Hep yazdigin isimlere katilirdim ama Saric icin katilamicam... Emekli oldu ama aciklanmiyor gibi oynuyor 
Bence birçok avrupalı oyuncunun yaşadığı nba miladını doldurma sorununu yaşadı. Yoksa 9 sezonda 500 maça çıkmış bi oyuncudan bahsediyoruz. (1sezon sakatlık sebepli hiç oynamadı son 2 sezonda tamamen rotasyondan düştü. Yani kalan 6 sezon full oynayıp ciddi süreleri ve rolleri oldu)
Son 2 yıldır avrupanın içinden geçen nigel gibi havluda sallamadı bayağı bayağı ciddi süreler aldı. Bunu derken nigel a sallamak için demedim, yani orada süre dahi alamayan adamlar gelip avrupanın en iyisi olabiliyo, saric de bence çok değerli meziyetleri olan bi uzun.
Gelince kıtanın en iyi uzunu olur gibi bi iddiam yok ama bence gideceği takıma çok değer katacak. saras şutu olan oyun aklı iyi mobil uzunları genelde sever, bu tanıma uyan 2 oyuncuyu çoktandır gözüme kestirdim birinden birini derya beye aldırmalıyım

theis veya saric.

Zaten yanlış bilmiyosam saric serbest de kaldı. Ben gelecek yaz kalburüstü bi El takımına fena da olmayan bi kontratla gideceğini düşünüyorum. Zaten pao istiyodu nigel serbest kalmadan önce.
Henüz 31-32 yaşında. Kronik bi sakatlığı da yok. Hatta şuan devam eden milli maç haftasında hırvatistan kadrosunda ve 2 maçta da bayağı güzel istatistiklerle oynamış. Bence hala avrupada geçirebileceği rahat 3-4 sezonu var