Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2961436 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22260 : 23 Temmuz 2025, 19:17:04 »
Larkin tekrar mtye alındığı için kesin hocam, ayrık bir uygulama yapılamaz o konuda, kaldı ki hukuki manada mevzunun buraya gelmesi bile rezil bi işti zaten de neyse işte.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22261 : 23 Temmuz 2025, 19:39:46 »
Hall-Zagars-X
Baldwin-Wilbekin-Onuralp
Tarık-Bonzie-Metecan
X-Jantunen
X-Melli-Bango

Buradaki X'lerden 4 ve 5'e direk ilk 5 oyuncusu gerekiyor, 1'e gelecek olan da ciddi rotasyon oyuncusu olmalı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı EmreC

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22262 : 24 Temmuz 2025, 09:11:33 »
Saras, Hall transferinde olduğu gibi 1 kısa 2 uzun bulur. Bu da bizi rahatlıkla Top8'e sokar. Gerisini göreceğiz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22263 : 24 Temmuz 2025, 10:19:26 »
Khem'in yaşı çok da yoktu ki ve sezon sonuna doğru inanilmaz bir enerji ve tempo ile oynamasina rağmen sakatligi nuksetmedi. Sakatlıgini tam olarak geride bıraktı diyebileceğimiz noktadaydik. Daha iyisini getirecekleri konusunda ciddi endiselerim var o yüzden kalmasi taraftariydim.

Abi o geride birakilabilen bir sakatlik degil. Final 4 sabahi yardimla ayaga kalkmis diye anlatiyordu Ibrahim Kutluay.
40 yilda bir tutar bu kumarlar, ama sansimiza tuttu. Buyuk yurek koydu. Inanilmaz performans verdi ama gercekci olmak lazim seneye bunu vermesi mucize otesi olur.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22264 : 24 Temmuz 2025, 10:29:35 »
Hall-Zagars-X
Baldwin-Wilbekin-Onuralp
Tarık-Bonzie-Metecan
X-Jantunen
X-Melli-Bango

Buradaki X'lerden 4 ve 5'e direk ilk 5 oyuncusu gerekiyor, 1'e gelecek olan da ciddi rotasyon oyuncusu olmalı.

Umut bey

kadronda Metecan i 4 e kaydirman gerekmez mi? Hoca hic 3 oynatmadi.
Wilbekin'i 1-2 oynatiyordu hoca...Tarik da Guduric ve Hall sahadayken 3. oluyordu. Bu dizilimlerde savunmada 2-3 degisimli oynuyordu.

Bu nedenle ben sanki 3 de eksik kaldik, kisalarda hem 3 numaraya oyuncu alinir gibi geliyor.
Bunu soylememin diger iki nedenide;
1-hocanin guardlarda uzun kalmayi ve oyuncu degisimlerini sevmesi.
2-sahada 2 combo guard ile oynayip rakibin savinmasini bozmayi sevmesi.

Ben Hall-Wilbekin in degisimi ve Tarik-Baldwin degisimini gorecegimizi dusunuyorum. Her durumda Shields-Kalinic tarzi tamamlayici bir 3 numarada gerekecek gibi.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2025, 10:30:53 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #22265 : 24 Temmuz 2025, 11:03:38 »
Hall-Zagars-X
Baldwin-Wilbekin-Onuralp
Tarık-Bonzie-Metecan
X-Jantunen
X-Melli-Bango

İmkan olsaydı da Micic i alsaydık ama olmadı.

Bu durumda isteyeceğim isimler

Okobo
Shields
Hoard
İyi bır 5 bulunamayacaksa Monoca'dan Theis.

Zagars ve Bango bana pek güven vermiyor.  Onlara güvenerek sezona başlarsak büyük ihtimal sezon içi alternatif isimlere yöneliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22266 : 24 Temmuz 2025, 11:34:02 »
play-off yapmak başarıdır ve yeterlidir.
f4 oynarsak çok mutlu oluruz.
her sene başarılı olunmaz.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #22267 : 24 Temmuz 2025, 11:48:47 »
play-off yapmak başarıdır ve yeterlidir.
f4 oynarsak çok mutlu oluruz.
her sene başarılı olunmaz.

Bu söyleme her ne kadar büyük çoğunluk tepki gösterecek olsa da ben de katılıyorum. İlk 6 hatta plaf in den de olsa ilk sekize kalmaya okeyim. ilk dörde kalmak süper,  final ise  efsane olur.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22268 : 24 Temmuz 2025, 12:40:46 »
Ya arkadas dalga felan mi geciyorsunuz son 2 senedir f4 yapan gecen sezonun sampiyonu bundan once ki 10 senede 6-7 f4 yapmis takima top 8 basaridir felan demissiniz.

Sizin bu vasatizm aliskanliginiz artik gina getirdi.

