Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3595676 defa)

Aykutpmkc ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #24540 : 25 Haziran 2026, 11:33:28 »
wade
larkin
shields
tarık
melli

bu beşe şimdiden çok yükseliyorum. larkin eklemesiyle fazla undersize evet ama zaman zaman kullanılabilecek bi 5.

forrest
tht
shields
key
melli

bu 5 de büyük ihtimalle def ratingi ligin en düşük 5’lerinden biri olmaya aday olacak potansiyelde olur.

bingham’dan ne alacağımız gerçekten çok önemli. eğer sinmeyip de unics’teki hücum performansına yaklaşabilirse aldığı parayı da düşününce acayip x faktör olur. 16-8 ortalama yapıl %39 ile üçlük o boyda bi oyuncudan kolay bulunacak bi şey değil. ama çok güvenip mevcut rotasyonla girmeye de çok katılmıyorum bugün itibariyle.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24541 : 25 Haziran 2026, 12:14:25 »
wade
larkin
shields
tarık
melli

bu beşe şimdiden çok yükseliyorum. larkin eklemesiyle fazla undersize evet ama zaman zaman kullanılabilecek bi 5.

forrest
tht
shields
key
melli

bu 5 de büyük ihtimalle def ratingi ligin en düşük 5’lerinden biri olmaya aday olacak potansiyelde olur.

bingham’dan ne alacağımız gerçekten çok önemli. eğer sinmeyip de unics’teki hücum performansına yaklaşabilirse aldığı parayı da düşününce acayip x faktör olur. 16-8 ortalama yapıl %39 ile üçlük o boyda bi oyuncudan kolay bulunacak bi şey değil. ama çok güvenip mevcut rotasyonla girmeye de çok katılmıyorum bugün itibariyle.

7-8 sayı 4 ribaund ortalama yapsa kafi bence Bingham özelinde benim beklentim ilk senesinde çok yüksek değil 15-16 dakika süreden fazla almaz gibi.

çift haneli skor üretecek dünya kadar adamımız var.

Larkin
shields
Tarık
tht
Baldwin
forrest

bu adamların hepsi Euroleague de çift haneli skor üreten ve bunu senelere yaymış adamlar.

bu saydığım adamlar zaten aynı anda sağlıklı bir şekilde sahada olduğunda 70-80 sayı bırakır.

key-melli gibi hucumda sayı desteği sağlayabilecek opsiyonlarda var.
Bingham gibi bir potansiyel hücum silahıda var.

valla işin hucum kısmında ben bu sene 90-100 sayı arasında ortalama ile oynayacağımızı ve ligin en iyi hucumlarından biri olacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24542 : 25 Haziran 2026, 12:15:34 »
Bu sene herşey çok hızlı gelişti, yaz nasıl geçecek? Greenwood'a odaklanmak gerekecek.:D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #24543 : 25 Haziran 2026, 12:19:33 »
Wade Larkin THT Melli Key

Ben bu 5 i gormek isterim ....

Hucumda;
-key dahil 5 oyuncuda disari acilabiliyor.
-3 perde yapabilecek oyuncu var..
-Rakip takim icin; THT-Larkin-Wade iceri drive ederken yardim getirse dert, getirmese dert...
-Dis sut, sirti donuk oyun... her opsiyon var

iki dezavantaji olur;
-Savunmada biraz korkutabilir. Ama Larkin e karsi kurulacak setlere cozum bulabiliyorsan, hizli kaymalarla cozebilirsen harika bir 5 olur
-Melli ver Larkin i efektif kullanmak adina bu 5i; 15-20 dakika sahada olacak sekilde ayarlaman lazim. (bir ara kilit 5 lerini 1. ceyregin sonu ve 3. ceyrek basina ayarlardi Obra... o tarz degerlendirmek lazim.)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #24544 : 25 Haziran 2026, 12:52:24 »
vala derya ve saras’a geçen yıllarda yaptıkları hataları tekrarlamıyorlar bu sene, taş gibi kadro geliyor sonucunda.

aylarca bir oyuncunun keyfini bekleyip, sonunda hava almak yerine hemen alternatife geçiyorlar.

nba’den tombala atmak yerine, avrupa tecrübesi olan ve yapacağı katkı tahmin edilebilir oyunculara gidiyorlar.

bütçenin hikaye olduğunu, mühim olanın bütçeyi doğru kullanmak olduğunu gösteriyorlar.

son hamleyi de doğru yaparsak, şimdiden abu-dhabi organizasyonuna başlanır.

