Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2685458 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #255 : 19 Temmuz 2018, 15:24:12 »
Cska'nın Daniel Hackett'i aldığı yerde biz Tyler Ennis 'i almışız ve hala beğenmeyenler var :) çok ilginç .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #256 : 19 Temmuz 2018, 15:27:14 »
James Nunnaly durumu da 10gğne netlik kazanır herhalde. Nba takımları ile çalışıyor filan yazıyor siteler
Bakalım kalacak mı gidecek mi
Ama bu yabancı sınırı işi can sıkıcı işte
9 yabancı yapsak 4 yabancı dönüşümlü oynamayacak ligde bazı oyuncular için bu sorun olabilir
Bu yabancı sınırı getirenlere yazıklar olsun

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #257 : 19 Temmuz 2018, 15:32:24 »
James Nunnaly durumu da 10gğne netlik kazanır herhalde. Nba takımları ile çalışıyor filan yazıyor siteler
Bakalım kalacak mı gidecek mi
Ama bu yabancı sınırı işi can sıkıcı işte
9 yabancı yapsak 4 yabancı dönüşümlü oynamayacak ligde bazı oyuncular için bu sorun olabilir
Bu yabancı sınırı getirenlere yazıklar olsun

Abi ama 8 yabancı ile de girmeyiz bence sezona, bu zamana kadar koç hep 9 yabancı ile çalıştı.

Ki ben TSL'nin saçma kuralından dolayı hocanın EL'yi riske atacak bir hamle yapacağını sanmıyorum. Ha bütçe yoksa 9. yabancıya eyvallah o farklı bir konu.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #258 : 19 Temmuz 2018, 15:56:48 »
1-bu yabanci kurali varken (koyanlarin ta .....)
2-Piyasa bu kadar kotuyken
3-Takimin mali tablosu sikintili iken
4-Dolar kuru ortadayken

Baska yabanci alacagimizi sanmiyorum. Nunnaly giderse (ki gidecek gibi), bence takim icin en iyi senaryo; yabanci almaktan ziyade Tolga Gecim in gelmesi. (Ha onda da sagolsun Banvit; kapiyi milyon dan aciyor diyorlar.... O nedenle  zor)

Baska da 2-3 de akla gelen, gelipte az cok oyuna katki verecek baska kimse yok, su piyasada (en azindan turk) Belki Furkan diyen cikar ama, hala umulan potansiyelinin altinda ve sanki disiplinsiz imaji veriyor. Patlayacak patlayacak derken elde patlayabilecek bir oyuncu gibi

Eldeki genclerden birilerinin Ahmet gibi gelisimini umacagiz bu sene gibi. Gozuken o
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #259 : 19 Temmuz 2018, 15:58:50 »
Cska'nın Daniel Hackett'i aldığı yerde biz Tyler Ennis 'i almışız ve hala beğenmeyenler var :) çok ilginç .
Ama de Colo ve rodriguez in yanına aldılar onu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #260 : 19 Temmuz 2018, 16:06:24 »
Abi ama 8 yabancı ile de girmeyiz bence sezona, bu zamana kadar koç hep 9 yabancı ile çalıştı.

Ki ben TSL'nin saçma kuralından dolayı hocanın EL'yi riske atacak bir hamle yapacağını sanmıyorum. Ha bütçe yoksa 9. yabancıya eyvallah o farklı bir konu.
Vallaha 8 mi olur 9 mu olur
ama hiç james ile ilgili haber yok , kısa aradığımıza dair de haber yok .
ya çok sessiz çalışıyoruz veya düşünmüyoruz
zaten başka da ihtimal yok :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #261 : 19 Temmuz 2018, 16:12:55 »

De Colo ve Ser-Rod gibi Avrupanın en iyi 5 guardından 2 tanesine sahip Cska hatta Higgins'i de sayarsak 3 tane elit guardı var. Bunların arkasında savunma yapan rolü daha dar olacak birini alıyorlar. 10-15 dakikalık yedek yani. O transferle takımın istatistik anlamında ikinci temel parçası olan Wanamaker'ın yerine gelen Ennis'i nasıl bir tutabiliyorsunuz asıl ilginç olan bu aslında.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #262 : 19 Temmuz 2018, 16:31:08 »
Ennis'i sıvama gayreti bu :)

Bugün herhangi bir anadolu takımı alsa oooo adamlar ennis'i almış diye kaç kişi yorum yapardı acaba?

