında olur.
Top yönlendiren yıldız anlamında dedim abi eksik yazdım yukarda Micic olursa top yönledirme kontenjanı için iyi hamle olacaktı olmadığı senaryoda forvetlerde topu yere vurma anlamında sıkıntı gözüküyor şuan

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21714 : 06 Temmuz 2025, 17:09:43 »
montero eğer c planıysa, d planına gideriz ağustos başı.
valencia bırakmaz montero’yu, hayal görüyorlar.

starter guard zagars olur seneye. adam alabileceklerini sanarak onu da bırakmasalar bari.

ayrıca güncel jokubaitis/montero paritesi 1.7 civarı bence.

saygılar.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2025, 17:12:54 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21715 : 06 Temmuz 2025, 17:10:05 »
Top yönlendiren yıldız anlamında dedim abi eksik yazdım yukarda Micic olursa top yönledirme kontenjanı için iyi hamle olacaktı olmadığı senaryoda forvetlerde topu yere vurma anlamında sıkıntı gözüküyor şuan

Montero top yönlendirme tempoyu ayarlama oyun kurma anlamında bence oldukça iyi ve müthiş bi potansiyele sahip bi oyuncu ama her zaman micic micicdir tabi, ben olsam micic kaç istiyosa verirdim. Montero da 2 seneye kalmaz nba gidecek çünkü. Ama micic sağlıklı kaldığı sürece yıllarca seni götürür. Ama bence burun kıvrılacak biri asla değil montero

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #21716 : 06 Temmuz 2025, 17:20:50 »
Montero top yönlendirme tempoyu ayarlama oyun kurma anlamında bence oldukça iyi ve müthiş bi potansiyele sahip bi oyuncu ama her zaman micic micicdir tabi, ben olsam micic kaç istiyosa verirdim. Montero da 2 seneye kalmaz nba gidecek çünkü. Ama micic sağlıklı kaldığı sürece yıllarca seni götürür. Ama bence burun kıvrılacak biri asla değil montero
Benim özelimde demediğini bilerek genede cevaplayım ben burun kıvırmıyorum bence de zor transfer belki de micic’den daha zor ben micic gelse bile özellikle forvetten topu yere vurabilecek birisi istiyorum.
bende micic istiyorum en kötü senaryo ikisinden birisi olsun olsun razıyız

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21717 : 06 Temmuz 2025, 17:27:15 »
Benim özelimde demediğini bilerek genede cevaplayım ben burun kıvırmıyorum bence de zor transfer belki de micic’den daha zor ben micic gelse bile özellikle forvetten topu yere vurabilecek birisi istiyorum.
bende micic istiyorum en kötü senaryo ikisinden birisi olsun olsun razıyız

Tabi ki sana burun kıvırdın demedim :) sadece olası alternatif olarak bence yanlış bi  isim olmadığını söylemek istedim :) hepimiz 1 aydır micic odaklı olduğumuz için muhtemelen çoğumuzu micic harici kimse tatmin etmeyecek. Ama micic olmayacaksa bence gidilebilecek en iyi alternatiflerden. Hatta mccollum ve marko gidişi sonrası birebir üzerinden ve şutu üzerinden skor yaratması adına zagarsı kiraya verip monaco ile anlaşamayan hifiye de deneyebilirdim.

Micic(montero)-hall
Baldwin-hifi-wilbekin

Gibi

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21718 : 06 Temmuz 2025, 17:55:25 »
Montero'nun sözleşmesini geçen hafta uzattılar hem maaşı hem buy-out ücreti arttırıldı. Hoard'un sözleşmesi de aynı bonservisi arttırıldı.

Bu hafta içi Micic işini ve Tarık işini halletmek şart artık. Sonra 4 ve 5 numara için Amerika seferine çıkarız.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21719 : 06 Temmuz 2025, 19:46:16 »
Maccabi jokubaitis - bayern hoard-Fenerbahçe iddiaları için yalanlama yayınlamış. Ya gerçekten yalan transfer iddiaları ya da önce parayı görelim diye blöf yapıyolar