Şuan daha rahat hareket edebilmemizin en büyük nedeni bütçe, hem şubenin genel gelirleri arttı EL'den, hem ülker bekoya nazaran biraz daha fazla para veriyo, muhtemelen aziz yıldırımda yürüyün arkanızdayım dedi de böyle hızlı ve cesur hareket edebildik. Şuan muhtemelen geçen seneye göre rahat 3-4 milyon bütçeyi aşmışızdır, üstüne daha 1 oyuncu daha gelecek belki en az 2milyon maaşlı

Geçen sene seçim dönemi olması ile şube yaz dönemi çok geri plana atıldı, sonrasında açlıktan nefesi kokan yeni yonetimin gelmesiyle geliriniz kadar harcayın dendi. Sonuç bacot bbj bango silva :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #24545 : 25 Haziran 2026, 13:03:41 »
Gidenler:

Hall : 950 bin euro
Zagars : 400 bin euro
De colo: 600 bin euro
Bbj: 1.1 milyon euro
Birch : 600 bin euro
Bango: 700 bin euro
Bonzie: 1.2 milyon euro (+200 bin bonservis alınacak)
Bacot: 600 bin euro

Gelenler:

Larkin : 2.5 milyon euro
Baldwin: 500 bin euro zam
Sargiunas: 600 bin euro(maaş+bonservis)
Forrest: 1.5 milyon euro
Shields: 1.6 milyon euro
Melli: 200 bin euro zam
Key: 1.1 milyon euro
Bingham: 750 bin euro

Şuan da geçen seneye göre 3 milyon euro civarı fazla harcadık bile. 1 oyuncu daha gelince +5 fazlamız olacak. Bu işler ne kadar para o kadar ekmek mantığıyla yürür bence 🙂

Zaten hatırlarsanız aziz yıldırım seçim roportajında ömer onanla konuştum en az 4-5 milyon bütçeyi arttırmamız gerek demişti. Hemen hemen o hesaba geliyo yani

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24546 : 25 Haziran 2026, 13:31:48 »
cedi dedikodulari var juanco diyende var galba panadan birini cekicez

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #24547 : 25 Haziran 2026, 14:46:43 »
Son söylentilere göre; 10 yabancı, 7 yerli.

PG - Baldwin / Forrest / Mert
SG - THT / Larkin / Sargiunas / Melih
SF - Tarık / Shilds / Onuralp
PF - Cedi / Key / Jantunen / Metecan
C - Melli / Bingham / Silva

EL'de : Mert, Melih, Metecan kesin tribünde olur. Diğer iki isim formuna göre seçilir.
BSL'de : Baldwin, Forrest, THT, Shilds, Key, Melli, Bingham oynar. Diğerleri rotasyon yapar.

Bence, Key için #5 yazanlar yanılıyor. Şutu olan bir forvet ile rotasyonda kullanılacak. Bazı kısa 5 lerde Key de efor verebilir. Sezon uzun, sakatlıklar cezalar vs, Key planlamasının odak noktası bu  olur kanımca.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24548 : 25 Haziran 2026, 15:59:35 »
Cedi işi zor bize diyecektim efes girmiş topa zaten en önemli yerlisini kaybedip maaş boşluğu oluşturmuşken cedi’yi almak isteyeceklerdir. cedi’nin önceliği de orası olur yetiştiği yer sonuçta
Tarık kaldığı sürece gerek yok diyorum kendi adıma

Anadolu Efes, Cedi Osman'ı transfer etmek için harekete geçti. 👀👀

➡ Cedi'nin Panathinaikos ile kontratı bulunduğundan Efes'in transferi tamamlamak için fesih bedeli ödemesi gerekiyor. (Basketfaul)