Neyse ben alıştırıyorum kendimi siz de alıştırın :)

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #263 : 19 Temmuz 2018, 16:36:05 »

Obradovic basketbolu o beğenmezler kadar bilmediği için Ennisi transfer etti  ;D Valla 9 EL şampiyonluğu var ama aslında bilmiyor bu işleri hiç bakma sen  :P

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #264 : 19 Temmuz 2018, 16:47:53 »
Burada kimse zeljko’ya güvensizlik etmiyor. Herkes inaniyor ve her kararına saygı duyuyor. Ama burada her konu zeljko’dan daha mı iyi bileceksiniz yada zeljko bunları bilmiyor mu noktasına gelicekse bu forum niye var. Herkes içini döküyor bildiklerini düşündüklerini söylemeye çalışıyor. Tyler ennis burada harikalarda yaratabilir buna diyecek sözüm yok. Ama bizim seviyemiz takım geçen sene 2 seviye aşağı düşen kısa rotasyonunu bu senede düşürme ihtimali olan oyuncu riskini almamalıydı. Net ne verebileceğini bildiğimiz bir takviye yapılmalıydı ama oldu karar böyle. Bundan sonra bize düşen ennis’i desteklemek gerekirse sıvamak.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #265 : 19 Temmuz 2018, 16:55:54 »

EL'de şampiyon olduğumuz sezona 8 yabancı ile başlamıştık.Etkisiz eleman Bennett katılmıştı ocakta.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #266 : 19 Temmuz 2018, 17:09:06 »
Biz misyon olarak rehabilitasyon merkezi olduk aynı zamanda.

Ekpe'nin yüzüne kimse bakmazken onu kral yapıp geri yolladık. Vesely NBA'den şutlanmışken onu Avrupa'nın en iyi uzunu yaptık. Kimse Bogdan'ın devasa bir yıldız olacağını düşünmezken biz onu süperstar yaptık. Dixon'ı 30 yaşından sonra Avrupa'nın sayılı kısalarından birine dönüştürdük.

Burdan gerisi Ennis'e kalıyor ve 24 yaşında henüz. Onun için söyleyebileceğim bardağın dolu tarafı sadece bundan ibaret. En azından doğru bir takıma geldi, takım oyununun en iyi yaşandığı yerde şu an.

Madem ki Obra ''Ben düşük tempoyla oynayıp oyunu tutmak ve rakibi de sete set'e mahkûm etmek istiyorum'' diyor, madem ki Larkin'i almayıp ''hızlı hücum ve yüksek tempoya kapım kapalı'' diyor, madem ki ''bol pas yapmaya devam edip doğru kişiyi bulacak hücum setlerinde Ennis benim işimi görür'' diyor, madem ki ''geçen sezon kısalar rakiolerine kolayca geçiliyordu, Ennis kolayca geçilmez'' diyor, bize de ''inşaAllah hoca'' demekten başka da bir çare kalmıyor.

Hoca Ennis'in savunma ve top çalma gücüne güvenip pas'a dayalı oyun sistemimize kolayca adapte olacağına inanmış durumda. Hocaya sorulacak tek bir soru kalıyor.

''Peki oyun sıkıştığında rakibi açacak ve yaratıcı özelliğiyle sorumluluk alıp bizi düzlüğe çıkaracak oyuncu eksikliği ne olacak, çözümün nedir?''

Guduric inşaAllah patlama yaparsın bu sene.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #267 : 19 Temmuz 2018, 17:15:01 »
Kaan Kural'ın tivibu spordaki tyler ennis yorumu; https://www.youtube.com/watch?v=ZiRk6wQzerg

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #268 : 19 Temmuz 2018, 17:24:50 »
tyler neden burada beğenilmedi baştan anlayamadım bizim takım için oldukça potansiyelli biri isim gibi duruyor, belki hepimiz daha delici bir oyuncuya ya da teodosic'e odaklandığımız için biraz hayal kırıklığı yaşadık ama alınabilecek bir risk gibi duruyor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #269 : 19 Temmuz 2018, 18:37:38 »
Ennis ne olacak bekleyip görelim.. 2-3 numara transferi daha risk kaldırabilir pozisyon ama 1 ve 5 numara direkt takıma seviye atlattığı için risk büyük problem.. Gecen yıl yaşadık aynı sıkıntıyı.. Bogi ve Udoh varken Nasıl fark yarattık malum