8-10 milyon euro açık maaş bütçesi varken takıma adam almayı beceremeyen herifleri aklar bu düşünce.
tüm planlamayı micic’e göre yapıp, babayı alan zekasızlığı aklarız bu sene playa-off yapsak yeter dersek.
takımın performansı başka şey, coach performansı başka şey, gm performansı başka şey.
2 senedir eksik bölgelere adam almayı beceremeyen herifi aklamaya çalışmak çok başka şey.
Bir şey aklamıyorum. Daha önceki paylaşımlarımda yazdım, bir kumar oynadılar ve bu kumarı kazandık. Sezon ortasında gönderilmek üzere alınan Birch harikalar yarattı, Karşıyaka iflas etti piyangodan McCollum çıktı. Geçtiğimiz sezon başında kendine kulüp bul dedikleri adam F4 oynattı. Guduric hususu zannımca son yılların en büyük hatası...
Öte taraftan kabak gibi gasp edilmiş bir CSKA finalin var. Normal sezonda euroleague tarihinin en parlak performanslarından birini göstermiş kadrondan F4 öncesinde 4 oyuncunun sakatlandığı sezonun var.
Sadece burada değil, her yerde görüyorum Avrupa şampiyonluğunu basitleştirerek itibarsızlaştıran yorumları. Madem bu sezonun kadrosunu kuramıyorsun, bir sonraki sezonun kadrosunu inşa edersin. Sizin de defalarca yazdığınız gibi bizde büyüyen oyuncularla başarabiliriz anca; Bogdan gibi, Nigel gibi, Hall gibi, Kalinic gibi...
Fenerbahçe camiasında yanlıştan, kendi ayağına sıkmaktan bol ne var ki zaten...