« Son Düzenleme: 25 Haziran 2026, 16:04:55 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #24549 : 25 Haziran 2026, 16:04:51 »
Çokça belirttim. Ömer Faruk sonrası Cedi'den de kurtulursa Pana o zaman korkarım. Bu ikisi Yunanlıların içine soktuğumuz Truva atlarıydı. Geç olmuş ama en sonunda anlamışlar demek ki bunlar olduğu müddetçe bir halt yiyemeyeceklerini.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #24550 : 25 Haziran 2026, 16:15:07 »
Çokça belirttim. Ömer Faruk sonrası Cedi'den de kurtulursa Pana o zaman korkarım. Bu ikisi Yunanlıların içine soktuğumuz Truva atlarıydı. Geç olmuş ama en sonunda anlamışlar demek ki bunlar olduğu müddetçe bir halt yiyemeyeceklerini.

Anlamadığım için soruyorum. Cedi, tam olarak ne yaptı da Pana'ya zarar verdi. Benim gördüğüm kadarı ile birçok maçta Pana'nın en etkili ve mücadele eden oyuncusuydu. Gerek soyunma odasında, gerek maçlarda en küçük bir huzursuzluk çıkardığını duymadım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #24551 : 25 Haziran 2026, 16:29:49 »
Anlamadığım için soruyorum. Cedi, tam olarak ne yaptı da Pana'ya zarar verdi. Benim gördüğüm kadarı ile birçok maçta Pana'nın en etkili ve mücadele eden oyuncusuydu. Gerek soyunma odasında, gerek maçlarda en küçük bir huzursuzluk çıkardığını duymadım.
Furkan da Cedi de aynı benim gözümde. Huzursuzluk çıkarması önemli değil abi. Milli takım da çok çekti bu ikisi yüzünden. Mevzu çok eskilere gider. Ben ikisini de beğenmiyorum. Birisinin durumu ortada. Diğeri de Efes'e gitsin. Efes de yurt içinde rakip sonuçta. işimizi garantiye alalım. Zaten Pana da sana göre bu kadar başarılı bir oyuncuyu bırakmaması lazım aynı mantıkla ama demek ki bırakıyor. Obra akıllı adam.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #24552 : 25 Haziran 2026, 18:19:25 »
Cedi işi zor bize diyecektim efes girmiş topa zaten en önemli yerlisini kaybedip maaş boşluğu oluşturmuşken cedi’yi almak isteyeceklerdir. cedi’nin önceliği de orası olur yetiştiği yer sonuçta
Tarık kaldığı sürece gerek yok diyorum kendi adıma

Anadolu Efes, Cedi Osman'ı transfer etmek için harekete geçti. 👀👀

➡ Cedi'nin Panathinaikos ile kontratı bulunduğundan Efes'in transferi tamamlamak için fesih bedeli ödemesi gerekiyor. (Basketfaul)

Cedi’nin önceliginin Efes olduğuna emin miyiz ;) Siz yine de o kadar emin olmayın derim

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24553 : 25 Haziran 2026, 18:39:10 »
Cedi’nin önceliginin Efes olduğuna emin miyiz ;) Siz yine de o kadar emin olmayın derim
Ne bu twitter duyumcuları gibi gizem işi 😂 emin olmayın falan varsa bildiğin bir şey bizi de aydınlat yazalım kadromuza 😁

Ben gerekçeleri sıraladım bi kere buy out meselesi var elde diğerleri de belli efes yerli olarak güç kaybetti orayı doldurmak için bizden daha istekli olurlar devamında larkin ve poirier gibi yüksek maaşlı oyuncudan çıktılar elleri daha uygun bize göre ben hâla pana’nın kolay kolay bırakacağını sanmıyorum bazı şeyler netleşmeden bırakmazlar özellikle forvet rotasyonuna bango ve lyles gibi ekleme yapmadan ne cedi ne de juancho ile yollar ayrılacakları düşünmüyorum pazarda çok oyuncu yok çünkü
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2026, 18:39:45 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #24554 : 25 Haziran 2026, 18:44:48 »
Tarık gitmiyorsa Cedi ye gerek yok hiç. Zaten sevmiyorum açıklamalarından dolayı. Karakterli topçularla yola devam edelim.