Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3313480 defa)

efeovic ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23430 : Bugün, 11:08:53 »
Obst ve brooks. Aylar once soyledim. Obst treni kacti sanirim. Brooks'u kacirmamak lazim. Vesely de veteran olarak dusunulebilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23431 : Bugün, 12:29:15 »
Lyles'a direk giderim Bacot yerine, geri kalan uzun rotasyonunu korurum, Flynn'i ekler Wilbekin'den çıkarım, Hall'un durumuna göre de bir kısa ekler keyfime bakarım.

Abi bahçesehir flynne öyle saçma absürt bi maaş önermiş ki biz sittin sene o topa girmeyiz o maaşlar konuşulacaksa. Nerdeyse şuanki baldwin maaşı vermişler teklif olarak.

Lyles da tavaresle aynı maaşı isterim demiş reale. O seviyede maaş veren enayi olur mu bilemedim. Lyes bende çok begeniyorum da yılda 2.5 alacak adamda değil sanki. Hucumda çok yetenekli ama allah için
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23432 : Bugün, 12:35:13 »

Abi su an geliyorsa katilirim dedigine... Cunki kim gelse buyursun biraz katki verir su yoklukta.

Ama seneye diyorsan... Orada iste suphem var. Neden dersen gecen sene izledigim Saric dert olur. Hic fiziksel temasa girmiyor, top icin kavga etmiyor... Sut hazirlansin sut ceksin... hatta kosmak icin bile cabalamiyordu. O nedenle istemem dedim. Ha kafasi fakli bir Saric gelirse sevinerek hatami kabullenirim.

Niye hata olsun abi hepimiz amatorce basketbol üzerine minik beyin jimnastikleri yapıyoruz. :)

Saric gelecek sezon %99 El de oynayacaktır mevcut durumunu çok daha yakından görürüz zaten, ama ben çok karamsar değilim mevcut durumu ile ilgili, bakalım yazın ilgilenir miyiz bekleyip görcez :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #23433 : Bugün, 14:10:18 »
Her şeyden evvel, sözleşmesi olsa bile Tarık'ın NBA'e gitmeyeceğine emin olmak istiyorum. Tabii bu THT için de geçerli.

Biz De Colo, Hall, Melli, Boston ve Birch ile bi uzatalım önce. Sonrasında Yabusele'nin durumuna bakalım, kendisi için kurşun atar kurşun yerim.

1 numara : Francisco, Şehmus
2 numara : Brooks dışında pek heyecan veren oyuncu yok bence.
3 numara : Luwawu, Nwora, Shields. Tarzlar farklı, Saras hangisine ihtiyaç duyarsa artık ama hepsi de bu Tarık etmez gözümde.
4 numara : Ben de en başından beri Lyles'çıyım. Direkt çöküp ikna etmemiz gerekli. Tabii Yabusele olmuyorsa.
5 numara : Theis ve Holmes. Hiçbiri olmazsa her şeye rağmen Vesely.