Gercekten taraftarlarinada yakisan bir yonetim var basimizda.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22269 : 24 Temmuz 2025, 12:45:13 »
Bak bak cumleye bak her sene basarili olunmaz saka gibi.

Bu takimin f4 yapamadigi her denklem basarisizliktir ve gerekli tepki konulmalidir.

Yeter artik su vasat severliginiz daha iyisini istemeyisiniz yuzunden seneler agzina sicildi bu klubun.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22270 : 24 Temmuz 2025, 12:50:45 »
seneye kadro nedeniyle final four yapamazsak pananın durumuna göre sarası tutamayabiliriz. parisi elediğimizden beri bi yerlerimi yırtıyorum yeni sözleşme diye ama bi gelişme olmayacak heralde.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #22271 : 24 Temmuz 2025, 13:12:05 »
...

Bu takimin f4 yapamadigi her denklem basarisizliktir ve gerekli tepki konulmalidir.

Yeter artik su vasat severliginiz daha iyisini istemeyisiniz yuzunden seneler agzina sicildi bu klubun.

Sizin görüşünüz ve saygı duyarım.  Bu takım evvelki yıl ilk dördü kıl payı kaçırdı.  Geçen yıl dörde kaldı, bu yıl ise şampiyon oldu. Elbette gönül ister her yıl şampiyon olalım ama biraz gerçekçi olmak lazım. Real, Barça, Oli, Pana,  Monaco gibi takımların yanında Milano,  Hapoel gibi yatırım yapan takımların yanında sürprize açık Partizan,  Kızılyıldız, Maccabi gibi takımların yanında hiçbir takımı göz ardı edemeyiz.

Böyle bir organizasyonda ilk hedefin play of olması, ardından da final four istenmesinin neresi kötü. Şampiyonluk ise dediğim gibi efsane olur.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22272 : 24 Temmuz 2025, 13:22:57 »
Umut bey

kadronda Metecan i 4 e kaydirman gerekmez mi? Hoca hic 3 oynatmadi.
Wilbekin'i 1-2 oynatiyordu hoca...Tarik da Guduric ve Hall sahadayken 3. oluyordu. Bu dizilimlerde savunmada 2-3 degisimli oynuyordu.

Bu nedenle ben sanki 3 de eksik kaldik, kisalarda hem 3 numaraya oyuncu alinir gibi geliyor.
Bunu soylememin diger iki nedenide;
1-hocanin guardlarda uzun kalmayi ve oyuncu degisimlerini sevmesi.
2-sahada 2 combo guard ile oynayip rakibin savinmasini bozmayi sevmesi.

Ben Hall-Wilbekin in degisimi ve Tarik-Baldwin degisimini gorecegimizi dusunuyorum. Her durumda Shields-Kalinic tarzi tamamlayici bir 3 numarada gerekecek gibi.
Farketmez hocam final serisinde de 3 oynadı zaman zaman Metecan. Geçen sene de Tarık-Bonzie rotasyonuyla başladık 3 numarada ve bu sene de bence gereken yerde Onuralp süre alabilir 3'ten. Çok elzem olan 1-4-5 transferleri yapılsın da, sonra bakarız 3 lazım mı diye bence.
İmkan olsaydı da Micic i alsaydık ama olmadı.

Bu durumda isteyeceğim isimler

Okobo
Shields
Hoard
İyi bır 5 bulunamayacaksa Monoca'dan Theis.

Zagars ve Bango bana pek güven vermiyor.  Onlara güvenerek sezona başlarsak büyük ihtimal sezon içi alternatif isimlere yöneliriz.
Shields yerine bi 5 yazarsak ben tamamım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22273 : 24 Temmuz 2025, 13:29:10 »
hoca bonzie yi dörde alsa tarık yanına shields ne güzel olur. ancak bonzie dörtte nasıl olur onu bilmiyorum. saras geçen sene de istemişti shields' i . boyoutla olimppiadan monacodan adam çıkarmak çok zor. nasıl olur bilmiyorum, okobo, shieds, hoard ve iyi bir 5 . bunlardan üçüne ben de tamamım. o zaman bu takım içinde gene hayaller kurarız. bir de zagars tan çıkıp jokubatisi çekersen on numara olur. ama hepsinin sözlşemesi devam ediyor. hatta hoard salağı sözleşme yeniledi. demediler mi? acaba kimseyle anlaşma diye.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22274 : 24 Temmuz 2025, 13:30:38 »
Farketmez hocam final serisinde de 3 oynadı zaman zaman Metecan. Geçen sene de Tarık-Bonzie rotasyonuyla başladık 3 numarada ve bu sene de bence gereken yerde Onuralp süre alabilir 3'ten. Çok elzem olan 1-4-5 transferleri yapılsın da, sonra bakarız 3 lazım mı diye bence.Shields yerine bi 5 yazarsak ben tamamım.
hemen hemen aynı şeyleri yazmışım.