Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3358079 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23490 : 20 Mart 2026, 19:50:45 »
seneye 32 yasinda olacak, ve tahminen son kontrati... bu nedenle en iyisini almaya calismasina saygi duyuyorum. Ufak farklar icin ayrilacagini dusunmuyorum. Yeter ki birileri sacma rakamlar ortaya koymasin.

Kariyerine gelince aslinda fena bir kariyeri olmadi. Virginia Tech ten sonra bence OKC yanlis (yada sanssiz bir tercihti)... Avrupada Milano da ilk senesinde bile kotu degildi... Sonrasinda armani :) orada jordan i basketbola kustururler, ki orada bile cok kotu degildi. Bizde kendini buldu evet, ama bir cok takimda da one cikabilirdi... Obra, Saras gibi takim oyunu oynatan hocalarin tam aradigi adam...

Cok top sevdalisi olmayip, gerektigi kadar one cikmasi... takim oyuncusu olmasi ... bize cok uygun oyuncu. Gitmesi gozuktugunden fazla etkiler bizi.
Abi sezon kolejde 4 sene kalan her Amerikalının kafasındaki tek şey o vurgun kontratı almaktır. O yüzden Hall'ı anlıyorum ama gidipte 300-400 bin dolarlık bir farkla başka takıma giderse kariyerini tamamen bitirmiş olur. Avrupa'da eminim, onun geçireceği 2-3 iyi sezon sonrasında ona sağlam kontrat verecek bir sürü takım vardır. Fakat Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyeri çöküşe geçerse, herkes onun Fenerbahçe sayesinde buralara geldiğini ve Fenerbahçe sistemi sayesinde iyi bir oyuncuya evrildiğini düşünecek.

Tabii kendi kararı ama bizim bütçe konusundaki tutumumuz ve Avrupa'da musluğu kapatamayan bazı çılgın kulüplerin olması; bizim elimizi çok zorlaştırıyor. Yanlış anlaşılmasın, eğer Hall'a 3 verirsek, THT 6-7 istemekte haklıdır yani. Takım bütçesini bozmadan 1.8-1.9 civarında bir kontratla kalırsa harika olur.

Bence OKC 2019-2020 yıllarında gidilecek en iyi takımlardan biriydi, o dönemde bir sürü undrafted çocukları buldular ve şu anki rotasyonlarında kullanıyorlar. Devon Hall tam bir tipik Avrupa basketboluna uygun bir Amerikalı. Eminim Saras yerini dolduracak ismide bulur( Zagars olmasın artık)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23491 : Bugün, 03:31:52 »
Olimpia Milano, sezon sonu Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Devon Hall'a, yıllığı 2.5 milyon euro olan bir sözleşme teklif etti. (Vas. Papatheodorou)

Kaç alıyor bizden bilmiyorum ama bu paraya çıkmayız sanki
« Son Düzenleme: Bugün, 03:32:25 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23492 : Bugün, 09:14:39 »
Olimpia Milano, sezon sonu Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Devon Hall'a, yıllığı 2.5 milyon euro olan bir sözleşme teklif etti. (Vas. Papatheodorou)

Kaç alıyor bizden bilmiyorum ama bu paraya çıkmayız sanki

Bizden şuan yaklaşık 1 milyon alıyo. Bence bu haber biraz menejer şişirmesi bi haber. Genelde transfer sezonu öncesi gözde oyuncuların menejerleri medyayı kullanır yüksek kontrat kapabilmek için. 2.5 hall için bence bayağı absurt bi para
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23493 : Bugün, 10:38:33 »
Bizden şuan yaklaşık 1 milyon alıyo. Bence bu haber biraz menejer şişirmesi bi haber. Genelde transfer sezonu öncesi gözde oyuncuların menejerleri medyayı kullanır yüksek kontrat kapabilmek için. 2.5 hall için bence bayağı absurt bi para
Benim için 1.8-2 civarı ideal kendisi için bu paraları milano dubai verir bence işin ilginç tarafı kapının önüne koydukları melli ve hall için 2 senede tekrar dönüş yapmaları özellikle melli’ye ayıp ettiler eğer taraftarı değilse özlemi yoksa dönmemeli bence

