Bende bazen bazı transferlere kızıyorum ne alaka diyorum, işin kolayı hemen derya ve uos a sallıyorym ama işin aslı aslında şöyle, geçtiğimiz aylarda sarasın verdiği roportajın tam metni:
Kadronun kurulumunda etkim olduğu için çok şanslıyım, sisteme uyacağını düşündüğüm oyuncuları alıyoruz"
Saras Jasikevicius, kadronun kuruluş sürecinde aldığı rolü Eurohoops'a anlattı:
"Kadronun kurulumunda etkim olduğu için çok şanslıyım. Derya Yannier ile birlikte karar alıyoruz. Dolayısıyla sisteme uyacağını düşündüğüm oyuncuları aldığım için şanslıyım.
Oyuncular takıma katıldıktan birkaç ay sonra genel olarak nasıl ilerlediklerine dair bir fikrimiz oluyor. Hangi noktalarda iyi ya da kötü olduklarını anlayabiliyoruz.
Fikirlerimizi destekleyen bazı veriler de elimizde oluyor. O zaman bazı şeyleri değiştirmeye başlamanız gerekiyor.
Başarılı olabilmemiz için oyuncularımın başarılı olabilmemiz adına en iyi durumda olmasına ihtiyacımız var. Sistem de onlara uyum sağlıyor bu noktada."
Yani kısacası hocanın istemediği onaylamadığı kimse alınmıyo, derya yannıer gidip hoca ben sana bu adamı aldım al bununla oyna demiyo kısacası