Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3356531 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23490 : Bugün, 19:50:45 »
seneye 32 yasinda olacak, ve tahminen son kontrati... bu nedenle en iyisini almaya calismasina saygi duyuyorum. Ufak farklar icin ayrilacagini dusunmuyorum. Yeter ki birileri sacma rakamlar ortaya koymasin.

Kariyerine gelince aslinda fena bir kariyeri olmadi. Virginia Tech ten sonra bence OKC yanlis (yada sanssiz bir tercihti)... Avrupada Milano da ilk senesinde bile kotu degildi... Sonrasinda armani :) orada jordan i basketbola kustururler, ki orada bile cok kotu degildi. Bizde kendini buldu evet, ama bir cok takimda da one cikabilirdi... Obra, Saras gibi takim oyunu oynatan hocalarin tam aradigi adam...

Cok top sevdalisi olmayip, gerektigi kadar one cikmasi... takim oyuncusu olmasi ... bize cok uygun oyuncu. Gitmesi gozuktugunden fazla etkiler bizi.
Abi sezon kolejde 4 sene kalan her Amerikalının kafasındaki tek şey o vurgun kontratı almaktır. O yüzden Hall'ı anlıyorum ama gidipte 300-400 bin dolarlık bir farkla başka takıma giderse kariyerini tamamen bitirmiş olur. Avrupa'da eminim, onun geçireceği 2-3 iyi sezon sonrasında ona sağlam kontrat verecek bir sürü takım vardır. Fakat Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyeri çöküşe geçerse, herkes onun Fenerbahçe sayesinde buralara geldiğini ve Fenerbahçe sistemi sayesinde iyi bir oyuncuya evrildiğini düşünecek.

Tabii kendi kararı ama bizim bütçe konusundaki tutumumuz ve Avrupa'da musluğu kapatamayan bazı çılgın kulüplerin olması; bizim elimizi çok zorlaştırıyor. Yanlış anlaşılmasın, eğer Hall'a 3 verirsek, THT 6-7 istemekte haklıdır yani. Takım bütçesini bozmadan 1.8-1.9 civarında bir kontratla kalırsa harika olur.

Bence OKC 2019-2020 yıllarında gidilecek en iyi takımlardan biriydi, o dönemde bir sürü undrafted çocukları buldular ve şu anki rotasyonlarında kullanıyorlar. Devon Hall tam bir tipik Avrupa basketboluna uygun bir Amerikalı. Eminim Saras yerini dolduracak ismide bulur( Zagars olmasın artık)