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23494 : Bugün, 11:03:44 »
Armoni Brooks anlaştı mı bir yerle acaba yoksa NBA mi zorlayacak? Saras isterse epey iyi ekleme olur ama deli para ister sanırım. Yaşı falan da çok uygun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23495 : Bugün, 13:00:39 »
Sadece hissiyat, belki biraz da gözlem; önümüzdeki sezon Silva'dan hatırı sayılır bir katkı alacağımızı düşünüyorum. Savunmaya, yani Saras'ın savunma kriterlerine adapte olması ve hücumda 7-9 sayı ortalaması ile oynaması baya bir rahatlatır bizi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23496 : Bugün, 15:11:07 »
Armoni Brooks anlaştı mı bir yerle acaba yoksa NBA mi zorlayacak? Saras isterse epey iyi ekleme olur ama deli para ister sanırım. Yaşı falan da çok uygun.
Aylardir soyluyorum abi. Obst ve bu herifi alsak baska bir seviyeye cikariz.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23497 : Bugün, 16:21:03 »
Hall'a vereceğin parayı biraz artır git Armoni Brooks al. Çok fena gözüm kaldı herifte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23498 : Bugün, 16:50:54 »
Sadece hissiyat, belki biraz da gözlem; önümüzdeki sezon Silva'dan hatırı sayılır bir katkı alacağımızı düşünüyorum. Savunmaya, yani Saras'ın savunma kriterlerine adapte olması ve hücumda 7-9 sayı ortalaması ile oynaması baya bir rahatlatır bizi.
Esasen ben daha iyisini bekliyorum, biraz düşeş bir transfer bence, tam Saras'lık.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #23499 : Bugün, 16:52:07 »
Aylardir soyluyorum abi. Obst ve bu herifi alsak baska bir seviyeye cikariz.
Obst'u bizim gibi bi sistem takımında görmek güzel olurdu tabii ama o iş olmaz artık. Bu elemanın sadece takım oyununa uyumunu ve savunma kısmını nasıl kotarabileceğini düşünüyorum. Taliplisi çok olur gerçi, Hapoel falan yapar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23500 : Bugün, 17:06:30 »
Hall kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. Ancak ortada sakat iken sözleşmesi yenilenen bir Wilbekin örneği varken, aman kaçıyor telaşı ile abartılı bir kontrat verilmesi de yanlış olur. Bakalım nasıl dönecek. Durumuna göre ikna etmeye çalışır, olmazsa da alternatif ararız.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #23501 : Bugün, 17:51:36 »
Hall kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil. Ancak ortada sakat iken sözleşmesi yenilenen bir Wilbekin örneği varken, aman kaçıyor telaşı ile abartılı bir kontrat verilmesi de yanlış olur. Bakalım nasıl dönecek. Durumuna göre ikna etmeye çalışır, olmazsa da alternatif ararız.

Hakan hocam hoşgeldin tekrar oldukça zaman olmuştu,

Hall çok değerli oyuncu ama artık oyuncu transferlerinde eskisi gibi büyük hatalar yapmıyoruz muhtemelen saras etkisi, o açıdan şubenin kararına saygı duymak lazım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23502 : Bugün, 18:26:41 »
Hakan hocam hoşgeldin tekrar oldukça zaman olmuştu,

Hall çok değerli oyuncu ama artık oyuncu transferlerinde eskisi gibi büyük hatalar yapmıyoruz muhtemelen saras etkisi, o açıdan şubenin kararına saygı duymak lazım

Teşekkürler kardeşim. Elbette yanlış kararlar da oluyor zaman zaman. Ama insana yapılan yatırımda bu risk hep olur. Eskisine göre çok daha dikkatliyiz, evet. Kadın basketbolunda da son senelerde çok düzgün işler yapıldı. Darısı futbol ve voleybola.

Bana gelince. Birkaç yıldır X'te İGS'lilerle kavga etmekten, böyle dost ortamlarını ihmal ettik maalesef. İnşallah artık daha sık aktif olacağım.