Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2685381 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #240 : 19 Temmuz 2018, 13:46:39 »
Sacramento Bjelica'ya 2 yıllık bu yıl 10m seneye 2m dolarlık 2 yıllık bir kontrat önermiş.Büyük ihtimal dönmez Avrupa'ya bu tekliften sonra.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #241 : 19 Temmuz 2018, 13:50:51 »
ben hatırlıyorum bjelica kleizanın yedeği konumundayken ertesi sene inanılmaz aşama kaydetmişti obra aynı şeyi guduriç içinde düşünüyor olabilr

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #242 : 19 Temmuz 2018, 13:52:55 »
https://www.eurohoops.net/tr/trademarks-tr/714167/fenerbahce-tyler-ennis-sistemin-devamini-saglayabilecek-hamle/

Eurohoops dan utkanın ennis hakkında oldukça detaylı bi yazısı okumanızı tavsiye ederim.

Bu yazıdan yaptığım çıkarım şu. Bizim Wanamaker - Ennis kıyası yapmamamız lazım. Wanamaker + Nunnaly ---- Ennis + 2 numara kıyası yapmamız lazım. Çünkü Ennis skor yönünden ziyade oyun kurucu özelliklerine sahip, her şeyden biraz ama hiç bir konuda elit olmayan faydalı bir takım oyuncusu formatında. Biz kendi skorunu üretebilen, el yakan topları kullanabilen kaliteli bir 2 numara alabilirsek veya Guduric'i bu seviyeye çekebilirsek guard rotasyonumuzun en azından gücünü korumuş oluruz.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #243 : 19 Temmuz 2018, 13:55:24 »
Ennis olmadı arkadaşlar. He sezon içi tutar iyi olur başka mevzu ama böyle riskli bir hamle bizim seviyemiz için kabul edilebilir değil. 2 yıldır her sene gerileyen kısa rotasyonumuz var. Ennis için en olumlu şey 2’li oyunları oynaması deniyor. İyi de bizim takımın ihtiyacı bu değildi ki. Sloukas zaten yapıyor. Oyun kitlendiğinde 2’li oyun falan hikaye bize bire bir sayı atıcak adam laZımdı. Wana’nın geçen yıl iyi niyetli olsada yapamadığı olay. Wilbekin’le ilgilenmezken diyordum ki demekki kalbur üstü alıcaz. El bu kadar darken gidip ennis’le kısa rotasyonu tamamlayacakken wilbekin’i hiç düşünmemek büyük bir hata bence.

Wilbekin gibi bir Eurocup oyuncusunu Obra transfer etmiş olsaydı, sağlığından şüphe etmeye başlardım. Bu sene Euroleague seviyesinde Wilbekin isimli bencil soytarının nasıl çuvallayacağını izleyeceğiz...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #244 : 19 Temmuz 2018, 13:56:11 »
Bjelica Sacremento ile 2 yıllık imzalamış.Avrupa ya dönmuyorsa en mantıklısı bu oldu.Bize gelmeyecekse orda takılsın😉
Raskovic yalanladı bu haberi sürekli şov yapıp duruyo bu işin sonu bize doğru gidio galiba sever çunku boyle şeyleri bakalım hayırlısı artık
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : 19 Temmuz 2018, 13:59:27 »
Çok güzel bir yazı oldukça detaylı, neticede arkadaş bakalım kumar tutacak mi demiş, herşeyin özeti son cümle zaten.
abi utkan Dixon fenerbahçe'de kesinlikle başarılı olamaz da yazmıştı zamanında..
sen ben kim ne diyorsa bir şey bilmiyor
herşeyi yaşayıp göreceğiz.

Çevrimdışı IsaacCabrera

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • IsaacCabrera
« Yanıtla #246 : 19 Temmuz 2018, 14:02:45 »
Rasko'nun prim kasmasından bir hayli rahatsızım ben. Bir sürü insanı umuda sürüklüyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #247 : 19 Temmuz 2018, 14:09:34 »
rasko sever ya böyle işleri
o da herkes gibi twitterda ekmek yemenin peşinde..

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #248 : 19 Temmuz 2018, 14:15:50 »
eğer transferi bu şekilde kapatırsak 2 numarada eksik kalırız. james nba, yapmasa bile bana göre kalmaması lazım. mesela teo veya delaney olsaydı, kesin kalması lazım derdim, ama ennis point guard özellikleri taşıyor, bize tam bir skorer guard lazım şimdi, james pozisyon hazırlanmazsa kendi üretemiyor, higgins tam oraya uyacak adam ama ondan da şu an da başka yok. tabi oranın sahibi bogdan ama o hayallerde artık. kendi skorunu üretecek adam. aksi halde guduriçin olmasını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #249 : 19 Temmuz 2018, 14:31:08 »
hazreti nemanja ciddi ciddi geliyor galiba. buyursun gelsin. kisasiz da oynariz, mesele yok. :)
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2018, 14:49:36 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #250 : 19 Temmuz 2018, 14:37:07 »
Allahim sen affet , bu uyeye bir daha cevap yazmayacagim diyordum ama lutfen boyle yazilara izin verilmesin, bizim inanclarimiza da saygi gosterilmesi lazim , Peygamberimizle dalga gecilen yerde yazmak icime sinmiyor, Cem abi kusura bakma muthis bir forum , yuzde 90 uyeler basketbol konusunda cok bilgili her zaman zevkle okudum ama bu yukaridaki mesaji gordum sinirden gozlerim kizardi.

Allah islah etsin.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #251 : 19 Temmuz 2018, 14:40:25 »
Allahim sen affet , bu uyeye bir daha cevap yazmayacagim diyordum ama lutfen boyle yazilara izin verilmesin, bizim inanclarimiza da saygi gosterilmesi lazim , Peygamberimizle dalga gecilen yerde yazmak icime sinmiyor, Cem abi kusura bakma muthis bir forum , yuzde 90 uyeler basketbol konusunda cok bilgili her zaman zevkle okudum ama bu yukaridaki mesaji gordum sinirden gozlerim kizardi.

Allah islah etsin.

güzel ¿ kardeşim kimsenin peygamberiyle falan dalga geçtiğim yok, bilen çok kişi vardır forumda. ben bu adama oldu olası hazreti nemanja derim, peygamber efendimiz derim. dalga falan geçmiyorum kimsenin inancıyla. gereksiz alınganlığa gerek yok.

bu mecrada dememem gerekiyorsa demem. başka yerde derim.

hürmetler...
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2018, 14:43:19 Gönderen: pikenrol »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #252 : 19 Temmuz 2018, 14:44:41 »
ya emin niye takılıyorsun böyle konulara
kimse peygamber ile dalga geçmiyor.
herkesin inancı kendine
olum ben de twiitterda Obradoviç için basketbolun Allah'ı diyorum :(
takılma böyle şeylere kimse niye dalga geçsin..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #253 : 19 Temmuz 2018, 14:46:51 »
ya emin niye takılıyorsun böyle konulara
kimse peygamber ile dalga geçmiyor.
herkesin inancı kendine
olum ben de twiitterda Obradoviç için basketbolun Allah'ı diyorum :(
takılma böyle şeylere kimse niye dalga geçsin..

abi basketbolun allahi demek baska , peygamber efendimiz geliyor demek baska.

obradovic basketbolun allahi demek metafordur , pele'ye de futbol tanrisi diyordular.

neyse birsey demiyorum artik herkesin gunahi boynuna. 

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #254 : 19 Temmuz 2018, 14:57:17 »
Nunnally kalsa eksik olan son kısım da kapanır, olmaz ise Jordan Crawford'ı düşünür mü acaba hoca?