dwayne bacon - will clyburn gibi adamlari severim normal sezonda seni rahatlatir bazi maçlari kolay geçmeni sağlar. takimin skor opsiyonu ve tavani inanilmaz yukseldi. normal sezonda uyumsuzluklar ve sakatliklar yasanmaz ise tepede bitirmemiz kesin gibi.
ayrica f4 gibi tek mac duzeni olan bir organizasyondada boyle adamlar elini guclendirir.
clyburn tercihini ben olumlu karsiliyorum 5 sene evvelki dominant oyunu ve tavrininda bizde asla olmayacagini dusunuyorum.
5 sene önceki domimant tavrının bir transfer değeri vardı aksine mevcut halinin hiçbir değeri yok. F4 değil, CSKA'dan sonra play-off maçı dahi yok. Öyle ya da böyle oynadığı tüm takımların play-off hedefi de vardı. 2 Kere EL şampiyonu olan Efes'de play-off dışı kaldı. Saha içi ve saha dışı olaylarıyla direkt bu başarısızlığın öznesiydi. Efesle 2. Sezonunda play-in de elendiği Bologna'ya gitti. Bologna ile 17. oldu. Aksine kesin play-off takımıyken şuan rezil rüsva olmak için bir nedenimiz oldu. Tek artısı Nunn ile Pana taraftarıyla dövüşür bi herkesin hoşuna gider ama sonra onun da takımı için değil kendi egosu için olduğu farkedilir. Referans; bizim tribünlere yaptığı hareketler... Çok kötü bir transfer olduğu konusunda tüm iddiamı ortaya koyuyorum inşallah haksız çıkarım da iletilerimi bol bol alıntılarsınız
Ayrıca Shields transferine sevinmiştim ama Clyburn eklemesiyle kadro mühendisliği için tereddütlerim oluşmaya başladı. Baldwin ve THT gibi 2 tane elinde topu isteyen oyuncu varken Shields, Clyburn, Larkin, T.Forrest eklemesi yaptık. İdare edilmesi çok zor bir kadro oldu.
Tarık, Colson, Hall gelenlere göre topa çok daha az temas ederek katkı verebilen isimlerken; gelenler top kullanmadan asla parkede mutlu olabilecek isimler değiller.